fbpx Skip to content

Gondoltam indítok egy szavazást, ti melyik nevet választanátok, vagy mit tippeltek melyik lesz a befutó és mikor?

[poll id=”18″]

[poll id=”20″]

[poll id=”19″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Kicsit OFF:

    Szerintetek mennyire éri meg az XXL Gsm-nél iPhone4-et venni? Van 16gb-os fekete bontatlan gyári független 148900 Ft-ért…nem ez kicsit gyanúsan olcsónak tánik..

    + mi a különbség a gyári apple bumper és az utángyártott bumper között az áron kívül?

    Előre is köszi a segítséget!

  2. Ha igazak azok a pletykák h kinézetre nem fog változni akkor 4S lesz, ha kinézetre változni fog akkor lesz iPhone 5. Legalábbis én sztem.

  3. Véleményem szerint is, ha nem lesz érdemi dizájn váltás akkor marad a 4-es jelző, ám én a 4G-t adnám neki, nem pedig a 4S-t.

  4. @Slipe88: de ezek egy részét már mi is megírtuk még régebben, mint “újabb pletykák”, így nem értem, mi ebben az új? ezek amúgy is mind csak találgatások, főleg a kinézet tekintetében, ami egy hányás, tehát fake. az Apple ilyet nem ad ki a kezéből, csak mindenki profitálni akar a hírértéken.

  5. @Jadeye: Nem tudom hogy vagytok vele de én egyre jobban félek a csúszásoktól:) Nem rég tettek a gs-emre egy jó ajánlatot eladtam, mondom mi az a pár hónap szifon nélkül évek óta van meg se fog kottyanni:D de így nyúlnak a hónapok:S ráadásul a 3410i már kezdi kiütni a biztosítékot nálam:D

  6. @Seyfer: Jó hogy nem 4G lesz pedig, mert az azzal névrokon szélessávú hálózat elérhetősége 99% hogy nem kerül bele 🙂
    Amúgy várom már a decembert, hogy cserélhessem a GS-t 😛

  7. @Jadeye: Én nem a kinézetéről beszéltem, hanem a megjelenéséről.És alkatrész hiány miatt eltolhatják a megjelenést, szóval az nem hiszem, hogy fake hír lenne.

  8. @Slipe88: ezzel csak az a baj, hogy ha egy megbízhatatlan, találgatásokkal teli hírbe betesznek még egy sejthetően fake képet is, az semmit nem javít a megbízhatóságán. egyébként korábban meg már közzétették, hogy mégsem lesznek fennakadások. az iPhone 4 gyártásánál például csökkentik a legyártott mennyiséget.

  9. simán karácsony lesz az…:D

  10. Egy biztos, hogy tovább fog tartani a 3gs támogatása.
    Csússzon csak az 5. 🙂

  11. Sztem nem is baj, h nem jön ki évente, így legalább még inkább fenntartják az érdeklődést és nem is olyan elcsépelt a téma, mintha előre tudnánk, h “jó, jön a nyár, akkor új iPhone…”
    + Sztem már a 4 is tud mindent, ami egy földi halandónak elég 🙂

  12. Szerintem iPhone 5 lesz a neve, mert angolul a 4S kicsit hülyén hangzik, főleg ha előtte ott az iPhone is 😀
    iPhone for Ass!


Add a Comment