Vintage Camera – egy újabb fotós alkalmazás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb fotós alkalmazás jelent meg az App Store-ban december 8-án, Vintage Camera néven, melyből már eddig is elérhető volt a Pro változat, amely már egy frissítésen is túl van. Nézzük mit is tartogat számunkra az alkalmazás:

A felépítése hasonló, mint az Instagramnak, de nyilván nem lehet a kettőt összehasonlítani, hisz az Instagram sokkal nívósabb, viszont azért említettem őt, mert a képek filterezése hasonlóképp működik. Program elő, a tökéletes kompozíciót megszülve exponálunk, majd kiválasztjuk a szűrőt és elmentjük a remekművet! Gyors, egyszerű és jó képeket alkothatunk vele. 😉

Összesen 13, illetve plusz 1 “original” szűrő áll rendelkezésünkre, amelyek közül kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbbet, és már menthetjük is a képet. Természetesen ha egyből meg is szeretnénk osztani a barátainkkal, akkor ilyen opció is van, Facebook-ra és Twiterre egyaránt. Ehhez be kell jelentkezni a Facebook, illetve a Twitter fiókunkba az alkalmazáson belül, és azt is beállíthatjuk, hogy automatikusan posztolja a falunkra, amint kész egy újabb kép. A program ingyenes, viszont cserébe alul egy reklámcsík lesz látható, de nem annyira zavaró. Az alkalmazás Pro változata is letölthető $0.99-ért, amiben már nincs benne a reklámcsík, illetve 4 új szűrőt is tartalmaz.

Ha esetleg megtetszett volna az alkalmazás, akkor itt érhetitek el:


(letöltés)

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @Wolfcore: Igen, ezzel is olyanokat lehet csinálni, illetve ha a “Camera Roll”-ból töltünk be képeket és nem tölti ki a négyzet méretét, akkor széthúzza a képet :/

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!