fbpx Skip to content

Update #1 – Szombati állás!

Elérkeztünk a 3. héthez! Nem semmi harc volt az első 3 helyért az elmúlt napokban, hogy úgy mondjam “élesedett” a verseny 🙂

Az első 3 helyezett a következő:

  1. Edit Hudák
  2. András Rohács
  3. iAndrisff iAndrisff

Gratulálunk a nyerteseknek, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot az [email protected]-on!

Angry Birds Rio – Beach Volley – SzifonCenter

Az eheti megmérettetés pedig nem más, mint a hét játéka, az Angry Birds Rio – Beach Volley! Itt egy picit komolyabb játékosokat várunk, mivel ahhoz, hogy nekiláss a Beach Volley-nak, végig kell játszani az előző Angry Birds Rio pályákat. Ahogy eddig, itt is pontszám alapján lehet majd versenyezni. A Beach Volley pályáinak az összpontszáma számít majd, tehát hogy összesen hány pontot szereztél az egész eventben.

Az Angry Birds Rio $0.99/0,79 €-ért érhető el, természetesen akiknek már megvan a játék, azoknak ingyenes a frissítés.

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. 1500 feletti eredmények elég kamuszagúak… :/

  2. 3125 az másodpercenkénti 52 pont ami elég szép eredmény (és nekem, mint földi halandónak elképzelhetetlen), gratulálok!

  3. nekem úgy volt majd 1200 pont, hogy szinte végig kombóban voltam, és 2x volt freeze+frenzy+double point egyszerre… 110 pont bónusszal a végén
    fair play gyerekek…

  4. a következő játék legyen a real racing 2, mert ezekhez még hozzá sem tudtam szagolni. time trial-on jelöljetek ki egy pályát, azokat úgyis külön-külön lehet nézni gc-ben.

  5. rossz a végeredmény, ez nem a heti hanem az összes!!!! én vagyok a Pepe Pepe és ez egy 3 hónappal elezötti eredményem . hetit rakjatok ki pls.
    a 3000-et meg nem kívánom kommentálni

  6. Real Racing 2-t én is adom! 😉

  7. @Tian: Jó 🙂 csak ugye a Real Racing 2 nem a legolcsóbb játék, nem biztos hogy mindenkinek meg van.

  8. Az a baj, hogy nem mondtátok, hogy lehet slow hacket is használni… Sőt az elején azt mondtátok, hogy a gyanúsan magas pontszámúakat nem fogjátok figyelembe venni! Nem azért mondom, mert akkor sem érnék el asszem helyezést, de ez szerintem eléggé pofátlanság és sokaknak el fog menni tőle a kedve.

  9. Admin az enyémre reagálj meg a VIP-re..kicsitt fontosabb mint h drága a rr2….

  10. @PepeSk8: A héten furcsa bug volt a GameCenterben, mert a heti statisztikában egyes napokon mást mutatott, de mivel én minden nap mentettem a képeket így láttam, hogy a TOP3 a héten csinálta sőt talán rajtad kívül mindenki. Így a screenshot tényleg nem valós képet közöl, de a top3 az top3.

  11. 650-nel én már Istennek, de legalább félistennek éreztem magamat. 😀

    A következő játékot passzolom.

  12. Az baj minden játéknál megvádoljátok egymást csalással, ezt nem tudom miért kell csinálni, de ti tudjátok. Lassan elmegy majd a kedvünk az egésztől és akkor még olyan se lesz hogy összehozzuk a játékosokat, vagy egyáltalán játékokat szervezünk.

  13. Érdemes megnézni a Facebook rajongói oldalát a játéknak. 1000 pont felett már mindenki maga alá csinál. Handras is posztolt valami 1100 körüli pontot nagy örömujjongással. Akkor ne dőljünk már be ezeknek a 2-3000 pontoknak. Reálisan olyan 1400-1500 a max pont arcadeban, iszonyatos nagy mázlival, és folyamatos tripla banánesővel. Megjelenése óta tolom a Fruit Ninját, nem a levegőbe beszélek. A csalókat ki kéne tiltani az ilyen játékokból (pláne ha ilyen pofátlanul feltűnő eredmények születnek).

  14. értem köszönöm a választ így már értem, azért nem a héten döntöttem a rekordot mert a megjelenése óta nyomom és LEHETETLEN 2000 fölé menni, LEHETETLEN!!!! Az 1091en olyan volt h még 2 óráig kétszer annyi volt a pulzusom h aztaku..a ilyen nincs!!!
    Ha ezek a személyek jelentkeznek a péznért, akkor csodálom őket h ilyen vastag a bőr a képükön és félre értés ne essék nem az fáj h nem nyertem, tudtam h nem fogok mivel tudtam h nem tudok még 1szer 1091-et vagy többet nyomni…
    A kedvetek ne mennyen el ettől szifonosok mert én mindezek ellebére nagyon szeretem hogy van ilyen, csak így tovább!!

  15. PepeSk8: Maximálisan egyetértek veled! Én eddig 2x tudtam 1000 fölötti pontszámot elérni, és hasonló érzés kerített magába, mint téged. Mondjuk érdekes, hogy ezeket az eredményeket még 3G-vel csináltam, 3Gs-el nem akar összejönni…

  16. @PepeSk8: Igyekszünk, reméljük a mostani játéknál nincs erre már opció. De egyébként tényleg vastag bőr…

  17. A Rio iPad változata is játszik vagy csak Szifon? Egyébként en is lehetetlennek tartom az eredményt még az 500-600 ponthoz is iszonyú mázlista kell legyél szerintem

  18. @admin: persze, tudjuk, de ha valakinek van jb a telóján, majd csak arra a hétre letölti jóhelyről, aztán letörli, akinek meg nem törött, annak egy önkéntes küld egy ipát. asszem egy ipát 3 device-ra lehet telepíteni.

  19. Samu Pethő én vagyok, és az én eredményem az nem csalás! 🙂 végig frenzy, double + freeze, és 150 bonus (god, no fruit fall, mega 10 combo) az ennél nagyobbakat sansztalannak tartom én is..

  20. @szorian: 5-600 nemvészes, átlagom 500+ mindig 🙂

  21. Most, hogy vége lett a fruit ninjának nem lehetne nyomatni egy postot arról, hogyan lehet csalni?
    Most már érdekel, hogy milyen fájlt kell átírni, vagy mit kell csinálni.

    Ez már semmit sem befolyásol és szerintem sok embert érdekelne.

  22. Sziasztok, én is örülök a játéknak, az olyanokkal meg nem foglalkozom, mi a barátokkal, csak a játék ötletet szerezzük innen, és inkább egymással mérjük az erőnket (de legalább a határidő miatt sietni is kell az ügyeskedéssel).
    Angry Birds Rio – vettem a kihívást! Már nyomom is 😀 DD

  23. @Fojtech: attólmég, hogy átírod, nem küldi el a gc-nek…

  24. @admin: én is remélem hogy erre nincs hack, és már nyomom is a RIO-t 😀 jóez a szifoncenter én mondom 😉

  25. Bocs, ha értetlen vagyok, de a “this week” opció azt jelenti, hogy csak azok a pontok számítanak, amit ezen a héten szereztem? Magyarán, ha van egy pályán 100000 pontom, de azt a múlt héten csináltam, akkor nem számít egyáltalán? Ha meg újrajátszom és elérek 50000-et, akkor ez ötvenezer lesz a pontom? Pont tegnap kezdtem játszani vele, most mehetek végig rajta újra?

  26. iAndrisff iAndrisff kizárását követelem! senkiházi tróger, csak nézzétek meg az összes pontlistáját, zen módba is valami 1000+ nah haggyaaaad már :’DDD amikor ott 300 körül van a max, az összes pontja 1000 felett van minden kategóriába, diszkvalifikálni

  27. @fleshman: Ez az ő szegénységi bizonyítványa…

  28. Ha Samu Pethőnek sikerült tényleg a közel 1500 pont, akkor még akár azt is elhiszem, hogy 1700 is lehet, de én Pepesk8-al versenyzek mióta kijött a játék és életemben 3db sikerült 1000 ponton felül, amiről mindegyikről csináltam is screenshotot, mert nagyon örültem…
    Remélem a többi játékban már nem lesznek nagy csalások, mert tegyük fel h a tiny wings-t kihevertem 😀
    Jó RIO-zást!
    A kövi játék legyen a Spirit pulse mod… a kevésbé ismert játékokban hátha még nem lehet annyira csalni!

  29. @admin: Akkor most lehet iPad-en is vagy csak szifonon? Koszi

  30. Másik kérdés, bár még az előzőben is bizonytalan vagyok… tegnap küldtem requestet, de nem jött visszaigazolás. Már nem lehet csatlakozni, vagy valami technikai malőr van?

  31. En is varom a visszajelzest de semmi 🙁

  32. En is varom a visszajelzest de semmi :(@Before:

  33. @Before: Ahogy én láttam, a GC-ben a heti ranglistában mindig a max. pontod szerepel, és gondolom az a pontszám lesz itt a meghatározó.

  34. @admin nem válaszolsz hogy játszható iPad-en is az angry birds?

  35. Megjött a visszajelzés, köszi!

    @Melchiadesian:
    Hát, nemtom, elég érdekes, mert megnéztem a heti listát a beach valley pályán, de köze nincs annak a pontnak ahhoz, amit a játékban mutat az pontszámláló.
    Senki nem tudja, hogy működik ez valójában?

  36. Nekem is ritkan frissiti azokra a pontokra amit a jatekban elertem 🙁
    Amugy Ti hogy alltok pont ugyileg?

  37. gamecenter kukac szifon pont com-ra kuldtem a felkerest de meg mindig nem kaptam valaszt 🙁

  38. Igen, 1700 pont felett. Valoszinuleg. 😀 Szanalmas…

  39. @Before: Nálam várni kellett egy kicsit, hogy frissítse az eredményt. Ha a GC-ben Játékok – Angry Birds Rio – Eredménytáblák – Total Score Beach – Ez a hétnél megnézem akkor nekem 3,306,480-at mutat, a játékban meg a Beach Valley résznél 3,320,430-at. De miután a játékon belül néztem meg a toplistát a heti bontásban, akkor már hajlandó volt frissíteni a GC eredményt is erre.

  40. Meg ma sem kaptam visszaigazolast a felkeresre 🙁

  41. Azért a nyeremény átadása előtt én megkérném a kedves győztest had osszunk meg egy videót egy ilyen 3000+ os játékról. Mutassa be hogy is kell! Na jó nem kell rekordot dönteni elég ha 2000 fölé megy ami a rekordjának csak a 66%-ka.
    Kb mint mikor valakinek 1000 a rekordja és csinál egy 660 pontosat. 4-5 játékból meg is lenne. Mi is gazdagodnánk egy élménnyel.

  42. Jajj a google megmondta a frankót: There is a way to slow down the fruit. Just take a look
    you need winterboard and install ifire from big boss, like that u will be able to slow down the fruit by 50%

  43. Csak halkan jegyzem meg, nekem 7 milla folotti pontszamom van RIO-ban, fent is vagyok a szifon gamecenteren, de megsem latom magam a listan 🙂 Igaz en a HD vel tolom… 🙁

  44. @dnp: ezek csak a harmadik pálya pontszámai…

  45. @Before: 🙂 Ja. Ott nekem is csak neccesen 3 milla van.

  46. Nekem 3374490 a 3. Palyan az elert pontjaim szama amivel a kozel 10ezer jatekos kozul 49. vagyok a ranglistan 😉 A szifoncenterben nem vagyok fent, mert mar 4 napja nem kaptam visszaigazolast!Talan nem veletlenul…. tul jok lennenek a pontjaim??? 😀

  47. Sziasztok!

    Volna egy kérdésem!

    Ujra akarom telepiteni az iPhone 2G-met mert ugyérzem kicsit kezdi megadni magát viszont félek, hogy elvesznek az angry birds eredményeim mert a legtöbb 3 csillagos és nem akarom ujrakezdeni az egész játékot az elejétől mert minden pályám kész van és ha kijön egy ujabb frissités akkor se tudom onnan folytatni ahol abbahagytam.

    Tehát a nagy kérdés, hogy elfognak-e veszni az eredményeim ha ujrarakom a telefont és ujra felrakom rá a játékot?

    Köszönöm a válaszokat!!


Add a Comment