fbpx Skip to content

Újra a Fruit Ninja: Puss in Boots a téma, bár a játék maga már pár hete megjelent, utána rádobtunk egy SzifonCenteres játékot is a Game Centerben, ami rendkívüli sikert aratott. Most a Halfbrickes arcoknak köszönhetően jött a frissítés.

fruit ninja puss in boots

Az 1.0.1-es frissítésben -noha verziószámból nem ez tükröződik- meglehetően sok új dolgot és bővítést kapunk. Egyes oldalak a Game Center támogatását is ehhez a frissítéshez tulajdonították, noha a valóság az, hogy az már a kezdetektől benne volt, hiszen másképp SzifonCenteres játékot sem tudtunk volna csinálni vele rögtön a megjelenés után, nem igaz? 😉

fruit ninja puss in boots

Jöjjenek akkor a valós adatok. Ha jól emlékszem én is szóvá tettem, hogy bizony extrákból nem voltunk tökéletesen ellátva az 1.0-ban, ezt most orvosolták, és kaptunk is egyből 3 új kardot. Több, mint a semmi.

fruit ninja puss in boots

A legfontosabb része a frissítésnek a Bandito mód bővítése. Kereken 10 darab új kihívást kapunk teljesen új ötletekkel. A Bandito sikere így továbbra is garantált.

Végül, de nem utolsó sorban innentől az elért eredményeinket is rögtön posztolhatjuk Facebook-ra és Twitterre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Sziasztok
    Bocs,hogy ide írok.
    Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy mi az fődarab??? Szervízben volt az iPhone 4-em a T-mobile-nál mertmert nem töltött és nem kapcsolt be. Garanciális javítást kértem. Amit meg is csináltak. És a szervízlapon az elvégzett munkánál az áll,hogy fődarab csere. Ezt nem tudom mit jelent. Azt hogy új iPhone-t kaptam??? Mert az enyém karcos volt,és már szétszedve is volt,és ez a csavarokon is látszódott. És most fólia van rajta, teljesen karcmentes ( a fémkeret is és a kijelző is ) ránézésre újnak néz ki, és új az IMEI száma és a Serial No. is. (De az komoly,hogy szétszedett iPhone-t is bevesznek garanciába.

  2. Bocs,hogy hülyeséget kérdeztem. Újat kaptam 🙂

  3. Akkor mi a teendő, ha 2 accountal használom a telefont, az újjal vettem meg a játékot és a régivel akar frissíteni? Azzal persze nem tud..

  4. BREAKING kint van az 5.0.1!!!!!!

  5. Írjátok ki, hogy hiába mentik az emberek az 5.0 shsh-t mert nem elég a downgrade-hez! És kerüljék el a frissítést!

  6. OFF:Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem ami mostanában már nagyon idegesít, itunes (legújabb) ha rádugom a iPhonet (4s 5.0) akkor folyamatosan kiírja, hogy “ez a számítógép már nem jogosult a(z) xxx iPhone használatára” és mindig fel kell jogosítani miközben felvan már alapból és benne van az 5ös limitben ez a gép is.Kérdésem az lenne, hogy miért kell ezt nekem mindig beírnom, és hogyan tudnám ezt megoldani(annyi van még, hogy másik gépről ezzel az itunes fiókkal egy másik iPhonet is használnak de most azt letiltottam mert megváltoztattam a kódot így csak ezzel a géppel van szinkronizálva/használva ez a telefon.Remélem érthetően írtam le a problémámat.Segítségeteket előre is köszönöm.


Add a Comment