fbpx Skip to content

Vasárnap este 8 órakor lezárult a múlt heti SzifonCenter játékunk, melynek keretein belül a Nuts!-szal kellett játszanotok, és a legjobb magasságot elérnetek. A verseny során sokatok számára kiderült, hogyan is lehet elérni lehetetlennek hitt magasságokat, így a héten, hogy mindenkinek adjunk esélyt, tovább folytatjuk a játékot. Az új szabály viszont az, hogy mivel most is hirdetünk nyerteseket, ők az eheti játékban részt vehetnek természetesen, de a nyereményekért újból nem szállhatnak harcba. Úgy gondolom, ez így korrekt a többi játékossal szemben. 🙂 Tehát a nyertesek:

 

  1. Kornél Tóth – 166.189 m
  2. Pákolicz István – 113.196 m
  3. Dobsa Norbert – 42.549 m

Gratulálunk a győzteseknek. A nyereményeitekkel kapcsolatban írjatok nekünk egy email-t. 🙂

Ismételt kihívás: Nuts!

Tehát a Nuts! nem más, mint egy aranyos és egyszerű játék, melynek célja, hogy a mókusunkkal minél magasabbra másszunk fel a fára, és menet közben elkerüljük a faágakat, és összeszedjük a különböző extrákat. Irányítása se túl bonyolult, a készülék döntögetésével tudunk a fán körbe-körbe forogni.

iPhone Screenshot 3

A kihívás pedig a következő: érjetek el minél nagyobb magasságot a győzelemhez. Természetesen, mint minden játéknál, az ügyesség mellett sok szerencse is kell hozzá, hogy az extra életeket, power-up-okat pont a megfelelő időben kapjuk meg, de vasárnap estig reméljük, mindenkinek lesz ilyen pillanata.

A játék 0,79 eurós áron tölthető le az App Store-ból.

Nyeremény

Az első 3 helyezett tetszőleges, de maximum 3.00 € (azaz három euro) értékű játékot választhat az App Store-ban, amit a szifon.com csapattól ajándék formájában kap meg. Sajnos jelen esetben csak magyar accountra tudjuk elküldeni az ajándékot, ezt vegyétek figyelembe.

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Összegzés:

Ha eddig még nem vettél fel minket a Game Center-ben barátként, akkor add hozzá a SzifonCenter3-mat, és mi visszaigazolunk. Ha egyszer már visszaigazoltunk bármely accountunk esetén, nem kell a legújabbat is felvenned, mert az összes régi account esetén is figyeljük az eredményeket! (Példa: akinek például a SzifonCenter2 már fel van véve, annak nem kell felvennie a SzifonCenter3-at!) Ezután a hét folyamán játssz a Nuts!-al, részeredmények péntektől elérhetőek a SzifonCenter Facebook oldalán.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Ugye jól értem, hogy akinek a SzifonCenter2 már fel van véve annak nem kell felvennie a SzifonCenter3-at is ismerősnek?

  2. az első helyezet valami nagyondurván tolhatta 😀 😛 jézusom gratula neki

  3. @neu: “Ha egyszer már visszaigazoltunk bármely accountunk esetén, nem kell a legújabbat is felvenned, mert az összes régi account esetén is figyeljük az eredményeket!”

    tehát nem kell felvenned.

  4. Jövőhéten azért remélem, hogy már az iPhone 3G-t és az iPod 2G-t (illteve ezeknél régebbi) ezközt használók is játszhatnak majd, így még korrektebb lesz. Mi ugyanis zsinórban három hete kimaradunk a játékból. Előre is köszönjük! 🙂

  5. @FaNThomas: iPhone 3G-n, és annál régebbi eszköz esetén nincs Game Center, így azokon biztosan nem fog ez menni sosem, hiszen ennek a játéknak feltétele a Game Center. (iPod Touch 2G esetén minimum iOS 4.1 szükséges.)

  6. iPhone 3G-n nincs GameCenter, de iPod 2G-n van? Ezt nem is tudtam. Azt igen, hogy 4.1-től van GameCenter, de azért legtöbbünk frissíti az eszközét. Utólag elnézést kérek és javítom: csak az iPod 2G (illetve 3G 8GB) felhasználók maradnak ki három hete a játékból.

  7. Ja és egyébként van rá mód hogy 4.0-án is meg lehessen szerezni a GameCentert

  8. A 166 km maszas nagyon realis 🙂 10-20-at meg el tudok kepzelni nagyon fanatikusoktol, de mar a 100 is starwars kategoria. Azert siman tiltanam az ilyen mokamikiket…

  9. sziasztok!

    még a death rally-s játék előtt vettem fel a [email protected]-ot, de azóta sem kaptam visszajelzést. most megtettem megint, remélem visszaigazoltok.

  10. Gratula a Győzteseknek 🙂
    remélem nektek nem kell 3 hetet várni míg megkapjátok a nyereményt :S
    én a death rallyban értem el helyezést de még most sem kaptam meg a játékokat 🙁

  11. @iApplex: Én még választ sem kaptam..
    Jah, s ráadásul az 0,99$-os játék ára felment 4,99-re..
    Pedig 2héten át akciós volt azt követően, mikor írtam.

  12. @Enjoy: hát igen ez ismerős én a shadowgunnal vagyok így már az se akciós

  13. hogy tudom megkülönböztetni a magyar és az amerikai acc-ot?

  14. @Enjoy, @iApplex: elnézéseteket kérjük a késlekedésért! ezen a héten admin kiküldi mindenkinek, aki már megkeresett minket emailben.

    @aladinka: magyar acc. esetén az árak €-ban, amerikai esetén $-ban vannak. de ha az accountod információit megnyitod, ott is kiírja.

  15. “A verseny során sokatok számára kiderült, hogyan is lehet elérni lehetetlennek hitt magasságokat” az a sok ember mondja már el, hogy lehet 166.000 métert elérni???

  16. Egész, héten azért küzdöttem, hogy kiunlockoljam a 6. szivet ami 25.000 coin… és még sehol sem volt a sötétkék power-up időtartamának az unlockjától, utánanéztem a google-ben és láttam, hogy akinek jailbreakes készüléke van annak csak pár kattintás, és 16 millió coin ja lesz…. így könnyű… én azért küztdöttem egész héten hogy unlockoljak, más meg azért, hogy csúcsokat döntsön :)))

  17. Meg lehet szerezni az összes power-up-ot, csak sokat kell játszani. Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni a sok hitetlen ezen a héten eredményemhez, ha már a 166 ezerre is jönnek a negatív kommentek. Már várom nagyon 🙂

  18. ott vertem én is a nyálamat facebookon meg itt is h legyen mar szifoncenter erre kimaradok megintcsak a jóból:( (iPod Touch 3G 8GB)
    nade m1 decemberben meglesz az új iPod majd akkor…de azért szar h ezekkel nem tudom most nyomni.

  19. Hát nemtom az első helyezett, hogy ment ennyit egy fán, de tudtommal a legnagyobb mamutfenyő 96,2 m magas.
    Szóval itt 100% hogy valami csalás van a dologban!! :))

  20. Bocsánat a totál offért!
    Találtam otthon a garázsban egy olyan szódásszifont, amilyen a logótok. Nagy, gömbölyű… Nem is tudtam, hogy volt ilyen tényleg:)
    on

  21. Hát én is várom a visszaigazolást már 1 hete de semmi, pedig 170km-t mentem felfele:) NOT
    (de a visszaigazolást tényleg várom)
    Hammett1979

  22. Nem is érrtem hogy lehet akár tíz kIlométert is menni.. 35 pajzzsal?!

  23. Sziasztok.

    Háromszor írtam az [email protected] címetekre a játék végeredménye miatt, de sajnos még nem jött válasz.
    Azt szeretném tudni, hogy megkaptátok-e a levelet, vagy sem, és hogy mikor várhatok választ ?

    A választ előre is köszönöm. 🙂

  24. Csak igy mellesleg eláruljátok a turpit a 100 km es álomösszegekről?!


Add a Comment