fbpx Skip to content

Megjelent az Illusion Labs legújabb alkotása, mely a Touchgrind sikerének köszönhetően született meg, és a toplistát megcélozva próbál hatalomra törni, hogy az elsők közt lehessen. Az elképzelés nem kizárt, mert elég ígéretesnek tűnik az újdonság. A játék nem más, mint a Touchgrind BMX.

A játék érdekessége, hogy az irányítás nem a megszokott döntögetős vagy nyilak segítségével történik, hanem multitouch módon, azaz mi magunk irányítjuk a bringát az ujjunk segítségével. Egyik ujjunkat a nyeregre kell helyezni, ezzel indul meg, illetve ezt elengedve tudjuk lelassítani, másik ujjunkat pedig a kormányra kell helyezni, ezzel pedig irányítani tudjuk. Ha jobbra húzzuk, akkor jobbra kanyarodik, ha balra húzzuk, akkor pedig balra. Az irányítás elsőre elég furcsa és szokatlan, de 5-10 perc játszás után már prímán fog menni minden.

A játék célja, hogy különböző trükköket csináljunk és ezzel minél több pontot érjünk el. Trükköket a két ujjunk segítségével csinálhatunk, mint pl. ha a kormányon lévő ujjunkat elhúzzuk jobbra, akkor a kormány jobbra pörög, vagy ha a nyergen lévő ujjunkat húzzuk el jobbra, akkor csinálunk egy 360-at. A játékban van egy Tutorial opció is, ahol 3 videóban bemutatja nekünk a játékot, az irányítást, és a különböző trükköket, így nem kell aggódnunk amiatt, ha nem tudnánk valamit. Rengeteg csodás helyszín és bicikli (a simától egészen a háromkerekűig) vár feloldásra, célunk hogy mindet megszerezzük!

Íme egy videó, mely bemutatja miről is van szó:

A játék $4.99/3,99€-ért érhető el az App Store-ban. A BMX kedvelőinek kötelező darab, mert remek szórakozást tud nyújtani! 😉

Szifonjáték

Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van megnyerni a Touchgrind BMX nevű játékát, amennyiben Like-oljátok Facebook-on és Twitter-en RT-zitek a posztot! A résztvevők közt kisorsolunk 2 db Touchgrind BMX játékot. (1 Facebook és 1 Twitter nyertest.)

Eredményhirdetés:
A szerencsés nyertessel Facebook-on, illetve e-mail-en keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

Sok szerencsét! :)

FIGYELEM! Az Apple szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Nagyon király lett, felülmulta a várakozásaimat!
    ja és @VIP megy 8gb 3g touchon 😉

  2. Nem rossz játék, 3G-n is fut, ezt nem úgy értem hogy elindul és szaggat mint a Nova 2, hogy azt írták hogy 3G-vel is kompatibilis, ez tényleg szépen megy töltsétek bátran, de… ennek a játéknak is vannak hiányosságai vagyis inkább a telefon miatt, van ez hogy ha nagyon zsíros a képernyő vagy az ujjunk akkor nagyon rossz irányítani, pl.: ha az utcán vesszük elő, akkor koszos kézzel háát nem jó. Az is rossz hogy egykezes irányításnál néha kicsavarodik a kezem, és az ujjamtól nem sokat látok pedig nincsenek virsli ujjaim. Viszont a grafika szép, van elég trükk amit mire begyakorlunk lemegy a nap <– van kihívás, és a környezet is változatos, többet nem mondok 😛 4/5

  3. a kedvenc játékom 🙂 szinte egész nap ezzel játszok töltöttem már fel videókat is róla youtube-ra 🙂

  4. 1 kézzel nyomod?
    én bal hüvelykujj + jobb mutató, mindnet látom nem csavarodikki azt csáá 😀

  5. nem, én kettővel szoktam mert méshogy nem megy xD béna vagyok 😛

  6. sziasztok
    azt akarnam tudni hogy ez a jatek ha van eetleg LG GT505-os telefonra meg PC-re?

  7. androidra is van?


Add a Comment