fbpx Skip to content

Ugyan a vodafone.hu -n még nincs kint, de az iphone.vodafone.hu oldalon már elérhető a regisztrációs link:

Ha szeretnél az elsők között értesülni az iPhone 4S árairól és kapcsolódó ajánlatainkról, akkor regisztrálj most!
A regisztrált felhasználókat e-mailben, vagy a megadott mobilszámon értesítjük az iPhone 4S-el kapcsolatos információkról, árakról, szolgáltatásokról és hírekről.

Mint ahogy azt múltévben, most is erősen ajánlott az előregisztráció, mert így több eséllyel lehet hozzá jutni a telefonhoz már október 28-ától.

T-mobile Event – Update #1

Eközben a T-mobile elkezdte szervezni a szokásos iPhone premiert. A Facebook-on már kattinthatunk is az “ott leszek” -re 🙂 Idén a WestEnd-ben lesz az éjféli sorban állás.

2011. október 28-én 00.00 órakor megkezdjük az iPhone 4S értékesítését Budapesten a WestEndben, az első emeleti T-Pontban.
A magyarországi premiert 27-én 22.00 órától színes rendezvénnyel ünnepeljük, érdemes előbb érkezni!
Műsorvezető: Harsányi Levente
Sorszámhúzás: 21.45-től

Program:

  • Compact Disco exkluzív fellépés
  • freestyle foci bemutató
  • tánc bemutató
  • iPhone varázsló
  • játék

 

 

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Sziasztok,

    Egyik barátom egy igen érdekes hibaüzenetet kapott, ennek megoldásában kérném most a segítségeteket. Az üzenet így szól:

    “Ez a kiegészitő nincs ebben az iphone készülékhez optimalizálodva…a mobil interferencia által okozott zajt,és a mobil térerő csőkkenését tapasztalhatja”

    El lehet tüntetni az üzenetet, viszont hívásnál nem hallják, mintha le lenne némítva… pedig nincs.
    Egy i4-ről van szó, kb. 2hónapos a készülék és tegnap jelentkezett ez a hiba.

    Esetleg valakinek valami 5let, hogy mi okozhatja? Bár elég ha csak a megoldást írjátok meg 😛

    Más, a szifon csapat is ott lesz a WestEnd-nél? Ha igen, Ti mikorra mentek?

    Előre is köszi és szép napot!

  2. @KillerTeam:
    Nalam is volt ilyen problema, megpedig akkor amikor nem gyari tv kabelt probaltam rakotni.Folyamat ugy erzekelte a telefon hogy meg rajta van a kabel.
    Megneztem a csatlakozo sort es lattam, hogy eleg koszos a zsebben hordas miatt.Fogtam es kipucoltam amennyire lehetett es megoldodott a problema.
    Probaljatok ki ti is, talan nektek is ez lesz a megoldas.

  3. Nekem az jutott eszembe, hogy ha egy gyárilag független iphonet beviszel szervízbe, akkor annak csere után nem indul újra a garanciája, ha set up as new iphoneként indítod újra? Mert hogy ugye Európában nem szervízelnek, csak cserélnek. Honnan tudja az iTunes, hogy te nem egy teljesen új készüléket vettél magadnak, aminek persze újra egy év kellene lenni a garinak?

  4. @CodeRed:

    Köszönöm a gyors segítséget, megpróbálom akkor kitisztítani Neki, bár nem hinném, hogy bármit is rákötött volna, tekintve, hogy kikapcsolni sem tudja 😀
    De hát ingyé volt, akkor meg miért ne kellene az i4 😀

  5. @dmkiraly:
    uristen!!
    ha a butaság fájna, te barátom orditanal….

  6. előrendelés esetén pénteken (28.-án) vagy hétfőn (31.-én) kapom meg a szifont?:)

  7. @dmkiraly: Ez nagyon fájt xD… Hallottál már adatbázisokról? Ha beviszel egy készüléket szervízelésre, annak sorozatszáma és a beviteli dátuma bekerül egy adatbázisba, rögtön a melette levő oszlopba meg az új készüléked sorozatszáma… Ha ezt követően viszed be az új készülékedet nézik a cserekészülék kibocsájtási dátumát és ha nem stimmel akkor küldenek haza vagy fölajánlják az új készülék vásárlását… Az iTunes -nak semmi köze a garanciális szervizeléshez…

  8. @mythbuster: Igen, ennek van értelme, kösz 🙂 Én spec. rühellem az itunes-t, és emiatt a sok set up as new, restore és authentication és barátai mellett teljesen érthetetlen számomra a rendszer.

  9. @dmkiraly: Nahát, mi az érthetetlen a rendszerben? Veszel egy telefont mondjuk 2011.01.01-én. Elromlik 2011.10.01-én, beviszed, cserélik. 2011.10.02-én kapsz egy új készüléket, és ezzel együtt ennek az új készüléknek a garanciája egy év, azaz 2012.10.02-én jár le. Nekem nem egyszer cserélték már sajnos a készülékemet. Így lehetséges az, hogy van egy 2010.08 hónapban vásárolt iPhone 4-em (illetve ugye már nem az van, mert kicserélték) és a garanciája 2012.10.hónapban jár le.

  10. @ajonas74: De pont ez a lényeg, hogy az új készülékkel nem kapsz újra 1 év garit. Legalábbis nekem ezt mondták.
    Tehát a te esetedben 2011.10.02-én megkaptad az új készüléket, annak a garija is lejár 2012.01.01-én. Ha mégsem, akkor engem tévesen informáltak (és nem kell rögtön leugatni, hogy hülye vagyok).
    De most már szétoffoltunk.

  11. @dmkiraly: Félreinformáltak, újra kezdődik a gari, hisz új készüléket kaptál! Melyik boltban mondták hogy nem előről indul a gari?

  12. @zsooltif: Mikor csütörtökön (aznap éjfélkor kezdődött a rendelés) délelőtt 9:30-kor leadtam a rendelést és felhívtam a t-mobile-t azt mondták, hogy nem biztos, hogy jutni fog még nekem az első szállítmányból. Nem meri megígérni… Ebből kiindulva, ha csak nem állsz sorba nem nagyon hiszem, hogy meglesz a szifonod ebben a hónapban. Ha valakinek más infója van ne tartsa magában.

    üdv

  13. @dmkiraly:
    márpedig nem indul ujra a gari mert egyszerüen fődarab cserének veszik .
    és ugyanaddig tart
    de a http://www.apple.com/support nál beirod a serial t és kiirja meddig garis!

  14. @zsooltif: én első nap reggel hétkor rendeltem meg telefonon, mert be volt hányva a webshop. azt mondta a bige, h már pénteken megkapom a dhl jóvoltából. kíváncsi vagyok. ma felhivtam őket, h érdeklődjek, fickó annyit mondott, h a péntek nem garantált viszont mivel korán rendeltem, igy inkább hétfő lesz belőle. pénteken kiderül.

  15. Ahányszor cserélik a fődarabot annyiszor ujraindul a gari nekem 2 fődarabcserém volt.

  16. @neszgy: starking. Amúgy látni, hogy mindenki mást mond.

  17. Ki mikorra megy a westendbe?

  18. Lehet, hogy volt már róla szó, de most látom, hogy meglévő előfizetés (mánia s) díjcsomag 2 éves meghosszabbításával 144990 az i4s 16Gb?:D Új díjcsomaggal meg 124990? Ez micsoda? Még az utóbbi áron rendeltem meg t-től, gondolom így akkor azt kell fizetnem…

  19. NEM értem ha előrendelem nem azt kellene jelentenie hogy előbb kapom meg???akkor minek előrendelés?számomra ez a sorbaállás nélküli elsőbségi vételt jelent.Té-nél nem???

  20. Sziasztok!
    Előrendeltem a t-mobile-tól egy 64 gigás 4s-t.
    Ezt ugye házhoz fogják majd szállítani, és be sem kell menni a t-mobile üzletbe érte.
    Eddig 3G-m volt, és az meg normál sim kártyát használ.
    A kérdésem az lenne hogy ahhoz hogy megtartsam a telefonszámom és tudjam használni a 4s-t be kell mennem a t-mobile-hoz hogy cseréljék ki micro sim-re?

    A válaszokat előre is köszi! 🙂

  21. @nviktor91: ezt is kérdeztem ma telefonon mivel én is rendeltem és azt mondták, h nem küldik ki, hanem be kell menni egy t pontba.

  22. Egy Off kérdés:

    A család küldött nekem ki egy T-mobilos iphone4-et, kb egy hónapja!
    4.3 as ios van rajta, jelenleg gevay ultra simmel használom több kevesebb sikerel (néha eldobja a svéd hálozatot). Néztem az ssh mentést, de csak 4.3.5 van mentve! Szeretnék egy untethered jailbreaket rá, de van esélyem rá, hogy 4.3 as rendszernél magasabbal oldjam meg? Gondolom a 4.3.3-at nem fogom tudni feltenni!
    A másik kérdés, itt nálunk elég sokan vállalják a svéd hálózat korllátozott iphone-ok imei-itunes remote unlock megoldást, magyar T-mobilra tud valaki ilyet, mert a cutyoursim listáján nem szerepel!

  23. @dokk:
    Hát a rendelés visszaigazolásánál más van leírva…

  24. En hajnal megy korul rendeltem, remelem becsuszok a pentekbe. 🙂

    Ezt a sim kerdest tenyleg jo lenne tisztazni.

  25. A SIM kérdésre azt a választ kaptam, hogy be kell menni egy T pontba hogy megkapjam a kis kártyát. Mondtam a mókusnak, hogy akkor ne hozza ki a futár a telót, de azt nem lehetett. Így kihozza a telot, majd utána battyoghatok be… pedig nekik is egyszerűbb lenne ha bemennék és soron kívül megkapnám, egyszerre elintézte mindent. Igazi logisztikai fail:D

  26. Ugy tudom a jodafonnal lehet elore jelezni, hogy kersz microsimet is, es azt is hozza a futar…

  27. En ma voltam benn egy T pontban sim csere miatt. Miert nem mentek be a telo megerkezese elott?

  28. @Czo: én azért mert addig nem tudom használni a számom és ha mégse kapom meg pénteken, akkor egész hétvégén nem tudom használni.


Add a Comment