fbpx Skip to content

A hamarosan érkező Gangstar legújabb epizódjának a megjelenési dátumát a mai napon 12 órakor publikálta a Gameloft mind a Facebook oldalukon, mind a Twitteren. Két nap múlva, azaz csütörtökön már mindenki mosolygós arccal és megszállottan cirkálhat majd Rio de Janeiro utcáin, ám ez egyenlőre csak az Apple készülékkel rendelkezőknek kedvez, az Android-os felhasználóknak még várniuk kell egy kicsit.

A hírrel együtt újabb screenshot-ok váltak elérhetővé:

A képek alapján rengeteg újdonságra számíthatunk. Vadonatúj járművekkel, fegyverekkel, testreszabható főszereplővel, nagyobb mozgástérrel és egyéb apróságokkal próbálják még izgalmasabbá tenni a játékot. Természetesen egy részletes játékteszttel jelentkezünk, amint elérhetővé válik!

És persze mellékesen nyakunkon a GTA megjelenése is! 🙂

Végezetül pedig a hivatalos Gameplay trailer:

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Milyen GTA megjelenés??? Arról valami videó jobban érdekelne 🙂

  2. Sziasztok!
    A [email protected]-ra írt mailemet megkaptátok?(Fruit Ninja játék ügyben)

  3. @VIP: Asszem a GTA III fog megjelenni iphonera.

  4. Na az már igen:D
    Végre mégegy portolt normális minőségű játék… Eddig csak a tony hawk pro skater 3 volt hasonló, de ezzel végre bővül ezeknek a játékoknak a listája.

  5. Szeretném hogyha az iphone 4s “erejét” kihasználván, komolyabb játékok is érkeznének, pl. a PS2 ős MortalKombat-ok bármelyikét szivesen látnám.Hardverileg egy MK:Armageddon sem okozna neki nagy gondot.


Add a Comment