fbpx Skip to content

Amikor megvettem a Super Stickman Golf nevű játékot, még nem gondoltam, hogy nagy élményben lesz részem. Az App Store-ban található képernyőképek alapján döntöttem, és utólag elmondhatom, egyáltalán nem bántam meg.

A játékban egy pálcikaemberrel kell golfozni, minél kevesebb ütéssel kell a labdát a célba juttatni. Persze az ember ne normális golfra gondoljon, hiszen

  • elrontott ütés után újra lehet próbálkozni,
  • van ragadós labda, amely az első földet éréskor odaragad, így nem gurul be a tóba,
  • labda megáll a levegőben,
  • befagy a tó, így nem eshet bele,
  • kis golyó eltalálásával ütésszámot lehet csökkenteni vagy növelni, stb.

A játékban 30 pálya található, mindegyik 9 lyukkal rendelkezik. Nem lehet csak úgy ugrálni a pályák között, csak akkor lehet a következőre menni, ha az előzőt meghatározott ütésszámon belül teljesítjük. Nagyon változatos pályák vannak, látszik hogy a fejlesztő igen komoly tervezőmunkát fektetett a játékba. A játék fizikája jó, hangok megfelelőek. Egy idő után az ember rutint szerez és tudja hogyan kell megütni a labdát, hogy az megfelelően repüljön, pattanjon vagy guruljon.

A játék rendelkezik Game Center támogatással és helyi, valamint online multiplayer lehetőséggel is. Persze senki se várjon tőle Tiger Woods PGA Tour színvonalat vagy Infinity Blade-szerű grafikát, de a célnak teljesen megfelel, nagyon jó kis játék lett belőle. 0.79 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Valami készül a jailbreakme.com on, már nem a pdf-es cucc can kint hanem újra a 2.0-ás változat, lehet lassan lesz ipad 2 jailbreak… jó lenne már.


Add a Comment