fbpx Skip to content

Régen volt már szifontalálkozó, így ezt pótolnánk 2 hét múlva. Mint azt már megszokhattuk a WWDC nyitónapján lesz a szokásos Steve Jobs Keynote. Az utóbbi néhány évben a WWDC-n jelentették be az új iPhone-t, valószínűleg idén is ez a terv. Arra gondoltunk, szerveznénk egy nyitott szifontalálkozót az eseményre. Eddig csak zárt szifonos találkozók voltak ezeknél az eventeknél. Az idei eventre június 6-án kerül sor, és 19:00-kor kezdődik. A szifontalálkozó 17:00-tól indulna, és 21:00-ig tartana. Jelenleg az egész szervezés alatt van, a helyszínre már vannak ötleteink, de még függ attól, hogy mennyien jönnétek el – a múlt évben több mint 50-en voltatok. A Keynote előtt és utána szabad program lenne, illetve rátok bíznánk, hogy mi legyen a találkozó alatt. A Keynote-on már biztos bemutatják az új iOS rendszert ez ugye azt jelenti, hogy új iPhone is jöhet, és persze a Mac OS X Lion!

Tehát a szifontalálkozóra kétféleképpen lehet jelentkezni. Akik Facebookon fent vannak, itt tudnak az eventre feliratkozni, akik pedig nincsenek, azok emailben küldjenek egy nevet, plusz hogy hány főt hoznának magukkal. Ha van ötletetek mi legyen a találkozón írjátok meg commentben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. De kár hogy hétfő 🙁

  2. Ez a nyitottság magában foglalja, hogyha szervezetten nem is tudok eljönni, de egy pár percre beugorhatnék? Sajnos hétköznap (sem) nagyon van időm (köszönet, évvégi iskolai hajtás), de nagyon szívesen találkoznék végre Veletek! 🙂


Add a Comment