iShred – minden snowboardos álma

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alapvetően szeretek minden olyan dolgot ami beteg, főleg technikai értelemben. Tehát amikor megláttam a Signal Snowboards-os arcok első videóját még anno, tudtam, hogy minden harmadik csütörtökön kapok egy minőségi agymenést tőlük. Volt náluk már minden, basszusgitár, LEGO, paintball verzió. De ami most került ki a kezük közül, az végre itt a blogon is megállja a helyét.

Tehát az iShred. Igazából a srácok elég nagy Apple fanok, így már szinte kötelező volt egy ilyen snowboard megalkotása még úgy is, hogy a kivitelezése rendkívül összetett. Az elképzelésük az volt, hogy az Apple termékek alapján készítsenek egy design-ban teljesen passzoló lapot. Így lett hófehér a felső része, és alumínium az alsó, erre már csak ráadás volt a világító logó.

Persze ettől még csak simán fanatikusnak lehetne őket nevezni, így gyorsan egy iPad-et is beleépítettek, amivel biztosan egyedi lesz. A kivitelezés szintén minőségi, persze leszámítva a háttérvilágítás megoldását a kötéshez rögzítve. :)

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ez természetesen csak egy fun a srácoktól, de minőségében profi, különben az első ugrás után tört volna. Persze ha valaki jobb náluk, akkor dobjon egy videót és kitesszük ;)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!