SzifonJáték – Készíts képet Om Nom-mal!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja frissült a Cut the Rope: Holiday Gift. Gondolom, Om Nom-ot már mindenki ismeri, ő az, aki a Cut the Rope-ban annyira éhes és cuki, hogy nem lehet lerakni, muszáj megetetni, ráadásul olyan pofákat tud vágni néha, hogy az félelmetes. Az új frissítésben már képet is készíthetünk vele, felhasználhatjuk régi képeinket, vagy akár fotózás után is odarakhatjuk őt egy adott képre. Mivel az alkalmazás ingyenes, így rögtön indítjuk is nektek a SzifonJátékot!

Nem kell mást tennetek, mint hogy pózoljatok Om Nom-mal, vagy tegyétek rá valamelyik fotótokra. Ha ezzel megvagytok, küldjétek el nekünk a kész képet az 1phonehublog@gmail.com címre. A legjobb képeket kirakjuk ide blogra, illetve megosztjuk Facebookon és Twitteren is. A játék december 1-ig tart, majd a Szifon.com csapata kiválasztja az általunk legjobbnak ítélt 5 képet, és abból az első 3-mat Ti szavazzátok meg.

Nyeremények!

  1. helyezett: 1db Cut The Rope ikon fali festmény az iPhonePaintings jóvoltából.
  2. helyezett: SzifonStore 5.000Ft-os kupon.
  3. helyezett: 1db 15 dolláros GiftCard.

Hajrá, csupán 10 napotok van arra, hogy a legjobb képet elkészítsétek! Ne habozzatok várjuk őket emailben!

Beérkezett művek!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!