fbpx Skip to content

Egy héttel ezelőtt indítottuk útjára a SzifonCenter játékunkat. Hatalmas érdeklődés közepette már több mint 750-en játszotok az ország több pontjáról. Összesen 463-an értetek el helyezést a Tiny Wings heti ranglistájában.

Nem is húznám tovább a betűket, nézzük meg a Top 10-et:

  1. horgassz
  2. GGSebastian
  3. Bence Szikora
  4. Oliver Takacs
  5. Zoltán Tóth
  6. Mark Gyorok
  7. Halasz Gergo
  8. Tamas Kiss
  9. Éva Mócsay
  10. Robert Gaspar

Gratulálunk az első három győztesnek! Kérjük őket, vegyék fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.

Ezen a héten pedig nem más, mint a Fruit Ninja lesz a középpontban! Élesítsétek a pengéiteket, rendeljetek be annyi gyümölcsöt, amennyit csak tudtok, mert most Arcade módban kell elérni a legtöbb pontszámot.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint vasárnapig a tőletek telhető legtöbb pontszámot elérni. Ismét az első három játékost fogjuk megjutalmazni, 1-1 általuk választott alkalmazással az AppStore-on belül (egyenként maximum 4 euró értékig).

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Sok szerencsét az összes Nindzsának!

Update #1 – A keddi ranglista.

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. yeaaaa arcade mode 😀

  2. Jesus, h lehet 400 k-t összeszedni ebben a játékban? 😀 Gratt!

  3. Ezek a pontszámok hatalmas kamuk 🙂

  4. jaja, kereken 400k nagyon gyanús. mint a 300k-n felettiek is részemről 🙂

  5. azért megnézném ez az első három egy jbmentes telón is megcsinálja-e ugyanezt… 😛

  6. Csak engem zavar, hogy ebben az országban már nem lehet semmit sem becsületes úton csinálni? Egy ilyen kis játékban is csalni kell? Én kérek elnézést, ha ok nélkül rágalmazok meg valakit (és ez esetben nagy gratuláció nekik!), de ez számomra is nagyon-nagyon gyanús…. Nem mintha nem tudtam volna előre, hogy ez lesz belőle…

  7. Igen elképzelhető, hogy az ember csal, de mi nem erre építünk, plusz utána még hozzánk jön egy applikációért és ezt a lelke eltudja viselni ám legyen. Nem tudunk a csalók ellen védekezni, talán a Tiny Wings ilyen szempontból egy szerencsétlen választás volt. Most a Fruit Ninja-val lehet játszani, reméljük itt már a csalóknak sincs esélyük, az pedig hogy egy post 7 commentje közül 6db arról szól, hogy csaló köcsög magyarok mert ezt állítjátok, ez szánalmas és gratulálni tudok.

    Ezért csináljuk nektek a játékot?

  8. hát mert a fruit ninja arcade módjában milyen eredmények vannak már a leaderboardon 😀 😀 :D1x sikerült 500 csinálni mások meg 6 zilliót 😀

  9. 6 zillió… Ezen akkarát nevettem!!! XD

  10. @Wolfcore:
    960 volt a legjobb eddig ,de kell hozzá egy kis szerencse is 🙂

  11. nekem 1030, a problémám már csak az, hogy én alapbol openfeint-et használok, és nem synceli át a scoreomat a gamecenter. :/ egyébként csak a mai héten elért legnagyobb pontszám számít? vagy az eddigi is beleszámít?

  12. iphone only vagy jöhet ipad is?

  13. @Belnir: Hát biztos hogy nem jót nézel! “6 zilló :D”-t árkádba biztosan nem csinál senki. 1000-1100 maxokat láttam. Most szifonnak van 654 :D:D De most az a lényeg h egy körben hány pontot érek el vagy az összesítés?

  14. Nekem eddig max 1100 körüli pontszámom volt úgy, hogy 2x volt 3as banánkombó (Freeze mód, pont duplázó, és Frenzy mód egyszerre). Ehhez a játékhoz inkább mázli kell, nem ügyesség. 🙂

  15. na
    mennyetek fel gamecenterre. MOST!!!
    és nézzétek meg h mennyi a max elérhető pont tiny wingsből mielött megvádoltok valakit, félreértés ne essék nem én vagyok az.
    a másik pedig nekem 1091 a rekordom ninjába és nem csak a szerencsén mulik, azon is h hogyan jönnek a banánok de ha nem tudsz bármilyen helyzetből combot nyomni akkor jöhet bármilyen banán elveszel.
    jaés admin pls majd képeket az eredmményekről pár naponta facebookra. köszönöm:D

  16. @Szevenap: de jót néz és amugy mellesleg ez a rekor : 9.223.372.036.854.775.805 <—- ezmiez?
    namind1, mindenki játszon tisztán csak ugy van értelme!!!

  17. 335-nél nem megy több 🙁

  18. @PepeSk8: @x0n3: Igyekszünk majd minnél többször kirakni az eredményeket, így megpróbáljuk tartani a verseny helyzetet. Még nekünk is át kell gondolnunk, hogy és hogyan a legegyszerűbb ezeket a versenyeket lebonyolítani.

  19. 495 😀

    Alakul. Marha nagy mázli kell hozzá….

  20. 549 és mára ennyi, mert kikészít idegileg ez a játék 😀

  21. @admin: köszönjük! 😀

  22. Olivér Takács jól tolja.

  23. Egyébként GameCenternél nem nagyon lehet hackelni, nyilván van rá mód, de például ha jailbreakelve van a phone, annyitól hogy átírsz egy plistet, nem megy a score gamecenterbe.

  24. De Cydiából le lehet tölteni Tiny Wings Assistant ami meghackeli a játékot… :S

  25. de tudtommal fruit ninjához nincs ilyen, illetve régebbi verzióhoz van, de az meg még nem támogat gamecentert

  26. Miert van az hogy az en 978 pontom nem latszik mikor az en gamecentermbe igen es az en barataim is latjak?De a szifon.com os kepen nem????????

  27. Jó lenne egyébként hogyha mondjuk naponta posztolva lennének az eredmények.

  28. fruit ninjához is van slow down és critical hack (5.99$)… kár, hogy ezeket nem tudja kiszűrni a Game Center 🙁


Add a Comment