fbpx Skip to content

Nem emlékszem, hogy lenne más alkalmazás arra, hogy csoportos videóhívást hajtsunk végre. Sőt, talán még csoportos hívásra sincs alkalmazás. Azt persze tudjuk, hogy konferenciahívást képes kezelni az iPhone, de ott fizetni kell ugye az összes fél hívását, és még van egy havidíja is a szolgáltatásnak.

A Fring a világon először elindította a csoportos videóhívást, még pedig teljesen ingyen! Ez azt jelenti, hogy miután beregisztráltál a Fring szolgáltatásra, iPhone, illetve Android ismerősökkel is videótelefonálhatsz, egyszerre akár négyen is. A szolgáltatás természetesen működik a 3G-s hálózaton is, tehát nem kell, hogy wifi-közelben legyünk. Az iOS verzió letölthető innen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Valaki megmondaná hogy kell beállítani hogy Wifi nélkül is menjen ? a lehet ilyet?
    Ingyen hiváshoz is .

    PLS HELP !!!!!!! amugy szerintem nagyon jo 3Gs en is .

  2. Nekem az lenne a problémám hogy, 2 iphone 3gs em van de csak az egyik tud felmenni 3g-vel. És a másiknak kell wifi. Mit kéne csinálnom hogy a másik iphone is 3g-n menjen? Please segítsetek 🙁

  3. Vibert próbáld. Igaz csak Szifonok közt tudsz hívni vele meg SMS ingyen de zsír. Mondjuk a fring is jó. Érdekes, hogy nem műkszik.

  4. Off a yourtube nekem van gondom 4.3.2, vagy másnak sem megy. Egyszerűen kilép az appból.

  5. Nekem az első ami eszembe jutott erről a videóról, hogy “De szar.”
    A második, hogy vajon akinek iPhone 4-e van, az ki fog ülni egy gitárral apróért zenélgetni?… 😛

  6. @BoCs72: az oka nagyon prózai: talán 4.2.1 (esetleg már korább) óta nem megy, mert a fejlesztője nem frissítette, így nem kompatibilis, és elcrashel.

  7. Kösy. 4.2.1 még ment. Ok akkor vissza arra aztán később frissítek. Csá.


Add a Comment