fbpx Skip to content

Igen, igen, ismét bejelentette a Rovio, hogy az Angry Birds Seasons új frissítést kap, idáig semmi meglepő nincs a történetben, viszont most új madarat is kapunk!

Az újabb halloween-i kiadás neve meglepő módon Ham’o’ween lett – ők sem agyalnak túl sokat a neveken – és kereken 30 új pályát hozott nekünk, ami potenciális 90 csillag, és sok-sok új achievement.

Jöjjön a lényeg, mert eddig nagyjából ugyanaz minden, mint bármelyik firssítésnél, pedig ez kicsit különlegesebb lett: kapunk egy új madarat, méghozzá egy narancs alakút amivel teljesen új megközelítésből hentelhetjük a disznókat.

Az új madárkánk pöttöm kis lélek, viszont amíg ebben a formájában van, simán átüti magát az első könnyebb rétegen, például a fán, majd ezután érintésre fél pálya méretűvé duzzad egy pillantás alatt. Ezzekkel a tulajdonságaival teljesen megváltoztatja a játék taktikáját, az új pályáknál már kiemelt szerepet kap, hogy ha minél több ponttal akarjuk megcsinálni a pályákat, akkor pixelpontosan kell őt szűk helyekre bedobni, majd ezután a növekedésével ledózerolni mindent.

A fizikája is nagyon jó lett, közel tökéletes fegyvert alkottak, de mielőtt túlságosan is magabiztosak lennénk itt szeretném eloszlatni a kósza gondolatokat: ez a madár nem bomba, tehát a levegőben való “kinyitása” után nem nagyon tud károkat okozni.

Megéri tehát frissíteni, illetve ha még nem tettétek volna, akkor megvásárolhatjátok az App Store-ból 0,79 euróért, mert a narancs jelenleg csak ebben a verzióban elérhető.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. iOS 5-re frissítéssel eltűnt az összes angry birds unlockolt pályám. Hogyan szerezzem őket vissza? Újra elkezdeni épp nem akarom.

  2. ha megvan a régi backup-od, abból tömöritsd ki a köv fájlt:
    \private\var\mobile\Applications\angrybirs vagy rovio, amelyiket akarod a 3 közül\Documents\ itt találsz egy highscores.lua fájlt, ez tartalmazza a pályák állását! mentsd ki, és másold be a telódra az angrybirds mappájába ugyan oda ahol volt!
    igy minden mentésed meglesz, de az összes golden egg pályát ujra kell csinálnod!
    rem tudtam segiteni!

  3. Én azért a játék készítőit elküldeném pár általános iskolai fizika órára.
    Olyan helyeken és olyan lehetetlen állapotokban tudnak megállni a pályát alkotó elemek, hogy az hihetetlen. Vagy legalább mondanák azt, hogy nincs gravitáció azon a bolygón, ahol játszódik…

  4. @pentium4: Nagyon köszi! Most már csak egy kérdésem maradt, mert a backup megvan, viszont hiába goggleztam, nem találok megoldást: hogyan tömörítsem ki a régi backupot?

  5. @Vikitorony: gondolom te egy olyan játékos vagy akinek nehezen mennek a pályák kivégzései, főleg meg 3 csillagra, ne stresszelj annyit csak játssz! 🙂
    hozzáteszem, nekem a rekordom a Seasons ba volt, Greeding’s rész 1-16 os pályája, 3 hónap után sikerült megcsinálnom 3 csillagra, hozzáteszem ebbe a részbe még volt 2 másik pálya is amivel 1-1hónapot szenvedtem mire 3csillag lett, pedig pro játékosnak mondhatom magam, mert a toplistán a top5000-be vagyok benne!
    @dmkiraly: iPhone Backup Extractor, a progi neve, gugliba az első találat, sajnos a trial verzióval, max 4 fájlt lehet kiszedni belőle, de mivel az angry birsd 3 részes ezért mákod van! ha több minden szeretnél akkor torrenten keress rá, a 2.x.x verzióból van feltört, azzal korlátlanul kitömörithetsz!

  6. sziasztok
    nem tudja valaki, hogy tudok iTunes store accountot törölni, megszüntetni?

  7. Még új a telefonom és nem tudom, hogy hogyan frissítsem. Tudnátok segíteni? Szeretném nagyon ezt a pályát. Köszi!


Add a Comment