fbpx Skip to content

A HVG éves blogversenyén, a Goldenblogon a Szifon.com idén is részt vesz. Az esemény egyik támogatója a Telenor, és az IT-blogok kategóriájában, ahol a Szifon is helyet kapott, a közönségdíj egy telenoros modem, a mobil különdíj pedig egy telenoros Samsung Galaxy Tab. Így kapva kapnánk az alkalmon, hogy ezeknek a készülékeknek a segítségével behatóbb teszteléseknek vethessük alá a Telenor hálózatát. 😉

Segítsetek tehát nekünk, és ha még nem szavaztatok, voksoljatok ti is ránk! A verseny menetéről itt találtok részleteket. Pár fontosabbat kiemelnénk:

A szavazás egészen augusztus 21-éig tart, úgyhogy még bőven van ideje mindegyik jelöltnek felérnie a top 10-be. A közönségszavazás mellett pedig a zsűri is oszt minden kategóriában díjat. Úgyhogy mindenképpen érdemes versenyezni.

Eddig viszonylag kevesen szavaztak mobilról. Pedig a mobilon leadott szavazatokért különdíjat adunk. Nincs más dolgotok, mint a mobilotok böngészőjében ellátogatni a goldenblog.hu webcímre, és szavaznotok a kedvenc blogotokra.

Szavazni ide kattintva tudtok:

A szavazás állását pedig itt tudjátok megnézni. Köszönünk minden szavazatot! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment