fbpx Skip to content

Mindenki szokott fogadalmat tenni szilveszterkor. Nézzük meg, egy iPhone, iPod Touch vagy iPad tulajdonos például milyen fogadalmakat tehet… 😉

  • Jövőre csak 3 csillagos Angry Birds pályákat csinálok.
  • Nem töltöm le minden alkalommal az ingyenes toplista első alkalmazását.
  • Nem váltok havonta tokot a szifonon.
  • Nem veszek meg minden apró kiegészítőt hozzá, már egy halom áll így is a fiókban.
  • A Facebook és a Twitter alkalmazást napi maximum 1-szer nyitom meg.
  • Kevesebbet fogok csekkolni foursquare-en.
  • Nem hagyom, hogy az App Store ikonon 1db Badge is ott sóvárogjon.
  • Nem hagyok a Safariban 3423543 ablakot feleslegesen megnyitva.
  • 2012-ben nem hagyom magam és váltok iPhone 5-re.
  • Ide jönnek a Te fogadalmaid 🙂

Milyen alkalmazások legyenek az iPhone-on, hogy azt mondhassuk, “There’s an App for that”? Nézzük!

Először is Budapestieknek és külföldieknek a “Budapest Party Locator“-t ajánlanám. Szilveszterkor 50-nél több program közül választhatunk GPS segítségével.

 

Következő alkalmazás a New Year Noise. Számos hang van benne, amivel kínozhatjuk ismerőseinket, szomszédainkat. Sajnos az alkalmazás 1 dollárba kerül, de ettől függetlenül rengeteg pozitív értékelést kapott:

 

Ha pedig szilveszerkor épp nem te bontod ki a pezsgőt, akkor tedd azt egy iPhone app-pal! A Champagne Popper pont erre való! Persze ingyenes:

 

Biztos vannak olyanok, akik akár komolyabban is veszik a szilveszteri applikációkat. Az utolsó alkalmazás, amit bemutatok, egy alkohol mérő program. Elég komoly adatbázissal rendelkezik és még útközben is felvehetünk pár alkoholt. Érdemes használni szilveszterkor, hogy másnap tudjuk, mégis mit ittunk össze. 🙂 Ez is ingyenes app, innen tudjátok letölteni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. mindenhova becsekkolok foursquaren 😛

  2. 2012-ben nem hagyom magam és váltok iPhone 6-ra! 😀

  3. 2012-ben biztosan nem veszek Apple terméket!

  4. Úgy néz ki a jövő év még sz@rabb lesz mint az idei, úgy hogy felőlem jöhet ki 20 fajta iPad egyet se veszek.

  5. iPad 3 vásárlás, amint kapható!
    Már idén félreraktam rá a pénzt, mert a megszorítások meg a fizucsökkenés miatt lehet nem tudtam volna megvenni… :S
    Az iPad 1 már nem bírja a tempómat! 🙂 de imádom

  6. Szilveszter alkalmából megfogadom, hogy csak innét töltök fizetős alkalmazást INGYEN 😀 freemyapps.com,úgyh pötyögjétek safariba ti is 🙂

  7. Sziasztok!
    Naponta többször is felnézek Szifonra / respect 🙂 /- és én is utálom az OFFolokat. Nem is csináltam még ilyet. De most kénytelen vagyok.

    Szépen a GYIK bol előkerestem az adatok manuális kimentését. Minden mappát szépen lementettem ahogy azt illik. A képek mappát úgy ahogy volt, kimentettem az egészet. Ment az update 5.0.1 az i4 re, utána JB is hibátlan. Idáig minden okés volt. De amikor Funboxban tettem vissza az adataimat bénáztam egy nagyot…a Funbox a DCIM mappát nem másolta és felülirta, hanem másolta és átnevezte igy lett egy Camera és egy Camera 2 mappám. Ezt mivel nem engedi kitörölni, igy hagytam. De közbejött egy elöszilveszteri buli :-), és hát az ott készült fotok most sehol nincsenek! Pedig LÉTSZÜKSÉGLET !! 🙂 Szépen villan a vaku, jön az animácio ahogy a készitett kép lecsuszik a bal kisképbe, de arra bökve semmi sincs ott.
    Szerintetek ?
    Ötleteket elörre is köszönöm

  8. Ja és a fényképezésnél a kis képben, az utolsó kép amit csináltam az látszik, csak ha rábökök akkor van nagy üresség 🙂 Ugyhogy valahol csak megvannak azok a kompromittáló képek 🙂

  9. Jó cumó ez a BAC calculator, csak finomhangolni kell az alkoholtartalmat pár piánál, de ma tuti adagolom neki a dolgokat, kiváncsi leszek az eredményre (ameddig persze sikerül…)

  10. @petipro: ez miez pontosan? kéri a készülék id-met, ebből nem lehet probléma?

  11. US accounttal működik csak, a letöltés azonositására kell a telo id-je, ezért sem engedi többször letölteni ugyanazt a sponsor appot.

  12. Fogadom,hogy 2012- ben nem merítem le az akkut 1%-alá! 🙂
    Fogadom,hogy 2012- ben nem fogok esőben telefonálni vele! 🙂
    Fogadom,hogy 2012- ben nem fogom a kijelzőt törölgetni csak napi 1x! 🙂

    B.Ú.É.K. minden iphone és pad-társamnak! 🙂

  13. 1et kihagyatatok…. Megfogadom jövőre nem jailbrekelem a telefonomat és minden programot amit tetszik, megveszem:-) bár a jailbreakek kiadásait tekintve, lehet ezt a fogadalmat nem is nehéz betartani:-)
    Boldog új évet mindenkinek!

  14. @Sogi: Amúgy a lényege annyi, hogy minden letöltött és min 30 mp-ig futtatott sponsor (free) app után kapsz egy bizonyos kreditet (75-től 300-ig) és meghatározott kredit értékű fizetős appokat tudsz belőle vásárolni ingyen(kapsz egy redeem kódot amit az US storeban tudsz beváltani).

  15. @petipro: Nekem nem működik. Összegyűjtöttem kreditet és vettem egy Angry Birdst. Be is került az oldalon a redeemed közé, de letölteni nem tudom ingyen.


Add a Comment