fbpx Skip to content

Nem rég kaptunk hírt róla, és kifejezetten meglepett minket, hogy a Magyar Posta kiad egy Steve Jobs-os bélyeget. Ez egy speciális, egyedi emlékbélyeg, limitált példányszámban, Steve portréjával, amin az „In memoriam Steve Jobs 1955-2011” olvasható:

A Magyar Posta filatéliai különlegességet bocsát ki Steve Jobs emlékére. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékívek korlátozott példányszámban készülnek és egyedi tartóban lesznek elérhetők a filatéliai ritkaságok gyűjtői és a vizionárius zseni emlékét megőrizni vágyók számára.

Az emlékív perforált képén Steve Jobs portréja, az emléklap külső borító oldalain pedig néhány jellegzetes mozdulatának sziluettje látható. A belső oldalon Rubik Ernő gondolatai szerepelnek magyar és angol nyelven. Az emlékív bemutatójára november 28-án 18.00 órakor, az életrajzi könyvpremier alkalmával kerül sor a Libri Allee Könyváruházban.

Tehát gyertek ma az Allee-ba, ahol az életrajzi könyv magyar kiadásának premierje mellett más érdekességekkel is találkozhattok!

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. a postán megvásárolható lesz ?

  2. Ezt en is szeretnem tudni.. Szegedrol nem tudok csak ugy felruccanni Pestre hetfo delutan..

  3. Mennyiért lesz kapható?
    Amúgy a könyv a mai premieren 4900 FT-ért lesz kapható vagy az online 3920 Ft-os áron?

  4. 1000 Ft/db + szállítás és én már meg is rendeltem a Posta.hu-n 🙂


Add a Comment