fbpx Skip to content

Kicsit régen került szóba már ez a játék is, éppen kezdtem hiányolni, és másnap arra kelek, hogy itt a  frissítés. (Ha a pénzt kezdem el hiányolni akkor nyerek a lottón? Hagyjuk… :P)

Barry visszatérése nagyban betudható a karácsonyi őrültek házának, ilyenkor mindenki vagy akciózik, vagy karácsonyi verziót csinál, vagy frissít. Ezzel megkaptuk a 3. frissítést a szeptemberben megjelent játékhoz, ami igazából a kezdetektől fogva benne lehetne.

iPhone Screenshot 5

Az 1.2-es verzióban debütál az új Mission System, aminek köszönhetően achievementek tömegét kapjuk, így meghosszabbítva a játék élettartamát. A rendszer hivatalos küldetése, hogy mégjobban el tudjunk mélyülni a játékban és megismerjük a Jetpack Joyride-ban rejlő lehetőségeket. Ez számunkra annyit jelent, hogy rengeteg új kihívást kapunk és az achievement-huszárok is kiélhesség vágyaikat.

iPhone Screenshot 4

Ahhoz, hogy tudjuk használni ezt a rendszert, legalább egy “presztízst” teljesítenünk kell, viszont utána miénk a világ. Ez lenne a legnagyobb újdonság, de a szokásos apró extráktól sem mentes a frissítés. Kapunk új vásárolható extrákat, új gépeket és a 125 Badge-t.

Frissítésre fel! AppStore link.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. A 125 badge megjelenés óta benne van a játékban, ezt érdemes lenne javítani 🙂

  2. Valaki leírná, hogy mit kell tennem a frissítésért? mmint kaptam új ruhákat, két jepack-ot, meg 1archivement-et… de például a pálya nem frissült, se az érmék nem forognak, mint a képen.
    + megmondaná, hogy melyik a “Main Shop Screen”?
    Köszi!

  3. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk.)

  4. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk.)

  5. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk.)

  6. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk.)


Add a Comment