fbpx Skip to content

Pár órája elérhető a hivatalos Gmail applikáció, amit az App Store-ban nem is olyan könnyű megtalálni. Megannyi klón létezik a Gmail-hez, így jelenleg a kereső nem dobja rögtön első helyre nekünk.

 

Joggal tehetjük fel a kérdés, hogy mit is ad nekünk az új applikáció?

Első körben új kezelőfelület, azt mondanám Facebook kettő.  Szinte majdnem megegyezik az új Facebook design-nal. Az appban több lehetőséget kapunk arra, hogy rendezzük a leveleinket. Míg a beépített Mail-ben csak archiválhatjuk az emaileket, itt már spam-nek is jelölhetjük. Ha használjuk a kontaktlistát, akkor abból is automatikusan behúzza az ismerősöket, így nem kell tudnunk fejből az összes nevet/emailcímet. Hasonló képpen itt is tudunk fogadni és küldeni fájlokat, és persze keresni is. Magyarul a leírása alapján sajnos nem tud.

Újdonság még a Chat rész. Akik eddig a Gmail alatt chateltek egymással, most már ezt is megtehetik a mobiljukról. Az alkalmazás kellőképpen gyors, én nem találkoztam hibával. Érdemes még tudni, hogy csak 4.0 fölött működik az alkalmazás, így az iPhone 2G-t nem támogatja. Részemről továbbra is teljesen megfelel a beépített Mail, nem fogom a Gmail-t kifejezetten használni.

Az app ingyenesen tölthető le az App Store-ból.

Ti mit gondoltok erről?

Frissítés: egy hiba miatt leszedték a Store-ból

Egy hiba miatt leszedték az appot a Store-ból, de a hiba javítását követően ismét elérhető lesz. Akik letöltötték, azok természetesen tudják használni.

The iOS app we launched today contained a bug which broke notifications and caused you to see an error message when first opening the app. We’ve removed the app while we correct the problem, and we’re working to bring you a new version soon. In the meantime, everyone who’s already installed the app can continue to use it.

We want to bring you a great Gmail experience, and we’re sorry we messed up here.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. enyém magyar

  2. Ezt ugyan még nem próbáltam, de ahogy a cikk írója is írja, szerintem is bőven elég az alap e-mail kliens…

  3. miért nem találom, csak US store, azt írja 🙁

  4. Mekkora lúzer ez a google. Hogy lehet hibás appot kiadni a kezükből?

  5. Microsoft szindróma!

  6. Ha már az alkalmazás szóba került: 4s-en a Magyar-Román IGO nem működik!
    Próbáltam már mindent. 3x újratettem a rendszert, másik 4s-re is feltettem, ott is ugyanezt a hibát mutatja. Kicsibe teszi kezdéskor a képet, és a kezdeti beállításoknál megáll. Érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet 4s-en

  7. Senkinek nem működik! Várj a frissítésig.

  8. Nem hiaba… a zold robotos cuccok sosem fogjak elerni azt a bizonyos szintet, amit az apple mar evek ota kepvisel.

  9. Tényleg felesleges, ugyanakkor nem esik szó a Push meglétéről…

  10. Sztem a gyári email pont annyira jó hogy annó leszedtem 10 másikat plusz ez a mostani kb 3 percig birtam…
    Nincs jobb annál amit az Apple csinál.

  11. @xchris: miért nem jó senkinek az ingyenes Navigon? A mindennapokban nekem teljesen jól működik. Igen, persze hogy vannak ebben is hibák, meg nincs 3D, stb., de teljesen jól elnavigált eddig mindenhová. A térkép nem a legfrisebb, de nem is hiszem hogy agyatlanul a navira kellene bízni magadat. Én mindig megnézem több forrásból az útvonalat, ha hosszabb útra megyek, így nem ér meglepetés. Egyébként én is megveszem az iGo-t ha javították, csak mert szeretem, meg jó a térkép, de amit a fejlesztők művelnek, az egy vicc (rossz vicc)!

  12. @speedhorse: igen, valószínűleg a google nem tud programozni és nem az apple lehetetleníti el konkurenciát. ez aztán a fairplay! szeretem az iphone-om de ez az undorító üzletpolitika miatt szerintem az utódját nem az apple fogja gyártani. kíváncsi vagyok az önéletrajzi könyvre majd hogy ez a sok pletyka jobs valós arcáról igazak e.

  13. @fandw: még ha jól emlékszem vagy a 3gs-re, vagy a 4-re letöltöttem ezt a T-mobilos navigont, és sajnos egy kalap sz@rnak űnt, az IGO-hoz képest, meg addigra mire az ingyenes megjelent, addigra már megvettem igót. Azóta a másikat nem bántottam.
    Nem sokat használom navigálásra az ifont, egyrészről, mert van az autómban beépített navi, van külön egy navigációm IGO8-al tökéletes. Az ifon navi álltalában egy folyton kéznél lévő kényszermegoldás.

  14. Nem tudjátok esetleg, hogy vissza kerult-e?

  15. @Mateo87: rákattintasz a cikkben szereplő linkre, és azonnal kiderül (hogy nem), vagy beírod a store-ban a keresőbe.


Add a Comment