fbpx Skip to content

Egy ideje már elérhető, sőt már 3 részt is megélt a Miniclip-es arcok gránáthajigálós játéka, de még mindig etalon, ha csak a letöltések és a beleölt órák számát nézzük.

Persze a spanyolviaszt ők sem találták fel, de helyette két korábbi bestsellert összegyúrtak, és már ez is elegendőnek bizonyult. A Fragger lényegében a Counter Strike és az Angry Birds szerelemgyereke, a lehető legjobb arányokkal és pontosan eltalált kivitelezéssel. A Fragger(ek)ben a lényeg ugyanaz, van egy Terrorista elhárítónk, hívjuk őt CT-nek, akinek limitált számú gránátarzenáljával likvidálni kell a terroristákat. Eddig minden szép és egyszerű, sőt az első pályák is olyanok, hogy bármikor bárki becsukott szemmel végigcsinálja. Amint elsajátítottuk a hajítás művészetét, már ugrunk is a mélyvízbe, és a bunkerek szűk bejáratait kell pixelpontosan bombáznunk.

A Fragger, mint említettem mindkét “szülő” előnyeit megkapta. Célzási rendszere és játékmenete hasonló az Angry Birds-höz, viszont a grafika és a hangulata olyan, mintha csak egy flash-es Counter Strike-ot tolnánk munka közben az irodában. GameCenter támogatás, 40 pálya, egyre nehezedő kihívások. Ez a Fragger világa!

A Fragger 0,79 €-ért tölthető le az App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Kedvenc játékaim egyike! 😉

  2. Ezek a játékcikkek elég késön érkeznek… 🙂

  3. Én szeretem ezeket a játék ajánlókat, mert sokszor így fedezek fel olyanokat amikről egyébként nem is hallanék, szóval várjuk az ilyen cikkeket!:)

  4. En ma a Shadow Gun-t vettem meg, eleg jo jatek!A megjelenes napjan pedig a Modern Combat 3-at. Mindkettot csak ajanlani tudom aki szereti az ilyen jatekokat!

  5. Nagyon állat játék. Már rég kivittem, de szoktam vele most is játszani.
    Ami nagyon hasonló és megéri az árát a “Monster Island”. Próbáljátok ki.

  6. @littlezoe, @oritibor: Hamarosan indul egy tipikusan iOS játékokról szóló oldal, további infók hamarosan! 😉

  7. :OFF:
    Van olyan program ami felveszi az iPhone képernyőjét? Mint a screenshot, csak videót rögzít.

  8. Alig bírtam letenni régebben. Aztán a nehezebb részeknél most már hamarabb fogy a türelmem. Így egy picit ritkábban játszom vele mostanában. Szuper kis játék. Legalább ilyen jó még a Jump Out is. Azt is csak ajánlani tudom.

  9. Mi a játékban a Counter Strike-os? A grafikat?

  10. honnan tudok custom ipsw-t beszerezni? iphone 3GS-hez? 5.0-ra akarok frissíteni 4.1-ről, ipad Basebanddel, illetve függetlenítés is kellene az új rendszeren.

  11. @Tian: Kíváncsian várom, mivel tudtommal még nincs semmi ilyen hasonló magyar oldal, ahol konkrétan iOS játékokkal foglalkoznak..
    Írónak lehet majd jelentkezni? Elég sok játékról tudnék véleményt írni 🙂

  12. srácok, off a kérdés, de mi a helyzet a szifon kártya és flotta csomag projektekkel?

  13. Nem a kedvenc játékom de nem rossz ^^

  14. @littlezoe: ömmm, pedig van egy pár… csak ennyit kell beírni a gugliba például, hogy iphone játékok.

  15. @hepike: Én komoly oldalakra gondoltam, nem selejtesen kinézö és látogatatlanokra 🙂

  16. @littlezoe: lehet róla szó! 😉


Add a Comment