fbpx Skip to content

A MacRumors oldalán egy érdekes kép jelent meg pár napja, mely arra utal, hogy a hamarosan megjelenő iOS5-ben számíthatunk Facebook integrációra is. Ugyan a július 6-án megrendezett Apple WWDC Keynote-on már értesültünk az integrált Twitter érkezéséről, viszont felmerülhetett bennünk a kérdés, hogy a Facebook miért nem, hisz elterjedésének köszönhetően sokak számára kedvező lenne az alternatív megoldások helyett. Ha minden igaz, az újdonságot az október 4-i eseményen mutatja be az Apple a nagyközönség számára.

Ha jobban szemügyre vesszük a képet, akkor van egy olyan mondat, hogy “Facebook will use email adresses…”, viszont helyesen két d-vel kell írni: “addresses”. Lehet, hogy csupán elírás történt, de mindenesetre eléggé photoshop gyanús. Másik érdekesség, hogy nagyon hasonlít a twitter beállításaira, kinézetére. Szerintünk lehet, hogy kamu az egész és valaki szórakozásképp hülyíti a népet, de azért reménykedünk, hogy hátha rosszul gondoljuk és tényleg érkezik. Izgatottan várjuk a fejleményeket, hogy mi fog kisülni!

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. talán akkor normálisan meg is lenne csinálva.

  2. Nagyon, orulnek neki mert a mostani nagyon rossz tele van hibaval, majd iTunes-bol lehet updateolni az iOS5.öt? es tudtok segiteni hogy megmaradjanak a programjaim, meg hogy az installousbol amit letoltottem hogyan lehetne azokat az ipakat gepre rakni?!

  3. @aladinka: “majd iTunes-bol lehet updateolni az iOS5.öt?”
    igen, pontosan úgy fog működni a dolog, mint ahogyan eddig korábban.

    “tudtok segiteni hogy megmaradjanak a programjaim”
    a megvásárolt, App Store-os appok, valamint a készüléken található adatok, névjegyek, képek, üzenetek, beállítások, stb mind megmaradnak, ha frissíted (update), és nem restore-olod. ugyanakkor jailbreakelt készüléket nem javasolt frissíteni, főleg nem az 5.0-ra váltásnál, mert lehetnek belőle gondok.

    “az installousbol amit letoltottem hogyan lehetne azokat az ipakat gepre rakni”
    az installous beállításai közt be kell legyen kapcsolva az iTunes Sync. utána jobbklikk iTunes-ban az eszközön, és transfer purchases.

  4. @Jadeye koszonom szepen, de nekem jailbreakelve van es nagoyn szeretnem frissiteni! :/

  5. @aladinka: azt teszel vele, amit akarsz, de jailbreakelt rendszert frissítve egyrészt elvész ugyanúgy a jailbreak, másrészt viszont lesz egy csomó problémád vele.

    amellett még arról sincs hír, hogy mikor lesz rendes, untethered jailbreak az iOS5-re, szóval hiába szeretnél frissíteni, egyelőre nem érdemes.

  6. @Jadeye kb mikor lehet lesz erdemes frissiteni, jailbreak szempontjabol is, es ez a safaris valtozat lesz vagy masfajta?!

  7. @aladinka: ameddig nem jelenik meg hivatalosan is az iOS5, addig erre nem lehet választ adni. utána majd kiderül, hogy mi lesz, de addig felesleges találgatni.

  8. Ha restore-al felteszem az 5.0-t akkor az Installousból leszedett (iTunes-al szinkronizált) ipákat ugye nem fogom tudni feltenni az Appsync hiánya miatt?

  9. @maczikmate: így igaz, de ez nem csak az 5.0 esetén van így, hanem bármi, jailbreak nélküli rendszer esetén.

  10. Hála az én kis laptopkijelzőmnek, ha jó szögben tartam a laptopot (a képre megfelelő rángyítás után) látni lehet hogy sajna photoshoppolt a kép (mert más árnyalatban látszanak a színek, így egy kis eltérés is jobban kitűnik). Pl: a Mac Rumors felirat fölött a bal oldali képen szinte alig látszik a “tapéta csík” ami a beállítások hátterében szokott lenni…vagyis az Add Account választó keretének a jobb szélénél…ha ugyan így nézzük a képet (jól ráközelítve) a fenti Facebook Inc. Installed rész mellett látszik, hogy a keret belső része nincs elmosódva sem a bal sem a jobb oldalt….jah és legfelül a Facebook felirat. Nálam látszik hogy szögletes alappal van betéve…körbe iszonyatosan pixeles.

    Pecsába :\ :DDD

  11. Honnan a rákból jött volna elő ilyen kép mikor itt topogunk ezen a kurva 7. Béta verzióban és sehol sincs a GM.

  12. @Jadeye: Én többnyire a jailbreakelt rendszert teszem vissza backupból a telefonra és olyan nagy problémám eddig még nem volt vele. Sőt, legutóbb a 3G-telefonomról csinált backupot töltöttem vissza 4-esre, a telefon is más volt meg az iOS verzió is. Azóta nem jött elő semmi probléma. Még ilyen beállításokat is átvett a backup, hogy MakeItMine-al átírtam a 3G-n a szolgáltató nevének kijelzését egy saját szövegre.

  13. @neu: nem célszerű, hogy hibát okozzon, de például a makeitmine-os az sokaknak gond. az, hogy neked ez épp jó, az más kérdés. de már a dev-team is leírta, hogy ők sem javasolják a jailbreakelt készülékről készült backup visszaállítását.

    persze mindenki azt csinál a készülékével, amit akar, ez csak egy javaslat, és mi nem ajánljuk, hogy visszatedd az ilyen backupot, ugyanis tapasztalat, hogy olyan gondotokat szokott okozni, amikre ésszerű magyarázat nincs, viszont csak akkor jelentkeznek, ha jailbreakes backupból állítod vissza a készüléket. jobb tiszta lappal kezdeni, és inkább csak azt visszatenni, ami feltétlen szükséges.


Add a Comment