fbpx Skip to content

A 9to5mac-en találtam az alábbi videót, ami szerintem sok jailbreakelő számára adhat jó tippeket. A srác minden évben készít egy videót, hogy abban az évben mely Cydiás kiegészítőket tartja a legjobbnak. Ezek nem csak 2011-ben megjelent kiegészítők, hanem akár korábbi évekből is valók, csak évente összegyűjti, hogy akkor épp melyek számára a leghasznosabbak.

30 alkalmazás nem kevés, és így nem is csak egy félperces videóban sorolja fel a kiegészítők neveit, hanem mindegyiket be is mutatja röviden. Így az egész videó 15 perc.

Reméljük, találtok benne kedvetekre való kiegészítőt:

A megemlített alkalmazások listája a következő: Tab+, Multiconmover, Infiniboard, Infinidock, SBSettings, Alphacon, Android Delete, Graviboard, Grid Lock, Animate Battery, Winterboard, Flipover, List Launcher, Cy Delete, Folder Enhancer, Pull to Refresh Safari, RetinaPad, Barrel, Camera Wallpaper, icon renamer, double tap to open, Pagenames, iSwipe, Stayopened, iTypeappleicon, retina app icons, page pusher, Bytafont, AndroidLock XT, Insomnia.

A 30 bemutatott kiegészítő egy része már okafogyott lesz az iOS 5 megjelenésekor, de mindenképp tiszteletre méltó kis gyűjtemény. Te melyik alkalmazásokat használod ezek közül? Melyik volt olyan, amiről még nem is hallottál, de kedvet kaptál, hogy feltelepítsd? Melyik az, ami még véletlenül sem kellene?

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Pazar! Egy kerdesem lenne,hogy hogyan tudok fizetni a Cydiaban???
    Sajnos a Photoalbums+ t senki nem torte meg fel es vicces,hogy egy 110 fontos Tomtom navigacio le jon ingyen ezert meg 5 dollart kell fizetni de hogy tudom kifizetni mer meg soha semmit nem vettem a Cydian. 😀 THX

  2. Nagyon jók vannak benne, párat ismertem is, de most gyorsan felraktam egy-kettőt még. Amiket ismertem az infinidock+board, gridlock stb.

    Egy kérdésem viszont lenne: Van ez az Insomnia nevű tweak, ami ugye hagyja menni a wifit, ha lockolva van a készülék. Ebből nincs olyan, ami hagyja a giro-t is meg a mikrofont is? Ha van akkor az kéne, mert akkor Sleep Cycle-t tök jól lehetne vele használni!

  3. anrii: Paypal-lal fizetsz.

  4. @costee: Koszonom…de a Cydia fo oldalan kene be allitanom a paypalom vagy ahol megvennem ezt a photoalbum+ t tehat ahol az app van??? THX 🙂

  5. @adhie: Szia! Hogy erted azt hogy az isomnia hadja menni a wifit ha lockolva van?? amugy nem menne?? vagy mikor nem menne ..nem ertem.. 🙂 Koszonom.

  6. @Anrii: Ha tudsz várni még egy kicsit akkor várd meg az ios 5 abba ez már alap funkció.

  7. Jó összeállítás.
    Gratula! 🙂

  8. hülye vagyok rossz helyre írtam… és közben mégis jó a link:D ott van a download gomb és multiuploaddal elvileg bárhonnan le lehet szedni.

  9. nem rossz, de nekem személy szerint nem hiányzik a JB…, nincs és valószínűleg nem is lesz…

  10. @borabe2010a: jah… vegulis varni is tudok 😀 koszonom:)

  11. @borabe2010a: amugy most alapfunkciokent az ios 5 ben a wifis dolgot mondod vagy a photoalbum+ t? Kosz

  12. A Barrelről tud nyilatkozni valaki? Aaron Ash verzióról van szó?
    Megnéztem 3-4 videót mindegyikben csak Cube effect van, a videóban bemutatottat nem találtam sehol. Pedig nála elég sok effect közül lehet választani.


Add a Comment