fbpx Skip to content

Nagyon sok emailt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet a kártyával, így egy gyors posztot megejtenék róla.

Jelentem, megállás nélkül dolgozunk a kártyán! Több száz darab kártya már előre le van gyártva (nevek nélkül értelemszerűen), illetve folyamatosan készül a weblap. Sajnos ez nem megy egyik percről a másikra, viszont addig is van időnk partnereket beszervezni. Legújabb kiemelt partnereink az XMS és a Costa Coffee! Körülbelül 20 céggel sikerült már egyezségre jutnunk, és elfogadják a kártyát. Minden nap azon gondolkozunk, hogy kinek lehet olyan releváns terméke, aminél Ti is szívesen használnátok a kártyát. Adjatok nekünk még több tippet, hogy kikkel vegyük fel a kapcsolatot és kinél érjünk el akár 10% kedvezményt. Kérjük legyetek türelemmel, amint a honlap olyan állapotban lesz, hogy lehet regisztrálni, és kártyát igényelni, azonnal megnyitjuk majd a kapukat.

  • Tehát, ha te szeretnéd, hogy egy helyen elfogadják a kártyát írd meg nekünk ide komment formájában.
  • Illetve, ha te szolgáltatást nyújtasz bárhol az országban írj nekünk emailt, a tárgy legyen SzifonKártya.

Mi az a SzifonKártya?

A Szifon.com blog már több mint 5 éve működik itthon, és jelenleg több mint 50 céggel állunk partneri kapcsolatban. Azt szerettük volna, ha Ti is részesülhessetek a partnereink szolgáltatásaiból, ezért létrehoztuk a SzifonKártyát. Így az összes cég, akikkel kapcsolatban állunk jelenleg vagy állni fogunk a közeljövőben, csatlakozhatnak a kártyához: így nem csak nekünk, hanem nektek is kedvezményt tudnak biztosítani.

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. A kártyát magát t-mobileosok is vehetik?

  2. @florian1899: Természetesen nincs semmihez sem kötve.

  3. @admin: A Vodafone flotta csomaggal kapcsolatban történt változás?

  4. @norbopapa: Változás még nem történt.

  5. @admin: Akkor a korábbi cikkben szerepelt PDF alapján lehet kalkulálni a csomagokkal? iPhone4s árakról van már infótok?

  6. @admin:
    Hát, ha telefon nélkül is kötelező lesz a mobilnet, akkor részemre bukta. Én a sajátomhoz természetesen rendelnék netet (telefon nélkül is, mert nem akarom az i4-et lecserélni egyelőre) de a feleségem, testvérem és apukám csomagjához teljesen felesleges pénzkidobás, és azokhoz iPhone-t sem akarunk beszerezni. Pusztán csak a kedvezőbb tarifák miatt váltanánk…

  7. hol vannak a flotta feltételei???

  8. éttermek, gyorséttermek (mcdonalds/burgen king sanszos hogy belemegy még ilyesmibe, de szerintem ez már nektek is eszetekbe jutott) minél több szervizt meg kellene kérdezni. erről jut eszembe, bár nem telefon: hajtáspajtás. taxitársaságokat esetleg. múzeum/mozi belépők. állatkert. bár nekik nem tudom mi hasznuk lenne belőle.

  9. pl Zara, Bershka ilyen ruhás cuccok. benzinkutak, hipermarketek akár

  10. Én a Dömét ajánlanám (extremdigital) árulnak azok mindent

  11. sziasztok
    ebédházhoz szállítás ? cityfood gsatroyal food express teletál …..stb.stb.stb.
    szerintem itt lenne keresnivaló!!!!!!!!!!!
    föleg hogy az egyik cég területi képviselője vagyok.
    a layoness kártya bevált ezen a területen csak nagyon éhesek lettek meg …………. és az utca tábla lett nekik mutatva!!!!!!!!!

  12. bookline-t is ajánlom, és a feljebb már írt edigital is jó ötlet

  13. Köszönjük az ötleteket, Zol7 a Librivel tárgyalunk jelenleg és a TGI Fridays is felkeresett minket. Ebéd házhoz szállítást is remek ötletnek tartjuk. Taxi is tervben van. Állatkert és múzeumok még kérdésesek.

  14. Ha már costa én reszemről nagyon örülnék a starbucksnak! 🙂

  15. Sziasztok! Egy ötlet. Általában mindenki szereti a játékokat, akár más platformokon, esetleg konzolokon. Szerintetek egy 576 kbyte-os kedvezmény számításba jöhet?

  16. @admin: 6×6-nál tudok segíteni…

  17. iCorner Campona. kimondottan Apple termékeket forgalmazó üzlet. Van ott minden, fóliák, tokok, kábelek, kiegészítők, iPod, Ipad, iPhone…:) Akár itt is elfogadhatnák a SzifonKártyát!:)

  18. Sziasztok! én még csak most regeltem az oldalra, lehet butaságot kérdezek.lehet már igényelni szifonkártyát?

  19. engem is érdekelne hogy mi újság a szifon kártyával.


Add a Comment