fbpx Skip to content

Két nap múlva itt a karácsony, ilyenkor a család együtt van, és persze sok helyen gyerkőcök is vannak. Ahogy azt már megszokhattuk, idén is kapunk új “Lolameséket” D. Tóth Krisztától. Az új iPad-re optimalizált mese címe:  Jövős-menős karácsony.

Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a karácsony egy nagyon bonyolult ünnep. A négyéves Lola a Jövős-menős karácsonyban arra keresi a választ, hogy milyen feladata van a Mikulásnak Angliában, hol vannak az angyalok, amikor nem karácsonyfát díszítenek, és Magyarországon miért a Jézuska hozza az ajándékokat karácsonykor. „Egyvalami mindenhol ugyanolyan. A családok, legyenek Magyarországon vagy Angliában, karácsonykor igyekeznek együtt lenni.” Az iPad-mesekönyv multimédiás megoldásokkal teszi igazi interaktív élménnyé a mesét, amellett, hogy a szülők maguk is felolvashatják a kicsiknek, a felolvasás funkció bekapcsolásával egy hangoskönyvvé alakul a kiadvány. A mese és a hozzá tartozó animációs film tanulságait a gyerekek újraélhetik négy interaktív játékban. A hópelyheket kerülgetve kell összegyűjteniük az ajándékokat, segíteniük kell a gyertyagyújtásban, illetve feldíszíteni a karácsonyfát, és Lola után énekelhetik a Hull a pelyhest.

Az iPad-mesekönyv január elsejéig ünnepi kedvezménnyel, 1,59€-ért tölthető le az alábbi linkről:

SzifonJáték

Ismét SzifonJáték a Lolamesék – Jövős-menős karácsony-ért! Kaptunk 5db ajándék kódot, amit gyerekes családok között szeretnék kiosztani. Kedves apukák vagy anyukák, nem kell mást tennetek, csak fotózzátok le, ahogy a gyerkőc játszik az iPaddel, és már  tiétek is lehet az egyik kód. A beérkezett képek között péntek este fogjuk kisorsolni az 5db kódot. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

2 Comments

  1. Hello! Ennek mikor lesz a sorsolása? Mert úgy látom még nem volt. 😀

  2. @markillestoth: Szia Márk! Végül is nem sorsoltunk, mert kb 7-8 kép érkezett. Így 5db kódot már kiküldtünk, és kértünk még 5db-ot. Ha megérkeznek automatikusan mindenki kapni fog 🙂


Add a Comment