fbpx Skip to content

Update – Magyarország – Vodafone!

Update #6 – London – Covent Garden

 

Update #5 – iPhone 4S – Nottingham

Na egy 2 ora alvas utan nekilattam kicsomagolni.

  • A doboz dizajn ugyanaz mint a 4esnel, annyi hogy egy iCloud ikon talalhato a doboz elejen.
    Tartozekok ugyanazok szinten, amit vartam az a mini usb csatlakozo a tolton, de az nincs rajta, gondolom majd kesobbikben kerul bevezetesre.
  • Telefon feher amint a kepeken is latszik, picit mintha talan vastagabbnak ereznem a telefont, persze lehet h tevedek. Fontos reszlet a telefon ket oldalan jobbrol es balrol helyezkednek el az antenna “hezagai”, ellenben a 4essel aminel ugye felul es alul is van. Szoval mashogy osztottak el, remelhetoleg javul is a terero valamelyest.
  • Kicsomagolas utan rogton lehet hasznalni, megkerdezi h uj telefonkent szeretned hasznalni vagy iCloudos esetleg ITunes-os backup-bol. Ha kivalasztottad van meg nehany beallitas, nyelv, orszag, wifis szinkronizaciorol kerdez…
    Veful pedig fut a telo szamitogep nelkul.
  • Kamera, sebesseg egyebre meg sajnos nem jutott idom, lehetdelutan fele meg irok rola, persze csak ha igeny van ra.
  • Az anyagiakrol: 18honapos elofizetes, 900perc barmely halozatba, korlatlan sms es 500MB mobilnet, teloert nem kellett fizetni. Havi elofizetes £47, O2es szolgaltato. Fekete I4esem van, gondoltam kiprobalom a feheret, nekem bejon. Doboz dizajn es tartalma ugyanaz mint a 4esnel, telefonon oldalt jobbrol-balrol vannak az antenna csikok. Nem sok idom volt meg tesztelni, Siri kivaloan mukodik a tanult brit akcentusommal, egesz okos. Egyenlore ennyi, telo kicsit gyorsabbnak tunik.

Kerdest szivesen valaszolok, nyugodtan kerdezzetek.
Vegezetul nehany kep (bocsi a minosegert, teloval csinaltam):

Update #4 – London – AppleStore

Update #3 – Nottingham – O2

Van olyan magyar kolléga, aki már végzett a vásárlással.

Sziasztok!
En mar vegeztem a sorbanallassal. Reggel 4orakor mentem el a helyi O2es bolthoz,( Nottingham,uk) igazabol az elso voltam a sorban, mivel azonban ehes lettem elmentem a kozeli McDonaldsba, mire visszaertem mar 4. Lettem. Ami a sorbanallast illeti, tavaly ketszer ennyien voltak mint most. Vettem feher Iphone 4s-t, kicsomagolni meg nem volt idom.

Sent from my iphone

Update #2 – München – APPSolute.hu

Update #1 – Tegnap készült képek London-ban!

Mától kapható az iPhone 4S! Te is sorban állsz érte ma?

Számos országban mától kapható az iPhone 4S. Az Apple legújabb iPhone-ja körülbelül 12 óra alatt elfogyott az előrendelésben. Jelenleg csak hetek múlva szállítják ki, azoknak akik most rendelik meg a 4S-t. Természetesen az elmúlt évek tapasztalatai alapján így is érdemes beállni a hatalmas sorokba, mert az embernek van esélye, hogy 1-1 telefont vásárolhat.

Reggel Handrás, az XMS tulajdonosa is kirakott egy videót a blogjára, hogy indulnak Londonba. Ez egy picit meglepett, mert a Keynote alatt csak azt hajtogatta, hogy neki EZ NEM INSTANT GET 🙂 Ettől függetlenül feszülten várunk minden nemü információt a handras.hu-n, hogy mi történik odakint, és hogy milyen az iPhone 4S.

Te is sorban állsz valahol az iPhone 4S-ért ma? Írj nekünk az [email protected]!

Olvasd el a hozzászólásokat is

42 Comments

  1. Én azt várom, hogy mikor lehet előrendelni idehaza…

  2. Mennyi most kinnt az Apple Storeban a 16GB??
    540font?

  3. @Zjunior: 500, itthon tuti lesz vagy 200k szerintem, de ne legyen igazam. Kint ennyiért 32GB van.

  4. A vaterán 185K HUF ért adják a 64 gigásat függetlenül, bontatlanul.

  5. ugyankerem: csak lehet hogy az sima iphone4 ??? 😉

  6. @Ugyankerem: És te azt elhiszed, hogy annyiért fogja valaki árulni? Az kamu hirdetés vagy te olvastad el. 185 K-ért a 16GB-os 4S készüléket sem fogja senki árulni itthon.

  7. handras egy elogult fasz. Én követtem az XMS-es keynote utáni videostreamjét is és ott kijelentette, hogy ő biztos nem fog ezért sorbaállni. Mondjuk ha egy kupac szarra rátennék az apple logot handras azert is sorba állna és kirakná az XMS-be 200K forintért, hogy instant get apple shit 🙂

    Félre ne értsetek én is most fogok váltani 4GS-re nem a telefont szólom le, csak azt aki nagypofával mondta hogy nem erre számított mert nincs nagyobb kijelző ect. és utánna meg rohan sorbaállni érte Londonba az szerintem egy fasz 🙂

    Bocs Handras, ettől függetlenül jó utat 😉

  8. @Roland: HAndras azt is elmondta akkor a videoban, hogy neki hivatalból kell hogy legyen i4s… Tehát mint jó sajtós ott van az eseményen…

  9. Az OK, hogy kommentelők között sok a tapló suttyó (Roland my man), de, hogy a postíró is innen közelít.. az már döbbenet.

    Először, nincs konkrét sorban állás, mert akkor már legalább két napja kint lenne. Ha tud, akkor szerez, ennyi.

    Másodszor, ha nagyon ostobák is vagyunk, akkor is egyértelműen kivehető a videóból, hogy mi a motivációja ennek.

    Nem a készülékről szól, de ebbe már nem megyek bele, mert félek, hogy nem lenne érthető.

    Mindenesetre, aki most azon rugózik, hogy “azt mondta hogy..” az az oltári nagy fasz.

    (Handras nekem teljesen közömbös, Roland neked viszont kb. annyi eszed van, mint egy krumplinak.)

  10. @samu: Értem, tehát f@sz vagyok, mert elmondom, hogy mit is mondott a KEYNOTE alatti videójában.. Értem…
    Egyébként Roland sem a mostani videóról beszélt…
    “Én követtem az XMS-es keynote utáni videostreamjét is és ott kijelentette”

    De ne is zavartasd magad, és csak fikázz nyugodtan…

  11. Egyáltalán nem is értem, miért kell ezen rugózni…

    Én fanatikus pöcs vagyok, i4-em van és kíváncsiságból fogok venni egy S-t…
    Nem a kamera tudása miatt, hanem igazából a SIRI érdekel…

  12. Én inkább azt nem értem, hogy Handrás ezt minek teszi fel a youtube-ra. Kit érdekel, hogy nem aludt? 😀
    Azt meg végképp nem értem, hogy ebbe a cikkbe hogyan került bele bandi életének eme csodálatos pár pillanata.

  13. @Spider:

    Nem értem, hogyan sikerült ezt magadra venned. Rugóztál azon, hogy szar ember a Handras, mert “azt mondta, hogy”, most meg mégis Londonban van és jó eséllyel hoz?

    Én is követtem a video streamet. Azt is, hogy mit mondott Steve halála után. És nyilván abban is van igazság, hogy üzleti vonalon sem hátrány, ha megnézhető XMSben a start előtt.

    Azt meg kerüljük már el, hogy én vagyok a fikagép. OK, megkérdőjelezhető stílusban írtam. Innen igazad van, de sztem joggal kúrtam fel magam azon a sok okoson, akik ennyit bírtak reagálni erre: “ennyit rólad Handras”.

    (Legalább a gyász lehetne egy olyan dolog, amit a sok troll is tiszteletben tart.)

  14. @taky1974:

    Az a blogja. Nem egy olyan felület, ahol mondjuk csak az új telefon tesztelése férne el. Akit nem érdekel, hogy hova megy, mit csinál, az nyilván nem olvassa.

  15. Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mit kell tenni azért hogy 28-án hozzájussak t-nél egy 4S-hez? (elő lehet majd rendelni vagy fél napot kell sorban állni ilyesmikre gondolok)

  16. Srácok.Ha bármelyikőtöknek lenne apple boltja az országban,s kb az egész országra igaz,hogy akinek apple terméke van az nagyjábol tudja mi az az XMS,a
    Akkor ti nem mennétek ki akármit is mondtatok x héttel nappal ezelőtt?Dehogynem.Ez teljesen normális dolog szerintem.Emiatt lefaszozni a másikat,ugy hogy kb nem is ismered személyesen szerintem butaság.

  17. 5.0 tapasztalat:
    1.facetime továbbra sem megy 3G-n.
    2.imessage üzeneteket emailként küldi el ,ami szerintem annyira nem vészes mivel az smsfalon a neved helyett az email címed jelenik meg,ami persze nem a legjobb de ez van.
    3.akku merülést a szokásostól eltérőt nem tapasztaltam eddig.
    4.emailjeim nehezen érkeznek meg a telefonra.Konkrétan ha belépek a mailbe akkor szinkronizál csak.Egyenlőre nem tudom miért,gmailről van szó s a beállítások jók.lehet az icluod nagyobb prioritást élvez s “?elnyomja?”
    5.GPS rendben van, a location akkor megy amikor kell neki.
    egyenlőre ennyi.
    i4 factory unlocked 5.0 (Telenor)

  18. En igazsag szerint remekul megvagyok most a 3gs-emmel is de ha mondjuk azzal h most a 4s megjelent a 4 ara ugyis lejjebb megy vmivel es mint huseges t mobilos keszulekvaltassal ha talalok egy jo ajanlatot akkor lehet valtok mert a kijelzo es a kamera miatt mar megerne nem beszelve a tobbi kis aprosagrol !

  19. @Isti! Az iMessage-od a Telenor miatt emailezik, náluk csak így megy

  20. Sziasztok!

    Lehet már tudni, hogy mely szolgáltatóknál lehet majd kapni Magyarországban iPhone 4s-t ?

  21. @SD456: voda az tuti oktober 28tol

  22. @SD456: Erre pont erről jön update 🙂 (bocs a dupláért)

  23. A cikkre csak azt tudom mondani: Na igen, aki megteheti 😀

  24. én 230-ért láttam itthon “hirdetést”…

  25. @samu: OK, kár ezzel most itt szét offolni a topikot, részemről szent a béka…

  26. @Roland: Nem Andrást védve (nem is szorúl rá és nem is ismerem csak a netről) de Ő azt mondta akkor,magának nem kell, de a barátnőjének megveszi.

  27. Aki nem érti, hogy az iMessage miért e-mailként küld, annak elárulom, hogy nem, nem e-mail ként küld, csak az alapján azonosít, de iMessage üzenetként küldi el. Ergo, azok a barátaitok, ismerőseitek akiknek iPhone-juk van, azok mentsék el az adott küldő kontaktjába az e-mail címet. (csak Telenor, a másik két szolgáltatónál, be aktiválja magát sms-sel is.)

  28. @athis1975: Nem ez zavar, azt vesz mindenki amit akar és szerintem jelenleg a piacon az iPhone 4S az egyik legjobb választás, ha barátnődnek ha a kiskutyádnak veszed.

    Azt is megértem, hogy premium reseller és kötelessége ott lennie és sorba állni. Ami zavar és nem csak handras esett ebbe a hibába az az, hogy a keynote-on amikor még Steve-ről semmit se lehetett tudni mindenki lesajnálta a 4S-t és hogy bizos senki se fogja vinni. Fröcsögtek szinte most meg sorban állnak.

    Egyszerüen csak annyi, hogy vegyük észre magunkról, hogy kicsit őrültek vagyunk (jó értelemben). És ha ezt belátjuk akkor azzel nincs is semmi baj, hogy sorban állunk a 4S-ért.

    Szeretem az Apple termékeket, sőt mondhatni az apple “láz” engem is mozgat épp ezért kussoltam amikor a 4S keynote volt (mivel én cserét terveztem ha 4S-nek ha iPhone5-nek hívják azt a nyavajás telefont). Az meg nem járja, hogy segget csináljak saját számból, végül is enni szoktam vele 🙂

  29. biztos hogy t-mobil meg voda ennyi 😀

  30. Lehet buta kérdése, de a fehér iphone esetében a home gomb tényleg ennyire kitűnik a telefonból vagy csak a fényképek miatt néz így ki? Feketénél élőben nem zavaró a kontraszt, mint amit a fehérnél a képeken látok.

  31. Remélem a T-Mobile is árulja 28-tól…

  32. @dakota69: Árulja, csak még árak nincsenek.

  33. Nincs bennem rossz indulat, viszont nem értem, hogy mi értelme van lecserélni egy iPhone 4-est egy 4S-esre úgy, hogy hajnali 4-től áll sorban.

    http://bit.ly/kk0dv3

  34. @Tamás:

    Teljesen egyetertek. Iphone 4 em volt eladtam , Samsung Galaxy S II-t vettem, eladtam, most veszek egy Iphone4 feheret. Sztem akinek van iphone4 e hulyeseg upgradelnie i4s re. 3g-3gs tulajokat megertem. Jovore jon az Iphone 5 ami sokkal fullosabb lesz. 3g-3gs,4g-4s….Marketing.

  35. @Sur1G a fehernel a home gomb es a masik felulet kozt azon az apro resen meglatszik a kis por/kosz es vegig a perem es az uveg kozott is, engem kicsit zavar de szerintem csak rosszabb lesz!
    Valahogy ne
    Lehetne tisztitani? VALAKI!!

  36. @Tamás: Ez ugye épp olyan mint amikor a kisgyerek nem kapja meg a játékát : )

  37. facebook értesítések még mindig nem működnek nálam. i4.ios 5

  38. Ez azért elég laza öngól :DDD

    Vegezetul nehany kep (bocsi a minosegert, teloval csinaltam):

  39. Több dolog nem tiszta még nekem.
    Ez a gyro stabilizáló működik i4-en is video felvétel közben?
    Hogyan tudom kirakni a lockscreen-re az időjárást vagy egyáltalán bármit. Még nem sikerült semmit sem.

  40. Ami lemaradt:
    JB-vel feltoltam a multitasking mozdulatokat de nem működik…

  41. Facebook notik nekem sem jönnek!

  42. @Roland: Pon erre gondoltam én is.
    Keynote alatt, után pl. a twitter is csak azzal volt tele hogy mennyire semmi előre lépés az új modell…

    Ami kb igaz is, i4-ről váltani badarság.

    Ami inkább nagy vonzerő az az hogy most jött az iOS5 is, ami már ilyen rövid időn belül is sok jó dolgot hozott, új funkciók alkalmazásokban, mint pl. a Radar a foursquare-ben 😀


Add a Comment