Steve Jobs bélyeg a Magyar Posta jóvoltából – gyűjtőknek!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem rég kaptunk hírt róla, és kifejezetten meglepett minket, hogy a Magyar Posta kiad egy Steve Jobs-os bélyeget. Ez egy speciális, egyedi emlékbélyeg, limitált példányszámban, Steve portréjával, amin az „In memoriam Steve Jobs 1955-2011” olvasható:

A Magyar Posta filatéliai különlegességet bocsát ki Steve Jobs emlékére. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékívek korlátozott példányszámban készülnek és egyedi tartóban lesznek elérhetők a filatéliai ritkaságok gyűjtői és a vizionárius zseni emlékét megőrizni vágyók számára.

Az emlékív perforált képén Steve Jobs portréja, az emléklap külső borító oldalain pedig néhány jellegzetes mozdulatának sziluettje látható. A belső oldalon Rubik Ernő gondolatai szerepelnek magyar és angol nyelven. Az emlékív bemutatójára november 28-án 18.00 órakor, az életrajzi könyvpremier alkalmával kerül sor a Libri Allee Könyváruházban.

Tehát gyertek ma az Allee-ba, ahol az életrajzi könyv magyar kiadásának premierje mellett más érdekességekkel is találkozhattok!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!