fbpx Skip to content

Tegnap este frissült a Facebook alkalmazás. Azok az iPad tulajok, akik eddig hackelve használták, és még működött nekik az iPad-es felület, ne frissítsenek, mert ebből a verzióból az már kikerült.

 

A frissítésben megkapjuk azt, amit már a weben is. Több opciót találunk a helyzetünk megosztására, szebb és gyorsabbá vált ez a rész. Már a bejegyzésekben és bejelentkezésekben is tagelhetjük ismerőseinket, illetve külső linkeket is előnézettel oszthatunk meg mostantól a Facebookon, akár csak a webes felületen. Új design-t kapott a profil, illetve a group fal. Ez a verzió már tartalmazza az új privacy beállításokat. Javítottak még apróságokat, illetve gyorsabb lett az egész felület.

Összeségében egy szép nagy frissítést kaptunk, amiből már csak az iPad-es felület hiányzik.

Kiegészítés: akik 3.1.3-mat (vagy korábbit) használnak, azok számára az új funkciók egy elég nagy része nem érhető el. A Facebook így tudta megoldani, hogy iOS 3.0-ig visszamenőleg kompatibilis legyen az alkalmazás. Az új funkciók leginkább csak iOS 4.0 felett érhetőek el, de még itt is lehetséges, hogy némelyikhez már legalább iOS 4.2 kell. iOS 3.1.3 vagy azalatt nem működik a News Feedben a Statusbar-ra duplán tappintós, az oldal tetejére való görgetés (ez bug), nem érhető el sem az új profilfal-design, sőt, a profil alatt a fotók fül egyenesen hibás (ez utóbbi is bug). Nem érhető el továbbá sem az új group-fal; sem az új status megadásakor az előnézet, a tagelés, vagy a helyzet megadása, a fotó hozzáadása, illetve pár más, apróbb funkció sem. Így ha 3.1.3-mat használsz, ne csodálkozz, hogy neked nem így működik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Végre pár hasznos dolog 😉
    Viszont az miert van,hogy eddig nyugodtan vasarolgattam,most meg ujra ker bankszamla verifikalast???? Ezt idonkent megcsinalja az Apple vagy mi?

  2. szerintem senkit nem érdekelnek az új funkciók, ameddig 1-2 percnél nem lehet tovább használni az appot mert behal (nem a cikkre értem)!
    nah de minnyárt meg is nézem 🙂

  3. RKG: melyiket használod helyette?

  4. Ideje volt.

  5. Nekem azért az még mindig vicc szinten van, hogy a Facebook messenger még mindig nincs magyar store-ban…. 😀

  6. Letöltöttem a frissítést, most el sem indul az alkalmazás.. Csodás 😀 [i4 4.3.3]

  7. @Kovi87: Nekem sem mukodik:| ne frissitsetek!!!

    3GS 4.3.3

  8. @Kovi87, @Jozsef: töröljétek az appot, majd töltsétek le újra, akkor már probléma nélkül mennie kell, mindössze csak újból be kell majd írnotok a facebook-os felhasználónevet/jelszót

  9. @Jadeye: Igen, én is ezzel próbálkoztam, be is jött 🙂 Bár jó nehezen települt..


Add a Comment