fbpx Skip to content

Az iPhoto alkalmazás az iLife csomaggal telepíthető Mac OS X-re. Az iPhoto tulajdonképpen a képeink rendszerezésére használható program, ami rendelkezik alap képszerkesztési és egyéb funkciókkal is, melyek közül jelen esetben a fotóalbum készítést emelném ki. Az iPhoto-n belüli képeinkből rendkívül mutatós fotóalbumokat készíthetünk. Ez a lehetőség eddig nem volt elérhető Magyarországon, de ez mostantól megváltozik. Az Apcom leveléből kiderül, hogy mától rendelhetünk itthon is ilyen fotóalbumokat! 🙂

Az Apcom, az Apple termékek kizárólagos hazai disztribútora, és az IHB Digital elindította iPhoto fotókönyv szolgáltatását, melynek segítségével a Mac felhasználók mostantól könnyedén készíthetnek egyedi és különleges albumokat.

Az iPhoto alkalmazás segítségével összeállított és előkészített fotókönyvet a felhasználóknak PDF formátumban kell feltölteniük az oldalra, és néhány napon belül kézbe is vehetik az elkészült albumot.

Megrendeléshez nem kell mást tenni, mint  a regisztrációt követően az elkészült PDF-et feltölteni az www.iphoto.apcom.eu oldalra. A regisztrált felhasználók nyomonkövethetik a megrendelésüket, illetve az összes megrendelés státuszát. A fotókönyvek gyártási ideje átlagosan 5 munkanap.

A fotókönyvek átvételére kétféle képpen is lehetőség van: személyesen az oldalon felsorolt budapesti üzletek bármelyikében – ahol mintakönyvek is megtekinthetők -, illetve kiszállítással.

A felhasználók hamarosan naptárkészítésre is használhatják majd az új oldalt.

Fogjátok majd használni, és rendeltek majd fotókönyvet? Mit szóltok a hazai árakhoz? Inkább különleges eseményekhez vennétek majd igénybe, például esküvői album, vagy egy nyaralás képei, vagy mondjuk saját portfólió? Vagy helye lehet a hétköznapokban is?

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. én használom naptárkészítésre és ha nem fog működni decemberig akkor újra Írórszágból rendelem meg.

  2. van egy 3G m nem ad térerőt.mert a 4.2.1 van rajta és nem engedi ujra telepíteni az ituns hibát ír ki 1015 ös.valaki seggítsen!!!!!

  3. @Jadeye: Már nem is tudom telepíteni az ost.mi lehet a gond

  4. @anduska: de hát olvasd el az előbb linkelt cikket, abban minden le van írva, próbáld végig, megoldási javaslatok is vannak…

  5. Én nem használom. És szerintem a magyar fizetésekhez képest nem olcsó… Sokan emiat nem fogják használni.. De pl 1x 1x ajándék gyanánt l tudom képzelni, h valaki rendel.. A Desing-ra kíváncsi lennék, még sohasem láttam, h hogy nézhet 1 ilyen ki.. De pl Házasági évfordulóra ideális, vagy hasonló emlékezetes pillanatokra… Vagy Kérkedni haveroknak, nézd milyen szép volt a Bahamákon.. :D:D Ez az én véleményem.. Ha saját képeket akar az ember csak magának, vesz 1 fotó albumot 1000ft-ért és kinyomtatja fotópapirra. 3500ft-ért lehet venni 100-as fénykép fotopapírt, a titntasugaras nyomtatokhoz meg ponton pénzért van patron 🙂 Tehát szerintem ez csak ajándékként éri meg.-

  6. @Put2:
    Sajnos ennél árban és választékban is vonzóbb a régóta piacon lévő és rengeteg helyen elérhető CEWE fotókönyv, hasonlóan jó minőségben.

  7. @Zol7: Szerintem jó a konkurncia. Annál lejebb nyomja majd az árakat.. Az Apple meg 1es esetekben L van szálva az árakkal…


Add a Comment