fbpx Skip to content

Szereted az ügyességi, koncentrációs játékokat, a kihívásokat illetve a motorokat? Akkor ezt a játékot pont neked találták ki, biztosan tetszeni fog!

A játékmenet egyszerű: motorunk, illetve motoros kaszkadőrünk segítségével kell átküzdeni magunk a különböző akadályokon (rámpákon, gumiabroncsokon, sziklákon, deszkákon, autókon és még sok mindenen keresztül), egyensúlyozva hogy neki ne menjünk valaminek, illetve előre- vagy hátra ne essünk. Összesen 32 új szinten és 5 különböző környezetben tehetjük magunkat próbára, hogy bírjuk-e a strapát.

 

Érdekességként megemlítendő, hogy a játék realisztikus képi és egyéb grafikai elemeit a legmodernebb NVIDIA ® PhysX ® motorja teszi lehetővé, ami tényleg jól muzsikál a játékban. Az irányítás, illetve helyesebben a motorosunk pozíciójának irányítása (hogy előre vagy hátra dől-e az egyensúly kiegyenlítése érdekében) kétféleképp lehet. Egyrészt ugye gombokkal, hogy előre vagy hátra dőljön, vagy akár használhatjuk az iPhone-unk/ iPod-unk/ iPad-ünk gyorsulásérzékelőjét, így csak döntögetni kell jobbra vagy balra. A gáz, a fék és az ugrás gombok mindkét esetben megmaradnak, ezeket nekünk kell nyomkodni.

Összességében ha értékelni kellene a játékot, akkor 10 pontból olyan 8 pontot kapna.

  • Ami pozitív: Az NVIDIA PhysX tényleg szépen teljesít, próbálja visszaadni minél élethűbben a dolgokat, jól optimalizált a játék, nincsenek beakadások, fagyások, gördülékenyek megy minden.
  • Ami negatív: Nincs checkpoint, tehát ha például a cél előtt rontod el a játékot, akkor a legelejéről kell kezdened, nem onnan ahol elrontottad. Illetve a háttér és autók kidolgozása lehetne minimálisan jobb, mert amikor épp a levegőbe vagy és nézed a tájat akkor a hegy egy nagy zöld valami, illetve az autók ha megnézzük picit pixelesek, de tudom ha az kidolgozottabb lenne akkor elvesztené a varázsát és szaggatna, egy játéknál meg a legfontosabb hogy a játékos érezze hogy minden gördülékeny, élvezze a játékot, különben elmegy a kedve a játszástól.

A Trial Xtreme 2 már elérhető az App Store-ban $1.99 illetve 1,59 €-ért.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Ez hardcore gagyi! Ha jo trialost akartok, jo fizikaval, jo grafikaval, es nem utolso sorban jo hanggal akkor Moto X Mayhem.

  2. Nem rossz az sem, bár azért a grafika nem realisztikus 😀 inkább rajzolt. A játék fizikáját tekintve meg van ebben is baki, például ha előre dőlsz egy olyan helyen, ahol az első kerék már fent van akkor felemelkedik a hátsó 😀 szóval azt elcseszték 😀 De azért a hardcore gagyitől messze van, akkor az NVIDIA nem társult volna.

  3. Ez a grafika realisztikus??? 😀 szerintem inkabb legyen egy jol rajzolt grafika, mint egy realisztikusmak mondott szar.

  4. @mikey™: Igazából a Moto X Mayhem az más, mármint úgy értem hogy rajzolt, viszont azok között a legjobb, abban igazad van! De mondjuk én gondoltam még össze lehetne hasonlítani az Xtreme Wheels-el. Az pl lehet jobb:)

    link: http://ax.itunes.apple.com/app/id435899356?mt=8

  5. De mindkét játék jó végül is:)


Add a Comment