fbpx Skip to content

Az előbb kikerültek a magyar Apple Store-ba a kártyafüggetlen iPhone 4S készülékek árai, melyekre 1-2 hét kiszállítási időt írnak. Tehát ha kártyafüggetlent akarsz venni, az is csak október 28-ával érkezik meg leghamarabb. 😉

Megrendeléshez menj a magyar Apple Store oldalára: iPhone kiválasztása 4S

Így most az is kiderült, hogy a jelenlegi árak alapján nem érdemes T-mobile függő Dominósat venni, mert elenyészővel kerül csak többe a gyári független. Főleg, ha erre még rászámítjuk a hivatalos függetlenítés díját, akkor jelentősen drágábbra jön ki egy függetlenített, Dominós készülék, mintha eleve gyárilag függetlenen vennénk meg. Összehasonlításként a gyári független, és mellettük a Domino csomagos árak:

iPhone 4S gyári független / T-mobile függő, Dominós

16GB: 189.990 / 184.990
32GB: 222.990 / 219.990
64GB: 254.990 / 249.990

Mit gondoltok az árakról? Ilyesmit vártatok? Megveszitek itthon, vagy inkább vonzóbb alternatíva az EU-n belüli beszerzés?

(Igen, az árak tartalmazzák az áfát (25%) és az alkalmazandó szerzői jogdíjakat.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

53 Comments

  1. Személy szerint ilyen árakra gondoltam, de én nem cserélném le + fizetnék +90,150e ft-ot a i4-emre ennyi újitás miatt.

  2. arról tudtok valamit, hogy a vodánál hogy működik a hűségmeghosszabbításos készülék váltás?

  3. @billseigs: a vodás árak egyelőre nem elérhetőek, így erről sincs információ.

  4. sziasztok! ha vettem t-nél papírosan i4-et amire 2 év hűség van, akkor valahogyan megoldható lenne egy 4S? csere-hosszabbítás, stb.

    az árak a mostaniakhoz képest korrektek szerintem. ilyesmire számoltam.

  5. nem rossz…

  6. @iPoti: Ha 2 éves a hűséged akkor annak a lejárta előtt nem tudsz készüléket váltani az előfizetésen belül. Leghamarabb is csak másfél után enged cserélni de akkor is kötbért kell fizetni és csak azután engedi meg. Én is ezt szerettem volna, de mivel ez így elég csunyán sokra jött volna ki kerestem másik megoldást. Javaslom inkább h ha tudod add el az i4-ed és keress egy “használt” 4s-t úgy talán jobban ki tudsz jönni és elkerülöd h oknél lehuzzom a T.

  7. @iPoti:
    T-mobile-nál 2 év hűségidős szerződéseknél legkorábban ugyanarra az előfizetésre 1,5 év után lehet másik telefont venni, újabb hűségidővel.

  8. T-s árak viccek…

  9. Az árak teljesen korrektek, ilyenre számítottam. És nem kérdés, hogy ha kitudnám pengetni egy összegben, akkor a storeból venném, nem a tétől…

  10. Én ezek tudatában sohasem vennék itthon függő telefont, hosszútávon sokkal kifizetődőbb az almától venni. Semmi értelme 5e Ft ot spórolni rajta.

  11. 16gigás iphone-nál mennyi a tényleges hely amit használhatok is?

  12. @mdannee: Nekem 3gs 16GB-nál 14,3-t ír kapacitásra. Gondolom a 4nél is hasonlóképpen alakulhatnak a dolgok.

  13. @hepike: és vajon 4S-nél? 🙂

  14. ” Gondolom a 4nél is hasonlóképpen alakulhatnak a dolgok.” De kigugliztam neked: The 16GB iPhone 4S has 13.6GB of usable capacity, versus the 32GB model’s 28.2GB of capacity, and the 64GB model’s 57.4GB.

  15. szinte ingyen van 🙂

  16. És ha T nél akarod függetleníteni plusz 20 000 Ft és már nem is éri meg ott megvenni a gyári fuggetlent

  17. megérett a 3g[s] em a cserére így 2 év után, a 32 gb 4s meg szerintem korrekt ár (bár nem olcsó) főleg ahhoz képest, hogy valamikor az i4 volt 300 körül is a saturnban xD

  18. Sziasztok. Bocs,hogy ide írom a kérdésem,csak sűrgől lenne.
    Szeretném használni a Tinyumbrella programot.
    De valamiért nem indul el sehogyan a TSS szerver.
    Piros felkiáltójel mellett ez van írva.
    TSS SERVER NOT RUNNING

    már kikpacsolatam tűzfalat és virusírtót is,de ugyanaz.

  19. Az applenél van részletfizetés?

  20. @Arcor: nincsen

  21. @lipzol: nem feltétlenül kell kötbért fizetni, előfizető és ügyfélszolga válogatja. nekem sosem kellett például.

  22. Bocs, de nekem is van egy off kérdésem:
    Nem rezeg a telefon. Ez lehet software hiba, vagy biztos, hogy hardware?
    i4 ios5 jb

  23. @Kovi87: Hülye kérdés, de be van kapcsolva a rezgés a beállítások menüben?

  24. @Kovi87: jb miatt 😉 én is jártam már így;) újabb jb-nél biztos kiküszöbölik ezt a hibát mint eddig 😉

  25. Jófej a T-mobil, hogy csak az ikon 600as csomag árakat adta meg… Ki az a hülye, aki 2 éven keresztül havi 17 rongyot fizet telefonra…? Kártyafüggetlenbe szerintem azért hülyeség iphonet venni, mert mindenféleképpen kell rá net, különben a telefon funkcióinak felét ki se tudod használni. ikon 200as csomag teljesen korrekt, havi 5 rongy és benne van 1 giga net, 200 perc lebeszélhetőség és 100 sms. Ha csak önmagában kell az 1 giga net, az 2500 ft mindenhol, 200 perc lebeszélhetőség meg ha kártyás percdíjjal számolsz (kb. 40 ft/perc) 8000 ftnak felel meg és nem számoltam hozzá a 100 sms-t…

  26. @hepike: jajj most, hogy mondod.. Be 🙂
    @tjuhi: jahh, én is arra gondoltam, de…

    ..nem az a gond. Voltam bent t-nél, h garival csinálják meg. Itt nem tudják megnézni kedden vigyem vissza és elküldik szervizbe. Erre amikor hazaértem megnéztem ismét, és rezeg. Hangja alapján [szerintem a szalagkábel rezonál] amikor idoki-nál volt szervizbe, nem dugták rendesen a helyére a csatlakozót és amikor érintkezik akkor rezeg.. Majd megkérem appsolute-os ismerősöm nézzen rá amikor itthon lesz. Remélem tényleg csak ez a baja.

  27. @gmatyas: Nyomd meg h előrendelés és megnézheted a többit is…

  28. Ez mekkora szo.atás… itt Angliában átlagos gyári munkás havi keresetének a FELÉBE kerül az iPhone 4[S] otthon meg… lol

  29. @gmatyas
    “Kártyafüggetlenbe szerintem azért hülyeség iphonet venni, mert mindenféleképpen kell rá net,”

    Nekem 4-es van kártyafüggetlen. 8 évig voltam T. szolgáltatónál előfizető. Aztan tavaly dominóra váltottam. T-nél (a többinél is.) van hozza internet amire előlehet fizetni. Pl. 3990Ft 4GB.
    http : / / www . t-mobile.hu/ lakossagi/mobil_szelessav/ tarifak/ domino

  30. @T_Z:

    Mindenféleképpen jobb a kártyafüggetlen iPhone,
    és én is így használtam az i4-em, kártyás csomagban amihez egy vagon net jár!
    😀

  31. @Hogyaviharbane
    Úgy igaz ahogy írod. Inkább tovább spórolok a telefonra de nem köt egyik szolgáltatóhoz sem. Akkor váltok amikor akarok. 🙂

  32. @Hogyaviharbane: én csak azt nem értem, hogy a net előfizetés miért függ attól, hogy függő vagy független az adott teló? 😀

  33. 100mb net 990ft. A. 100 mega után meg korlátlan csak a sebességet csökkentik le. Email/viber/face/twitter/böngészés/findmyphone. Ezekre mind elég a csökkentett 32/32 is…

  34. Használt i4 -et hol érdemes nézni?
    beszljukmac, hardverapro – ezeken kívül?

  35. @KekszNET:
    keress meg priviben…

  36. Én kb.ennyire számítottam, de valljuk be, ge*i drága ez gyerekek 🙂 Én tuti szolgáltatónál veszem meg, muttert beleviszem a rosszba, neki lejárt a hűsége, vele megvetetem és egymás közt elintézzük a piszkos anyagiakat. Szóval remélem neki készülékváltásra odaadják a jelenlegi díjcsomagjával és nem kell valami extra netest kérnie, mert akkor nem fog menni a dolog. Én meg kérek T-től egy microSIM-et!
    Jah: vannak ezek a microSIM vágók. Ezeket T-s kártyáknál lehet használni?! Mert láttam olyan videókat youtubeon, h nem mindegyik kártyával lehet megcsinálni, mert nagyobb benne az a chip rész vagy mi és ha abból levág, akkor szopacs?!

  37. Örülnék ha valaki tudna nekem segíteni. A jelenleg iPhone4-emen lévő 4.2.1-es jailbreakelt firmwaret szeretném lecserélni iOS5-re. Szóval a kérdésem a következő: Ha felhúzom az 5-ös szoftvert, de az valamilyen okból kifolyólag nem tetszik, akkor visszamegy-e a 4.2.1-es, és utána működik-e hiba nélkül. shsh lementve. A új baseband miatt gondoltam, hogy downgrade-elés után talán nem műkszik majd rendesen a 3g, vagy akármi. Előre is köszönöm!

  38. @norbi: Telenorost vágtam ebay-ről rendelt vágóval Ipad-ba, azzal nem volt gond. De ha belerakod látszik mi marad meg belőle a végén.

  39. @selmer: Ez itt vmi wordpress.com cucc, nincs privát. Vagy csak még én nem jöttem rá hogy kell 😀

  40. @KekszNET: @KekszNET: Hát köszi 😀 az a baj, h utána már nem tudom összerakni, de épp néztem, h adnak hozzá adaptert, ha netán rendes kártyás telóba vissza akarnád tenni!

  41. @putyo: Neked mi a fenének van iPhoneod? Ez olyan volt mint egy Android fórumon, hogy nem tetszik egy ROM és vissza akarok tneni a régit… 😀 Milyen hátrányod lenne már egy új iOS-ből teli új funkciókkal?

    LOL!

  42. Nah Én meg is rendeltem a telót az apple oldaláról, nov 4- és 9 között van a szállitás pedig délután 1 kor adtam fel a rendelést semmikép nem kapom kézhez 28 ig. De sebaly legalább gyárilag független.
    Egy kérdésem is lenne odaadtam muternak a régi iphone de az a böki hogy telenoros és most akkor átkell hoznia a számát a t-mobilhoz. Nemtudjah véletlenül valaki hogy amig tart ez a számhozatal addig nemtudják majd hivni?

  43. @sylk855: 12 órás időablakot GARANTÁLNAK, de általában 3-4 óra 🙂

  44. @hegyi: Nem tudtam, hogy iOS 5-höz van untethered jailbreak… Ha a személyeskedésen kívül nem tudsz érdemben válaszolni, akkor ne írj nekem. Kösz!

  45. Iszonyat drágák a telók!
    Sajnos viszont innen vagyok kénytelen venni, mivel drága édes szolgáltatóm nem árulja.
    Viszont így még várat magára.

  46. Sziasztok!

    Én nem nyomom még nagyba mind ti eddig csak egy iTouchom van, de mindig is szerettem volna egy iPhont.
    Az lenne az egyik kérdésem, hogy ha Amerikából hozatnám a haverommal független iPhon 4S az Magyarországon üzemel e, ha T-s kártyámat icroSIM vágóva beleraknám? Olvastam, hogy valakinek már sikerült iPaddal.

    Főként az a problémám, hogy nem akarok havinta 5000 forintot kiadni az ikon200-ra, és így a kártyafüggetlen dominós kombinációt szeretném. Nem tudom dominóhoz netet lehet hozzá “venni”, vagy van ilyen kombináció, hogy kártyás és meleltte net is?

  47. @iTom: “iPhon” = “iPhone”
    ha a gyári függetlent veszed meg kint majd novemberben (csak novembertől kapható, és legolcsóbban $649+adó), akkor az független, tehát bármi kártyával használható. a kártyád probléma nélkül levágható microSIMre.

    a dominós netes csomagokról meg a T-mobile oldalán tudsz tájékozódni, gond nélkül mennek azok is: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/domino

  48. @Jadeye:
    Akkor is van adó ha a barátom veszi meg 650$-ért és ő hazahozza nekem, akkor nincs adó ugye?

    Akkor iPad-ra is alkalmazható a icroSIM vágás.
    Írok is a barátomnak.
    Köszönöm a választ =)

  49. @iTom: nem tudja megvenni pont $650-ért, mert arra kint még rájön a kinti adó. tudod, mint itthon az ÁFA. ezek kint nettó árak, amikre a vásárlás állama szerinti adó még rájön (átlag 8%).

    (amire te gondolsz, az a vám lenne, de azt sokan elsunnyogják. elvileg 350€ lenne a maximális érték, amit vámmentesen behozhatsz.)

  50. @Jadeye: Köszönöm szépen a felvilágosítást. Azt nem tudtam, hogy van olyan 8%.
    Ahogy számoltam 650+52 az már 154000ft. az már nem is annyira éri meg, igaz független.
    Köszi

  51. Egy kis T-Mobile fun:

    Gondoltam előrendelem a telót, lecserélem a 3Gs-t, de feltűnt, hogy új előfizetőként összesen kb. 35.000 Ft-tal olcsóbb lenne, mint hűséges régiként (ez lennék én).
    Felhívtam most a T-t, ahol felvilágosítottak, hogy ROSSZ ÁRAK VANNAK az oldalukon, a kollégák most dolgoznak a javításán. Ez talán ma délutánra, de lehet hogy csak holnapra lesz meg. Az összes eddigi előrendelést törölni fogják a hibás árak miatt, és ugyan annyiba fog kerülni új és régi előfizetőknek egyaránt!

    Úgyhogy csak óvatosan, várjatok még az előrendeléssel.

    Viszont a szállításra azt mondták, hogy 28-án viszik mindenkinek, nem lesz készlethiány elméletileg.

    Köszönjük T! Ügyes, gigamultihoz méltó hozzáállás!

  52. @sylk855: Én is rendeltem 24.-én de még mindig tételek feldolgozása van. Kicsit már türelmelen vagyok… Ez lesz az első almás termékem.


Add a Comment