fbpx Skip to content

A party sorozat folytatódik! Immáron másodszor szervezzük meg Magyarország legsexysebb és legg33kebb buliját. A SexyGeekParty egy nyílt forráskódú buli, ahol köztünk akkora nagy kocka lehetsz, amekkora csak szeretnél, itt ez dicsőség. Félreértés ne essen, ez nem “Star Wars Geek Party”, ami csupán arról szól, hogy együtt nézzük a Csillagok Háborúja ismétléseit. Nem, itt bizony valódi party lesz, sexy geek csajokkal, Fütyülős italakciókkal, és egy olyan helyszínnel, ami a főváros szívében a Margitszigeten található meg! Most Pénteken találkozzunk a Holdudvarban! A belépés ingyenes!

Elérhetőségek:

Az év elején már találkozhattatok a bulival, amit természetesen megörökítettünk videó, illetve képek formájában.

Mit vegyél fel?

Fiúknak:

Fehér vagy kockás ing és csokornyakkendő. Ha nagyon rég vetted már fel valamelyik sorozat karakter jelmezedet, akkor most itt a lehetőség. Ha pedig fázós típus vagy, akkor Steve Jobs garbójában és egy klasszikus Levis 501-es farmerban is divatosan feszíthetsz, de a sportcipőt se felejtsd, ha az Apple CEO-jának babérjaira akarsz törni.

Lányoknak:

A diáklány jelmeznek biztosan örülne minden kocka férfi, de ha simán csak sexy szerelésben jöttök, akkor már sokat tesztek a Geek-ekért, hogy végre valós 3D-ben élvezze a gyönyörű nők látványát.

UNISEX és szinte elengedhetetlen, az igazi Geek-ek védjegye:

 

A Sexy Geek Szemüveg!

(A helyszínen hozzájuthattok)

Ui: Természetesen nem csak iPhone tulajokat várunk jöhetnek Android és egyéb más okostelefonnal rendelkező geek-ek is!


Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment