SzifonCenter – Angry Birds plüsst is nyerhettek!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A SzifonCenter eheti játéka ugye az Angry Birds Rio játék új pályája, a Beach Volley. Picit változott a terv, mivel a jateknet.hu felajánlásával ezen a héten egy-egy plusz ajándékot is kaptok!

Az első három játékos aki a legtöbb pontszámot éri el, gazdagabb lesz egy 20cm-es plüss Angry Birds figurával Természetesen az őrült madár vagy adott esetben a disznó a röfögést is kiadja! Nekem egy malac biztos kelleni fog, nem opció a dolog!

Szóval tessék versenyezni, tulajdonképpen bárki nyerhet, mivel még teljesen kiélezett a verseny, alig pár száz pontokon múlnak a helyezések! A plüssön felül pedig a szokásos AppStore-os ajándékot is megkapja az első 3 helyezett!

A további Angry Birds figurákat és fajtákat erre tudjátok megnézni és megrendelni: http://www.jateknet.hu/angrybirds

Update #1 – Szerdai állás!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ismét segítséget szeretnék kérni. Sikerült vhogy életet lehelnem a 3GS-embe, most 4.3 van rajta 06.15.00 basebanddel, eddig untethered volt, most tethered lett, de legalább él. Függetleníteni szeretnék, így feltettem az 1.2.3-as ultrasnow-t. Az eredeti AT&T-s kártyát elfogadja, a T-Mobilos kártyámra “Invalid SIM”-et ír. A telefon volt már függetlenítve, nem értem, hogy most mi lehet a gond.
    Ha valaki tudja a megoldást és megosztaná velem, hálás lennék.

    Köszönöm

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!