fbpx Skip to content

A Need for Speed legújabb részének a megjelenése közeleg iOS-re is, ha minden igaz, akkor még idén kezünkbe kerül, és aszfaltbetyárkodhatunk a legújabb játékkal. A The Run játékmenete a címéből adódóan nem más, mint hogy versenyezz, fuss az életedért San Franciscótól egészen New Yorkig. Az Egyesült Államokat átszelő út, ha Google Maps-en is megnézzük, akkor több mint négy és fél ezer km, így reméljük, hogy játékot nem egy nap alatt fogjuk végigvinni. Bár a konzolos oldalakon írják, hogy túl rövidnek érezték a játékot, bízom benne azért, hogy az iOS verzió több játékidőt tartogat számunkra.

Nincsenek szabályok. Nincsenek szövetségeseid. Meg tudod csinálni, hogy célba érj?

A verseny nem annyira egyszerű, mint amennyire hangzik. 5 különböző környezetben (mint pl. hatalmas sivatagban, városi kanyonokban) és több mint 60 versenyen át kell megküzdened, de segítségedre 30 igazi sportautó áll, hogy véghez vidd a feladatot. A Need for Speed Shift után szerintem jól fog jönni egy ilyen típusú játék, ahol változatos környezetben kell versenyezned, nem pedig egy tesztpályán. De persze kinek melyik tetszik, én személy szerint jobban szeretem ezt a változatot és remélem nem fogunk csalódni a The Run-ban.

És végezetül jöjjön a bemutató videó:

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Szerintem gagyin néz ki…
    mármint a videóból ítélve, hogy vannak ezek az autók meganimálva?
    rr2 után lehet h már semmit se fogok szépnek látni 😀

  2. @PepeSk8: Igazad van amúgy, kb a Hot Pursuit óta nekem annyira nem jöttek be :/ Videóban van egy bug: pl. a videóban 0:27-nél az autó félig az aszfaltban van 😀 -> kép

  3. Nem kell nekünk 4 -es metró…

  4. “így reméljük, hogy játékot nem egy nap alatt fogjuk végigvinni.”

    2 órás volt a nagykonzolos verzió, majd pont egy ilyen kötelező körös mobil változat lesz hosszabb…

  5. Hát ilyen grafikával 2011 végén nem adnék ki játékot iOS-ra…

  6. Nem hiszem hogy nagy dobás lesz, a Hot Pursit is igen gagyi volt, semmi köze nem volt a PCs, konzolos verzióhoz. Nem várom a játékot.

  7. @nagylebowski: Miért ne? 🙂 A fejlesztők pontosan tudják, hogy a konzolos változat, ahogy mondtad 2 óra alatt végigpörethető, ha van egy kis eszük akkor ráfekszenek a mobilos változatra. De persze benne van a pakliban, hogy ez is arra a sorsra jut.

  8. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk.)

  9. Pc-n jó volt

  10. @Sashabp: engem már nem kötnek le a játékok, de ebbe belekezdtem PC-n, mert autóverseny…de 2 óra alatt vége volt, és kb mindig 30mp alatt utolértem az adott elsőt, olyan lassú volt, aztán mégis a nyakamban volt, de ennyi…
    Sajnos a Real Racing 2 annyira jó és etalon, hogy ez a nyomába sem ér. Nem nagyon várós sajnos!

  11. @Tian: és téényleg :DDD észre se vettem 😀

  12. @Lovi:
    Időtök van törölgetni a kommenteket, de csinálni egy fórumot meg nincs..

  13. @Lovi: ott a Gyakran Ismételt Kérdések cikk, ahol felteheted az olyan kérdésedet, amire a kereső használata nem adott eredményt, cserébe nem kell órákon át nyálazni egy fórumot, mire találsz választ, vagy nem kell duplikált topicokat nyitni ugyanarról sem. a cikkeknél az offtopic hozzászólásokat törölni fogjuk. a Gyakran Ismételt Kérdések cikk egy külön blokkot is kapott baloldalt, hogy könnyen megtalálható legyen.

  14. @Jadeye:
    Rendben, ez így már korrekt, ettől függetlenül továbbra is jó ötletnek tartanám a fórumot, hogy az egyéb kérdések se hobbielektronikán meg ilyen-olyan oldalakon legyen. Köszönöm a választ, legközelebb figyelmesebb is leszek.

  15. Nemtudom mi a bajotok ezzel a játékkal, sztem a Hot Pursuit-nak is nagyon jó játékmenete volt, ennek is tuti az lesz, igaz a grafika lehetne picit szebb, de most nézegetni akarjátok vagy játszani????


Add a Comment