fbpx Skip to content

Tegnap ott voltunk a StarKing új üzletének a megnyitóján. Az üzlet természetesen szép tágas lett, külön kiemelném az AngryBirds “hifi”-ket, egyelőre csak ott láttam ilyeneket. Megtalálhatóak már az új üzletben a fehér iPod Touch-ok, illetve az új iPhone 4S is kipróbálható!

A megnyitón tartotta az első élő fellépését a StarKing iBand együttes is, erről természetesen videót is készítettünk. Gratulálunk a srácoknak, hogy most már itthon is van ilyen. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Sziasztok!

    Ne haragudjatok, hogy ide irom a kerdest, de ma szeretnem rendbe rakni a telefonomat! Egy i4g-rol van szo, ami fel van torve! Az lenne a kerdesem, hogy ha i-tunes-al frissitem ios5-re, akkor a cydia a frissites vegere eltunik, vagy elotte kell valamit csinalnom? 4,3,3 as verzio van rajta! Lenyeg, hogy nem szeretnek most semmi torest ra, csak a legalis dolgokat, nincsen szuksegem ra!

    Koszonom elore is!

  2. @Longhair: ebben az iBand tuti nem fog segíteni, de ha nyomsz rá egy restore-t, az természetesen eltávolítja a jailbreaket, és a restore végén javasolt a “set up as new iPhone”, tehát ne állítsd vissza backupból.

    a frissítés (update) nem javasolt, mert az is ugyanúgy okozhat problémákat, mint ha visszatennéd backupból. (olyan, hogy “i4g” nem létezik, iPhone 4 van.)

  3. @Jadeye: Tehat az i-tunes-ben van olyan lehetoseg, hogy restore? Es ez egy gyari ures iphonet fog abszolvalni? 🙂
    Ne haragudj, ha lassan fogom fel, nem szeretnek semmit elrontani!

  4. toltsd le az iOS 5 telepitojet (gsm) es shift+restore kivalasztod es a backupot ne rakd vissza, aztis torold!

  5. @aladinka: az ios 5-ot honnan tudom letolteni, ami biztosan mukodik, es mi az a shift+restore?

  6. @aladinka: teljesen feleselegesen bonyolítod meg számára az egészet.

    @Longhair: iTunes-ban kiválasztod bal oldalt az eszközök alatt az iPhone-t, és megjelenik a képernyő közepén egy update és alatta egy restore gomb. rányomsz a restore-ra, letölti a fw-t, és megcsinál mindent. ha a végén set up as new iPhone, az olyan lesz, mintha frissen vetted volna ki a dobozból.

  7. Koszonom szepen!
    Ez az ios5re frissitest is megcsinalja, vagy az ezek utan kovetkezik?

  8. Sziasztok, elnézést kérek az OFF-ért, de hirtelen jött a probléma, és gyors megoldásra lenne szükségem. A telefonom nemrég egyik pillanatról a másikra elveszítette a térerőt. Magyar Vodafone-os, iPhone4-ről van szó, szintén magyar vodás kártyával. Az érdekesség az, hogy a szolgáltató nevét kiírja, a térerő 0-t mutat, mellette viszont ott van a 3G, és működik a mobilinternet. Ha kikapcsolom a 3G-t, akkor egyáltalán nem áll fel hálózatra, No Service-t mutat.
    A kártya másik készülékben rendesen feláll GSM hálózatra.
    Mi lehet ennek az oka? Elképzelhető, hogy tiltva lett a telefon? Ilyen esetben normális, hogy a 3G mégis működik? A válaszokat előre is köszönöm, igen fontos, és sürgős a dolog! Köszönöm!

  9. @Longhair: ilyenkor már rögtön az iOS5 megy rá, nem kell már vele tenni semmit, nem kell tovább frissíteni.

    @ha0rex: kikapcsolás-visszakapcsolás volt már? reset network settings volt már? másik készülékben működik ugyanez a SIM? Vodafone ügyfélszolgálat mit mondott, hívtad már őket?

  10. @Jadeye: Ki-bekapcs igen, reset network igen, azota hazaértem, és már iTunes restore is, ez sem segített. Bementem egy Vodafone üzletbe, ott kipróbálták másik készülékben, és működik, megnézték, a kártyán nincs semmilyen tiltás. Tanácstalan vagyok. Kipróbálnék még ebben a készülékben egy másik SIM-et, de egyelőre erre nincs lehetőségem, vodás microsim hiányában.

  11. @ha0rex: hát de nem értem, ha már voltál bent a vodánál, miért nem hagytad ott szervizre a készüléket?

  12. Bíztam benne, hogy egy restore segíthet rajta, illetve nagyon mibe sincs tenni a kártyámat. Most valószínűleg ez lesz, ha senki nem tud megoldást.
    A letiltással kapcsolatban tudsz valamit mondani? Lehetséges, hogy le van tiltva, 3G hálózatra mégis fel tud állni? Köszönöm!

  13. @Jadeye: Köszi!

  14. @ha0rex: ha le van tiltva, az le van tiltva. akkor az az adott szolgáltató semelyik hálózattípusára nem fog csatlakozni, se 3G-re, se másra.

  15. Sziasztok!Másnak is csinál olyat az iTunes +iPhone4, hogy összedugom a telefont a géppel, nem látja az iTunes. Sőt, le is fagy, nem reagál semmire. Csak többszöri csatlakoztatás után sikerül összehozni.

  16. De jól eltértetek a témától. Ügyes a StarKing iBandja! Nagyon örülök hogy Magyarországon ilyen szépen terjed a Mac meg az iOS.


Add a Comment