fbpx Skip to content

Általában két oka van annak, hogy egy játék ingyenes az App Store-ban: az egyik az, ha borzalmasan rosszat alkottak a fejlesztők; a másik pedig, ha tudatos marketinget alkalmaznak. A kettő néha fedheti egymást.

Persze mielőtt a lényegre térnénk úgy érzem (a Főnök úgy érzi 🙂 ) meg kell osztanom veletek ezt az epic videót:

Az utóbbi pár napban több olyan friss játék is kikerült, ami azonnal a TOP10-ben végezte, köztük a Need for Speed: Shift is (de erről majd később jön külön cikk) így egyből jött az ötlet, osszuk meg veletek is.

Monster Island

Ez volt az első amivel elkezdtem a kevéske szabadidőmet végleg lenullázni, így itt is előre veszem. A játék egy jópofa kis logikai öldöklős fejtörő, Angy Birds alapokon. Tehát van egy szörnyünk, amivel másokat kell megölni úgy, hogy feléjük dobsz valamit és a végén 3 pontos eredményezést ad. Pontosítva kicsit: szörnyek ölik egymást, és különböző labdákat kombinálva tudjuk megcsinálni a pályákat.

iPhone Screenshot 1

Labdák tekintetében eléggé jól tápolt a játék. A sima robbanós mellé jön az azonnal robbanós, a ragacsos, a robbanni nem tudó töltelék és társaik. Pályák tekintetében 252(!) darabot kapunk, ami 4 különböző helyszínt jelent

iPhone Screenshot 3

Hangulatos, minőségi, Game Centeres, ingyenes, 5 csillagos. Meggyőző.

Töltsd le az App Store-ból innen!

Saving Yello

Második alanyom egy igazán beteg játék, célja, hogy az állatvédők már a hónap elején paffra legyenek vágva, és hogy gyorsan feladjuk az ok-okozat összefüggések megértését.

iPhone Screenshot 2

Tehát kezdjük a legelején. Van egy sárga halunk akit kiemelve a “természetes” közegéből (akvárium) kicsit “megszadiznak”, és utána próbálunk vele visszajutni a vízbe. A visszajuttatás módja a következő: meghúzzuk a farkánál fogva, ő nyüszít egyet, mi pedig ellőjük (itt is érezhető az Angry Birds feeling, és szintén 3 pontos pontozást alkalmaz). Már itt elborult valakinél a gyógyszer, mert a kezdeti pár pálya egyszerűsége után egyből jönnek az extrák.

iPhone Screenshot 5

Ilyen extra például a tűz, amibe ha belevisszük halunkat, akkor kigyullad, és porráéget mindent, amihez hozzáér, ami nekünk sok-sok plusz pontot hoz a konyhára, majd bosszúállóan vigyorog. A második ilyen extra a dinamit, röptetjük, szájába veszi, és mint egy jó kamikaze pilóta, berepül vele és mindent elpusztít. (A többi extráért harcoljatok meg ti! :)) No Comment. Elmebeteg, de egyben jópofa is, de a Monster Island-et nem körözi le.

App Store-ból innen tölthető le!

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Már egy ideje nyúzom a Monster Islandot, de az achievmenteket sosem kapom meg. Ez a hiba csak nálam jelentkezik?

  2. “játékdömping” és 2 db játék ?!?! Hol a szifonos minőség ?? :/

  3. @Symy Gery: Holnap kaptok még, csak nem akartuk egy cikkbe az egészet. 🙂 Viszont holnap reggel ajánlatos korán kelni a Szifon.com mikulása ide is ellátogat.

  4. Őszinte leszek, az Angry Chickens még ide jött volna, de kiakadtam tőle és hagytam, holnap úgyis lesz még pár játékról hír. De aki végigolvasta a cikket az láthatott apró utalásokat erre 😛

  5. mikor van az a korán Jadeye?

  6. @aladinka: Jadeye nem egyenlő admin! én nem ő vagyok, így nem tudom. 🙂 frankón.

  7. Akkor csak feltöltöm a telót, nehogy sokat kelljen használnom és ne legyen elég kraft. 😀

  8. Vááááhhh, na felkeltem elég korán, Mikulás még sehol? 🙂

  9. Ja dettó. Szerintem átvertek és a Mikulás nem létezik.

  10. A Saving Yello egy rakás … Kb 5 perc után töröltem…


Add a Comment