Walter Isaacson – Steve Jobs életrajza – Libri Premier!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Körülbelül 2 hete felvetettük az ötletet, mi lenne akkor, ha Steve Jobs életrajzának a megjelenése nem szokványosan, hanem picit komolyabban kerülne megrendezésre. Ez egy nem mindennapi könyv, és mi sem tekintjük annak. Rengeteg előrendelés érkezett a könyvre, ami az átlagosnál jóval több, és sokan érdeklődnek utána nap mint nap. A terv egy éjféli premier volt, amit azóta már bőven túlnőttünk. Olyan emberekkel is találkozhattok majd, akik a könyvet fordították, illetve egyéb kulisszatitkokban is jártasak.

Bátran kimondhatjuk, hogy hosszas tárgyalások árán, de a projekt révbe ért. A Libri a Szifon.com az XMS és a HVG könyvek segítségével, jövő héten, Magyarországon elsőként vásárolhatjátok meg a könyvet! 

Mikor lesz a Premier és hol?

  • Helyszín: Allee – Libri üzlet.
  • Időpont: November 28. hétfő. (18:00-tól 20:00-ig)
  • Facebook Event

Mi történik majd a Premier alatt?

  • Magyarországon elsőként 18:00-tól az Allee-ban lévő Libriben már a kezedben foghatod a könyvet. Este 6 órától egészen 8 óráig lehet lapozgatni, olvasni, majd pedig 8 órától megvásárolni. Ezalatt az idő alatt Steve Jobs videókat láthatsz egy kivetítőn, és HVG könyvektől pedig megszólalnak a fordítók. Több olyan érdekességet is hallhatsz a könyv fordításával kapcsolatban, amit máshol nem, illetve közösen beszélgetünk majd a könyvről. Nagyon kíváncsiak vagyunk, kinek mi a véleménye, nem csak az életrajzról, hanem magáról Steve Jobsról is az ő munkásságáról.

Tehát mindenkit várunk jövőhét hétfőn az Allee-ban található Libri üzletbe este 6 órától. Beszélgessünk picit Steve Jobsról, illetve az életrajzáról. Aki még esetleg nem olvasta, múlt héten már egy picit beleolvashattunk a könyvbe, a cikket itt olvashatjátok el.

— FIGYELEM! LIMITÁLT PÉLDÁNYSZÁM! — 

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Remélem majd azokkal is meg fogjátok osztani ezeket az exkluzív dolgokat, mert sajnos én Győrből nem tudok felmenni a premierre. 🙂

  2. Szerintem 1 könyvben az a jó, h kézzel fogható, ha csak letölti az ember az semmi.. Nem tudod megfogni kézzel.. Vannak dolgok amit “szerintem” nem lehet elektronikus uton élvezni…. Ilyen ez a Könyv is. Nagy az eszmei értéke, ezt Érezni kell, úgy h a kezedbe tartod… De ez csak az én véleményem! 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!