fbpx Skip to content

Besz@rtok milyen tokot teszteltem a hétvégén! Eddig nem hittem a vizálló tokokban, sőt egyszer sem gondoltam, hogy valaha is hasznát veszem ezeknek a tokoknak. Ugye mindenki arra asszociál, hogy ez egy zacsi, amibe belerakjuk a telefont aztán ott az úgy elvan és semmit sem lehet vele kezdeni. Nos, ez nem ilyen!

Így néz ki a kolléga! Természetesen van több szín, és félelmetesen useful! Először is teljesen vízálló, mi megúsztattuk egy akváriumba, először persze telefon nélkül, aztán pedig azzal együtt. Amikor már a tokot összerakod érezni lehet, hogy a levegő felgyülemlik és benn marad, tehát teljesen légmentesen záródik. Ezután nyugodtan merülhetünk vele. Hétvégén egy házibuliban teszteltük sajnos nem lettek szalonképes videók, de a telefon simán túlélte a merülést. A tok előnye még, hogy a teljesen lezárt állapot miatt sem por sem más szennyeződés nem tud behatolni, így akár egy tengerpartra is le lehet vinni nem kell félni a homoktól. Természetesen olyan átlátszó fóliaszerűség van elöl hátúl, amin keresztűl érzi az ujjunkat az iPhone, illetve a kamerának külön “kivágott” rész van. Egyetlen hátránya, hogy picit nehezen lehet vele telefonálni, nem hallanak minket rendesen.

Szóval bátran ajánlom minden szifonos kollégának, például egy rafting túrához teljesen ideális. 🙂 Jah igen, nem csak iPhone 4, hanem 3G és 3GS-el iPodtouch-al is használható!

Akit érdekel elérhető a SzifonStore-ból.

 

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Dejó cucc! Narancssárga kellene, rendeltek olyat is?

  2. A kamerának külön kivágott rész van?És ott nem folyik be a víz? 😀 😀

  3. Useful 1 “L”

  4. Ajánlom hogy nézegessétek a jailbreakme-t.
    We’ll be back soon 🙂

  5. @jocky ezen nekem is megakadt a szemem. várom a választ 😀

  6. Lifeproof tokot nem akartok beszerezni a storeba? Az is víz + ütés álló csak sokkal jobban néz ki! (szerintem)

  7. Mi a garancia, hogy tényleg vízálló? Teszem azt gyári hibás és egy hosszabb merülés után mégis befolyik a víz, tönkre vágva a telefont. Teendő? Lehetőségek?

  8. Aki vizsgazott buvar es merules kozben kell neki a telefonja, ugy kell neki, hogy beazzon! Mi a reteknek vinned magaddal??? Fotozni? Kamerazni? Ne vicceljetek!

  9. iPad 2 – jélbrékről még valami.
    Egy külföldi oldalon ma vagy akár holnapra jósolják.

    Egyébbként Comex -nek akadt valami gondja a jailbreakme.com domain-el a szolgáltatónál.
    Lehet ezért is vacakol annyit.

    Ezeket csak azért írtam itt le, hogy iPad 2 -es tulajok is haljanak valami biztató infót.

  10. 10e ft-ér lehet kapni vízálló fényképezőt.. Hiába olcsó “szar” az a gép, de biztos vagyok benne, hogy víz alatt sokkal szebb képet készít, mivel nincs semmi a lencse előtt..

  11. @gab76: MÁRA jósolják.

    @kovi87: miért, te szemüvegben nem látsz?

  12. Hds-nek, legyen igaza. Ámen

  13. @Hds: nem úgy, mint szabad szemmel.. :]

  14. Fényképezőgépre is hiába raksz polárszűrőt, uv-szűrőt, ami tetszik, nem veszed észre hacsak nem koszos, márpedig az már a te bajod.

  15. Az IPX-7 szabvány azt jelenti, hogy 1 méterig vízálló és max 30 percig. (van a Krusell márkának magyarországi disztribútora, az esetleges reklamációkkal hozzájuk kell fordulni, de eddig senki se panaszkodott) Szerintem a tok legfőképpen arra jó, hogy a tengerparton ne kelljen félteni a telefont a homoktól és a víztől, nem pedig arra, hogy nehéz búvárkodjanak vele 🙂

    A kameránál amúgy természetesen nincsen kivágva egyáltalán, csak ott átlátszóbb az anyaga, nem olyan mattos. Ennyi 🙂
    Egész korrekt képet csinál amúgy a víz alatt.

    Persze léteznek sokkal profibb (és sokkal drágább!) tokok is, szigetelt füles kimenettel, 10-20m-es vízállósággal, de én azt rendesen feleslegesnek tartom. Zenehallgatás víz alatt??? Akit ez mozgat, az biztos szívesen kiadna 30.000 Ft-os is tokra, ugye? 🙂

    Akit érdekel a tok, várjuk szeretettel a Store-ban, mondjuk rendesen elkapkodták ma a készleteket, de még van néhány…

  16. @ikiegeszitok:
    “mondjuk rendesen elkapkodták ma a készleteket, de még van néhány…”
    Jó reklámszöveg. Ezt szinte sejtettem. De azért nem kell sorba állni érte ugye? 🙂

  17. Tévedés! 🙂 Már csak fekete van!!!

  18. Mert eleve csak azt kaptatok, mi? ;D
    Csak szenyózok…

  19. ikiegeszitok: Igen, arra tökéletes, hogy ha véletlen leejted homokba/vízbe, akkor nem kell egyből kapkodni hogy kitakarítsd/szárítsd. Így még olcsó is érte a 10e, mert ugye megcsináltatni ha beázik több 10e is lesz.. De vízalatti használatra szerintem felesleges.

    De már csak idő kérdése, és lesz ilyen telefon is, ami víz alatt 3d-s képet készít mert arra mindenképp szükség van :]

  20. Úgy tudom csak 4es hez van, legalábbis a honlapon csak azt láttam

  21. @moszkito:
    Én is csak azt láttam, azért köszi a választ….

  22. Sziasztok!

    Ma vettem egy ilyen tokot és nagyon kételkedem vele kapcsolatban!
    Ha ráhúzom két oldalról a műanyag gumiszegélyeket, akkor a kettő találkozásánál mindkét oldalon 1-1mm-res rést látok.
    Az alapvető probléma, hogy az alsó és felső lapok úgy illeszkednek egymáshoz, hogy légrés van közöttük, ha pedig kétoldalról rájuk húzom a gumiszegélyeket, nem záródnak jobban össze, mivel fix szegélyegerincen futnak végig, innen az 1mm-es rés.
    Illetve lehet rátenni egy nyakbaakasztót, ezeknél a füleknél szerintem nem jól zár.
    Egyiptomba megyek reggel, ezért már nincs lehetőségem mást venni, hozzáteszem 2 hete a Lifeproof-ot szerettem volna megvenni, de a csírák egy hét után válaszoltak, akkor már nem kockáztattam meg, hogy mára megérkezzen, pedig kiadtam volna érte csomagküldéssel együtt 30 ezer forintot!!!!!!!!!
    Szifon rendeljetek belőle, mert nagyon jó cucc, már más is írta. SeaLAbox-al pedig nem nagyon merem megkockáztatni a könnyű búvárkodást, pedig a Vörös-tenger élővilága páratlan. Pont az a dolog hal meg, amiért az ilyen emberek mint én vízalá vinnék a telefonjukat, a páratlan fotók és videók rögzítése, a biztonságérzet a telefonunkkal kapcsolatban.
    Előre adok 3***-ot, mert víz- és homokospart közelébe tökéletes, további csillagot pedig ha hazajöttem fogok adni, ha a telefonom megússza beázás nélkül:)

  23. Hát ez kurva ronda. Ennyi erővel egy durexet is húzhatok rá, aztán nyomok rá egy csomót.

  24. Most vettem ilyen tokot!nagyon jo!viz alatt is működik,fenykepez meg minden!elozo kommentre:nem viz alatt akar hallgatni senki zenét!hanem wakeboardozaskozben stb.ahol az ember vízbe kerülhet!


Add a Comment