fbpx Skip to content

Még karácsony előtt egy ajándék tőlünk: az illion csapat frissítette a Szifon.com alkalmazást, ami már tartalmazza azokat a javításokat, amiket kértetek! Természetesen minden nem fért bele, de nézzük meg, mik az újdonságok:

 

Új cikk rendszer:

Ez azt jelenti, hogy a cikkben ezentúl megjelennek a formázások (félkövér, dőltbetű, színek, stb.) képek. Kattinthatóak a linkek (noha egyelőre nincsenek aláhúzva), illetve látszódnak a beágyazott YouTube videók!

Új hozzászólás rendszer:

Ezentúl az utolsó 10 hozzászólást már listázza az app. Ezen később emelni fogunk, de nem szeretnénk, hogy a sebesség rovására menjen. Később hozzá is lehet majd szólni az adott cikkhez.

 

Egyéb javítások:

Mostantól a Szifon.com régebbi cikket is lehet listázni a hírek menüpont alján lévő “További 10 cikk…” gombbal. A cikk betöltési hibát javítottuk. Egyéb bugok, helyesírási hibák javítva.

Természetesen még mindig van egy hatalmas lista, amivel szeretnénk továbbfejleszteni az appot, de úgy gondoltuk, hogy a v1.1-ben először a legnagyobb hiányosságokat javítjuk. Így már tökéletesen tudjátok majd olvasni a Szifon.com-ot.

Köszönjük szépen azt rengeteg (talán itthon a legtöbb) építő jellegű hozzászólást az App Store-ban, továbbra is várjuk ezeket és a csillagokat.

A Szifon.com appot letölthetitek ingyenesen innen:

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Most töltöttem le, tényleg iszonyat gyors, de van 1 dolog amit nem értek: mi az a halvány, átlátszó sáv a vissza gomb sávja alatt?? Most látom, hogy a ti screenshotjaitokon is ott van.

  2. Így végre teljes lett! Gratuláció a szifon.com nak!
    Ha már letöltésnél járunk érdemes megnézni apple storeba , hogy mi a helyzet gameloftéknál!
    N.O.V.A. 2. – 0,79€ Gangstars Rio – 0,79€ BackStab – 0,79€ RainbowSix – 0,79€
    Asphalt 6 – 0,79€ 9mm – 0,79€ FastFive – 0,79€ valamint ezeken kívül még a DeadSpace is 0,79€.
    Majdhogy nem az összes “komoly” játék akciós!Ilyen áron szinte ingyen vannak.

  3. @snix: És nem csak a Gameloftnál. Egy csomó fizetős játékot ingyen osztogatnak. PL.: Jetpack Joyride: Free (Ilyen áron szinte ingyen van 😉
    a Szifonappról annyit, hogy most már sokkal jobb lett, de azért még frissítsétek csak mert még így is mindig a safarit használom a szifon.com olvasásához

  4. @crayo: Azt én is észrevettem, és elég zavaró

  5. És kellemes ünnepeket, és ajándékvásárlást kívánok mindenkinek!

  6. @FaNThomas: kérlek, írd le, miért választod inkább a Safarit, és akkor meglátjuk, hogy már a listán van-e az adott funkció, hogy a következő frissítésbe bekerüljön. 🙂

  7. @Jadeye: Leginkább a kommentelést hiányolom, egy kicsot lassú (ez lehet h a 2G-s iPodom miatt van, és most az a NavBar alatt megjelenő sáv is zavaró. Ezenkívül tökéletes!
    Gratulálok az apphoz, szép munka! És kellemes ünnepeket neked, és családodnak!


Add a Comment