fbpx Skip to content

Kedvenc figuránk, Om Nom kalandja tovább folytatódik!

Három hónappal a Cut the Rope: Experiments debütálása után, végre megérkezett a játék legelső frissítése, ami az 1.1-es verziószámot viseli, bár kérdés hogy meddig (részletek a folytatásban). Eddig az alapjáték ugye 3 szintet tartalmazott, viszont most megjelent hozzá a Rocket Science nevű szint is, újabb érdekességekkel, kihívásokkal.

  

(Kattints a képre a nagyításhoz!)

Ami újdonság:

  • 25 vadonatúj pálya és +75 megszerezhető csillag.
  • Új játékelem: a rakéta.
  • Új kommentárhang a Professzortól.
  • Optimalizálás iOS 5-re – iCloud támogatás a játékmentésekhez (így mindegyik iOS eszközünkre szinkronizálhatjuk a mentéseket).

A cikk elején ugye megemlítettem, hogy ez az 1.1-es verzió meddig is marad friss, mint új verzió. Ennek oka, hogy már egy nappal a legújabb frissítés után, a vásárlók panaszüzenetei, kommentei lepi el mind az iTunes, mind a Facebook oldalukat, hogy letöltötték a frissítést, viszont az iOS 5-ös verzióval rendelkező tulajdonosok ha meg akarják nyitni a játékot, akkor összeomlik, kifagy. Saját tapasztalat szerint én egy iOS 4-es készüléken kipróbáltam és azon tökéletesen fut (eddig).

Az AppAdvice írt egy cikket, melyben leírják hogy mi lehet hiba oka, illetve hogy hogyan lehet helyrehozni, hogy működőképes legyen a játék, míg ki nem adják a következő hibajavítást. A probléma valahol a Game Center-nél van, amiatt nem akar elindulni maga a játék. A megoldás az, hogy inaktiválni kell a Game Center-t, hogy a Cut the Rope indításakor ne tudjon kapcsolódni a Gamer Center-hez.

Teendők: 

Először is nyissunk meg a Game Center alkalmazást, majd menjünk a “Me” fülre. Itt az “Account: email címünk”-re kattinva, jelentkezzünk ki a “Sign Out”-ra kattintva. Majd indítsuk el a Cut the Rope-ot és ha minden jól megy, akkor problémamentesen betölt.

Ezzel kijelentkeztünk a Game Center-es fiókunkból, nyilván így nem tudjuk majd gyűjteni a pontjainkat és figyelni az állásunkat, de reméljük mihamarabb kiadják a javítócsomagjukat, és újra használhatjuk a Game Center-t is.

Másik lehetőségként még írják, hogy töröljük le a játékot és installáljuk fel újra, viszont így az összes mentésünket és a 225 eddig teljesíthető csillagunkat is elveszítjük, így ez a megoldás annyira nem javasolt.

Végezetül pedig jöjjön a videó!

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. úúú a kedvenc játékom már töltöm is ^^

  2. Címben “CutE the rope” vicces ;)))

  3. @Atos: épp ezt kutattam én is most, mert a főhősünk cuki ábrázata miatt félig el is hittem, hogy cute 😀 de Cut lesz az csak 😉

  4. @hepike: Én is gondolkodtam rajta, mert FB-on, Twitteren és itt az oldalon is így van írva. Gondolom copy-paste volt

  5. @Atos: @hepike: Upsz tényleg :S Igen, copyzni jobb lett volna, mert így elírtam, de Cut the Rope a cím igaz! Köszi, hogy szóltatok! 😉 És elnézést a hibáért :/

  6. @Tian: Ne vedd úgy a szívedre 🙂 szerintem “aranyos” volt 😀


Add a Comment