A Sanoma profi iPhone-alkalmazása mozimániásoknak! – Szifonjáték

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig nem tanúsítottam nagy érdeklődést az iPhone-os mozi alkalmazások iránt, mert egyszerűbb volt neten megnézni, hogy mit szeretnék, és rögtön lefoglalni a jegyet. Így a Sanoma mozi24 alkalmazása sem volt a legnépszerűbb alkalmazásaim között. Tegnap ez megváltozott.

 

A napokban a Sanoma bemutatta a Mozi24 Pro nevű fejlesztését, amit a mozi24 alapjaira építettek csupa extrával. Tegnap sikerült is kipróbálnom, hiszen ha már cikkezünk róla, nézzem is meg miről írunk, és ne csak a PR anyagot adjuk le. Önmagában a mozi24 sem semmi fejlesztés, de a Pro-ra azt tudom mondani, hogy teljes értékű, profi, és tényleg mozimániásoknak készült.

Újdonságok a Mozi24-hez képest:

A Mozi24 PRO alkalmazásban megnézhetők a filmekhez tartozó trailerek, ezen felül betölthető az adott alkotás oldala az imdb.com-ról, még több adattal és érdekességgel. Nemcsak filmek alapján, hanem időpont-alapon vagy a kedvenc mozi kínálatából kiindulva is kereshetünk, végül pedig, ha a többféle keresési opció valamelyikével sikerült választani, akkor egy mozdulattal máris felhívhatjuk a mozit jegyrendelésért, majd megkereshetjük térképen a pontos helyszínt, és végül SMS-ben vagy a Facebook-on keresztül egyből meghívhatjuk barátainkat egy közös filmnézésre.  

A program az otthonülőknek is hasznos lehet: DVD-ajánlók, filmes hírek és már nem vetített filmek ismertetői is elérhetőek a felhasználók számára.

 

Szóval bátran ajánlom az alkalmazást, ami 1.59 euróért letölthető az AppStore-ból!

Szifonjáték!

A Sanoma jóvoltából van 5db Mozi24 Pro alkalmazás, amit kisorsolnánk köztetek. Nem kell mást tennetek, csak írjátok le ide a cikkhez, hogy utoljára melyik filmet láttátok a moziban, és értékeljétek az 1-5-ig, ahol az 1-es a legrosszabb pontszám! A napokban folyamatosan sorsolunk majd a kommentelők között.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Drive 5/5, ritkán adok max pontszámot valamire, de ez nálam simán az év filmje.
  Nagyon jól elhelyezett hosszú vágások, óriási soundtrack és fényképezés.

 2. A Karib-tenger kalózai negyedik részét néztük meg 3D-ben. Csak a látvány miatt kap 3-ast. A sztori gyenge volt, mint a tea. Rég vártam már ennyire film végét!

 3. Sziasztok, most jövök a Westendből egy AXN különvetítésről a SorozatJunkie.hu jóvoltából.A megtekintett film… öö sorozat-pilot az El Barco (a Bárka). Szerintem nagyszerő, már többen az európai LOST-nak nevezik. Szerintem nézős. Szóval 5-ös.

  Ja és az app, Handras után szabadon : INSTANT GET!

 4. utoljára amit láttam filmet a mozikban az a mátrix volt 🙂 5/5 ér sztem 🙂

  off:
  azota sajnos nem voltam moziba ..nem kamu.. csak megismertem a dc.. és egyéb progikat 😉

 5. Terminátor 2, és 5 pont
  Egy ideje nem voltam moziban… 🙂

  Illetve egész pontosan “Electromodulator Dve”, mert épp Szlovákiában voltunk osztálykiránduláson. 😛

  Jó proginak tünik, megnézem vele mit adnak mostanság.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!