fbpx Skip to content

A 9to5mac-en találkoztam össze az alábbi cikkel, ami sok iPad-es számára hasznos lehet, így lefordítottam nektek.

A Terra egy alternatív és ingyenes webböngésző iPad-re, a ReaddleDocs alkotóitól. A böngésző nagyon hasonlít a Mac-es Safarihoz, egy-két újdonsággal megspékelve – teljes képernyőn böngészhetünk, netezhetünk offline, rendezhetjük oldalainkat tab-ekbe, és ez csak egy pár a jó tulajdonságai közül!

A fentebb említett funckiók mellett még megtalálható benne privát böngészés, ami nem ment el semmiféle adatot, miközben a mód be van kapcsolva (előzmények, sütik, stb.), jelszavas védelem, egyéni keresők beállítása, AirPrint, inline keresés és in-app (vagyis alkalmazáson belül elküldhető) e-mail. Sőt, még az iTunes fájmegosztáson keresztül is szinkronizálhatjuk vele a könyvjelzőinket, mentett jelszavainkat és egyéb adatainkat, és a vele letöltött fájlokat (igen, a Terrával le tudunk tölteni akármilyen fájlt) is áttehetjük gépünkre. Ami még hab a tortán, az az, hogy kinyithatunk vele más alkalmazásokkal letöltött fájlokat, belértve Office-csatolmányokat (doc, docx, rtf, xls, xlsx), PDF-dokumentumokat, webarchívumokat és még zip vagy rar fájlokat is megnyithatunk vele.

Az alkalmazás ingyenes, és jelenleg első helyen áll az ingyenes iPad-alkalmazások között, szóval töltsük le amíg még friss!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. A végén hasonlítani fog a dolog 1 pc-re!…. 🙂 🙂 ha ha

  2. Hello. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném a telefonom gyárilag függetleníteni. Ha beviszem a szolgáltatóhoz a telefont, az mennyire gáz, hogy JB-elve van? Valakinek valami ötlet? Ha baj, akkor a megfelelő dolgokat is leírná nekem valaki? Nagyon köszönöm

  3. @dacika: a Terra böngésző nem alkalmas gyári (de semmi másmilyen) függetlenítésre (sem), és egyébként is iPad-es alkalmazás, nem iPhone-os. miért nem egy függetlenítésről szóló cikknél teszed fel a kérdésed?

    a gyári függetlenítéshez elég a papírjait bevinni, amin szerepel az IMEI. egyébként meg max nyomj rá egy restore-t, ha nagyon parázol, de ezt már számtalanszor leírtuk, hogy szolgáltatóhoz ne vidd be jailbreakelten, mert azzal, ha kötekedősek, garanciavesztés is járhat.

  4. Állat, máris kiváltott 2 springboard addon-t. (Sandcastle + safari download manager) sajos a Terra nem tűri ha kimozgatom a sandboxból:( ezért a Documents mappája helyett egy Document simlinket tettem oda ami a /var/mobile/Documents folderemre mutat:) állat lett:))

  5. Hát elkiabáltam:( egy sima mp3 nal nem kerdezi meg h mentni akarome vagybmeg nyitni:(


Add a Comment