fbpx Skip to content

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is kint leszünk az új iPhone éjféli premierjén. A T-mobile idén a Westend-ben tartja ezt az eseményt. Érdemes már reggeltől sorban állni, mivel múlt évben több mint 300-an voltak. Holnap 22:00-tól kezdődnek majd a programok, és éjfélkor nyit majd a T-pont üzlet.

(2010-es sor)

Ma estétől ismét Live üzemmódba fogunk kapcsolni, holnap pedig percről-percre közvetítjük az eseményt. Kellemes sorbanállást mindenkinek! 🙂

“Thank you Steve Jobs”

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Előrendeltem nem állok sorba,remélem hamar megkapom a készüléket.

    Steve emlékére is veszem a telefont. az S-ről mindig ő jut az eszembe:)

  2. Hopp ott vagyok a sorban 😀 megtaláltam magam 😛 18. voltam anno 😀

  3. @Crazy: Idén is? 🙂

  4. Én is előrendeltem. Elv 28.-án 9-16 között hozzák.
    Hülye lennék 1 napot sorbanülni/állni… Ráadásul még dolgozom is
    Amúgy elképzelni sem tudom, hogy sokan azért vesznek ki szabit vagy alaból nem dolgoznak stb, hogy elsőkézben legyen új szifon tulaj ? 😀
    ha egy héttel később kapnám se lenne probléma. nade teljesen mindegy
    Mindenkinek Gratulálok leendő készülékéhez használjátok egészséggel

  5. *alapból

  6. @jur3l: ezt neked hivatalosan mondták hogy még 28.án kihozzák???

  7. Szerintetek mennyire lesz készlethiány induláskor?! Én nem rendeltem elő, de jövő héten be szeretnék menni egy üzletbe és lecsapni rá. Ebből is a 16GB-os fogy leginkább, mint az iPadnál?! Érdemes 30k-val többet adni a 32-es modellért?! Nekem iPad2-n elég eddig a 16 GB, de kb.3GB szabad hely van csak rajta, ebből 10GB az app. De ugye ezzel nem igazán filmezek, fotózok. Viszont telóra nagyobb méretű játékot nem kívánok tenni (Pl. RAGE hd, Asphalt 6,). Eladni mennyivel könnyebb a független telókat?!

  8. @kroland20: Ez engem is érdekelne, mert 21-én délben adtam le a rendelésem, de még a kutya nem keresett és a tré semmit nem tudott még mondani. Gondolkodom ezen a sorbaálláson, de csak 8 körül érek oda és elnézve a tavalyi sort…lehetnék az 500. Valahogy nincs sok kedvem hozzá.

  9. Ezt az ügyfélszolgálaton mondták( telefonon keresztül) de már SMS-t is kaptam hogy : rendelésének állapota ” szállításra vár.” állapotra változott. az utóbbiból következtetve nyilván akkor hozzák amikor megkezdődik az értékesítés.

  10. @mrlespaul: Nyilván a futár is csak akkor fog hívni telefonon ha már a kezében tartja a dobozodat és tudja, hogy kb mikor ér az adott címre

  11. Ha 5-6 körül megy az ember van még esélye 16 gb-os black készülékre?

  12. @jur3l: sms-t én is kaptam, szinte azonnal, ugyanezzel a szöveggel, de ez csak az, hogy tudomásul vették a rendelést. A facebookon azt írja a t-mobile, hogy az “illetékes kolléga” keresni fog majd mindenkit a szállítás idejével kapcsolatban. Felhívtam a trét, és ők is ezt mondták. Na én ezt a telefont várom. Úgy gondolom ahhoz hogy pénteken hozzák majd, ahhoz illene 1 nappal előtte egyeztetni az emberrel, erre még ott a holnapi nap. Téged hívtak már?

  13. Admin: mondtam, hogy SAMSUNG Galaxy Note-ot fogok venni 😀 (A)

  14. Én nem kaptam semmilyen sms-t! Viszont a web-es felületen nekem is au van, hogy szállításra vár. Nekem azt mondták a 1430-on, hogy pénteken vagy legkésőbb hétfőn megkapom (21-én 0.30-kor éjszaka rendetem meg).

  15. @jur3l: én is előrendeltem, de fingomsincs h mikor hozzák (pedig ahogy elindult az előrendelés, egyből lecsaptam rá még pénteken délelőtt). te honnan tudod, téged már hívtak?!

  16. @kareeka: jóó, kicsit továbbolvasva a kommenteket, velem is ez a helyzet. amúgy én is egyből kaptam smst a megrendelés után, de az nem jelent semmit, azt mindenki kap, aki rendel valamit webshopból. nagyon remélem a pénteket, mert hétfőn nem leszek otthon 😀

  17. Srácok, hétfő és kedd HIVATALOSAN munkaszüneti nap! Basszus, ezek szerint ha pénteken nem hozzák akkor csak kedden fogják szállítani.

    Én a megrendelés időpontjában NEM kaptam semmilyen sms-t!!!

  18. @mrlespaul: @kareeka: Nem nem hívtak, ha ezt nézzük már többször rendeltem t-mobile webshopból házhoz. mindíg aznap hívtak amikor esedékes volt… de volt már olyan is h, ugye a 1430 as diszpécser aztmodta, hogy hívni fog a futár. de a futár nem hívott csak aznap h megjött hova kell csengetni… én az SMS ből és a 1430 on tárgyaltak alapján következtetek, hogy az előrendelt készülékeket hozzák amint elérhetőlesz gondolom én 28. a és a nem szállításos meg marad az üzletben. Vagy igylesz vagy nem. 😀 nekem az lenne a baj ha hétfőn hoznák mert munkahelyre rendeltem és hétfő munkaszüneti nap.

  19. OFF: azt kérdezném meg hogy én gépről visszamentettem a kontaktokat iphonera az ios5felrakás után..és hogy ezket nem rakja fel icloudba..ezeket nem lehetne vhogy felrakni??

  20. hello

    remélem tud valaki segíteni, neten nemtudom készülékcserével előrendelni a mostani 3gs-em mert a t-mobile SZERINT 15 napos számlatartozásom van amit már kiegyenlitettem a hét elején de náluk még mindig nem jelent misztikusan meg.
    Ha holnap kimegyek sorba állni és viszek magammal banki bizonylatot meg minden baromságot akkor vajon tudok készülékcserével 4s-t venni (18 hónap a 24böl letelt) vagy elhajtanak több órás várakozás után?

    Köszi

  21. Ha bizonyítani tudod egyértelműen a befizetést, akkor nem küldhetnek el! Ha az ő rendszerük szar az az ő dolguk.

  22. Rendben köszi, online banki bizonylat cask elég lesz már, az azért elég egyértelmü 😀

  23. én az apple honlapján rendeltem elvileg nov 4 és 9 között kapom meg 🙂 kártyafüggetlen 🙂


Add a Comment