fbpx Skip to content

Mielőtt kiderülne, kik és mit nyertek múltheti nyereményjátékunkban, jöjjön először egy talán sokak számára már nem ismeretlen játék, az Illusion Labs 3D-s bringás játéka, a TouchGrind BMX.

Sajnos a statisztikák alapján ha egy játék 3D-s, ráadásul csak egy adott réteget céloz meg, akkor az általában a süllyesztőben végzi. Ez a megállapítás általában helyes is, de mivel írunk róla, így kivétel is akad. A TouchGrind BMX egy eléggé megtévesztő cím, ugyanis a játék során a BMX-ek mellett lesz alkalmunk össztelós, országúti, chopper és 3 kerekű bababringát is nyúzni elég keményen. Mi is a játék célja? Az, hogy sose tudjuk lerakni, ezáltal lerövidítse az akksi időnket, és munkával töltött óráink számát. Ennél azért van egy összetettebb része is: a játék elején egy pályát és egy kerékpárt kapunk, innentől a feladatunk, hogy a pályán kitűzött célokat teljesítsük, amiért idővel új pályákat és bicókat kapunk.

Persze ennyire nem dobnak minket a mély vízbe, kapunk egy elég jó felkészítést indításkor, így megtanuljuk az alap trükköket, az irányítást, és hogy hogyan tudjuk maximalizálni a pontjainkat. Szerencsénkre messze áll a fizikája a valóságtól (azaz gyorsabban lehet trükköt beadni 2 ujjal, mint az életben), így olyan összetett trükkökre is képesek vagyunk, amikre jelenleg senki más. A szakzsargont mellőzve inkább egy videót rakok be a cikk végébe, hogy mire lesztek képesek a játékban. A Touchgrind BMX amúgy egy nagyon kellemesen összemixelt játék, megtalálhatóak benne a parkok, a gyártelepek, a hegyi csapások egyaránt, így a freeride-dirt-bmx szerelmeseinek mondhatni kötelező játék.

A kedvcsináló:

Végül pedig a nyereményjátékunk nyertesei:

Jetpack Joyride-ot nyertek:

  • Kicsi4
  • Teve
  • Zsolti20
  • Szaki
  • István Bence
  • m4rk
  • Csimalo
  • soxxx
  • Ferenc
  • Mike
  • Winblowx

Egyéb játékot nyertek:

  • Patrik – Dungeon Hunter 2
  • Gergő – Guitar Hero
  • Mychip – Muffin Knight
  • mrmrsdr – Back Breaker 2

A nyerteseket megkérném, hogy regisztrációkor használt emailcímükkel küldjenek egy emailt az akos.fulop [kukac] gamers.hu címre, amiben szerepelnie kell a felhasználóneveteknek és az App Store-ban használt azonosító (mail) címeteknek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. A SzifonCenteres Jetpack allasa?:D

  2. Nem tudja valaki mikor lesz kiosztva a nyeremény?

  3. Köszönöm 🙂

  4. Egy sürgő segítséget kérnék. Ma megjött az új hátlapom az i4hez le is cseréltem de azota nagyon gyenge vagy egyáltalán nincs térerőm. Valainek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Visszaraktam az eredetit is de azzal is hasonló eredmények vannak, eddig nem volt ilyen gondom. Köszi

  5. @m4rk: “A nyerteseket megkérném, hogy regisztrációkor használt emailcímükkel küldjenek egy emailt az akos.fulop [kukac] gamers.hu címre, amiben szerepelnie kell a felhasználóneveteknek és az App Store-ban használt azonosító (mail) címeteknek.”

  6. Írtam már pár napja mailt, amikor a másik oldalon megjelent a cikk ugyanezzel a leírással.

  7. @m4rk: milyen másik oldalon? az, hogy másik oldalon mi jelent meg, hogyan függne össze azzal, ami itt van? vagy nem értem.

  8. @Jadeye: azt akartam csak írni, hogy gamers.hu-n hamarabb kint volt a nyertesek listája és rögtön írtam is mailt ahogy ott megjelent a cikk.

  9. @m4rk: hjaaa, na így már értem. 🙂 akkor Ákos válaszát kell megvárnod. ha ma még nem, akkor holnap szerintem biztosan válaszol.

  10. Elnézést kérek a késedelemért, sajnos itt én vagyok a hibás, folyamatban van a kiosztás, holnap reggel folyamán mindenkihez eljut a játéka. 🙂

  11. @Fizikus: Rendben, köszönöm! 🙂

  12. Gratula a nyerteseknek 🙂

    Én nem kértem semmit… amit nagyon kiakarok próbálni azt úgyis beszerzem 🙂

  13. Hol látom ha kaptam giftet?

  14. Én még nem kaptam meg :S , ha nem jutott volna el a levelem akkor [email protected] az apple id s accom

  15. En sem kaptam meg semmit. Biztosan van nemi fennforgas..de turelmes vgyok:)
    Csak jo lenne a rekordra is ratorni az uj gameel.

  16. Kb mikkora jön meg, mert nekem még nem jött mail :/

  17. Amúgy mikor fogjuk megkapni a játékokat? és am megkapta már vki? mert hozzám nem jutott el se aznap reggel és még mindig nem :s


Add a Comment