fbpx Skip to content

Frissítés #2 – A nyertes!

Gratulálunk Molnár Mónikának, ő nyerte meg a Stylebolt és Szifon.com közös húsvéti iPod Nanoját! Természetesen felvesszük a nyertessel a kapcsolatot, és megbeszéljük vele a továbbiakat. Bővebben később!

Frissítés #1 – Beérkezett képek:

(válogatás)

 

 

Ismét itt a húsvét, és ismét játszunk! Immáron ez a 4. húsvét, amit velünk tölthettek.  Idén a stylebolt.com segít, mégpedig egy iPod Nano-t fogunk kisorsolni köztetek!

A játékot most 2 részre bontottuk. Ha regisztrálva vagy a Facebook-on, akkor csak like-olnod kell. Ha pedig nem vagy jelen a közösségi oldalon, akkor  küldhetsz nekünk húsvéti képet email-ben.

Így lehetőségük van azoknak is nyerni, akik nem rendelkeznek Facebook/Twitter fiókkal.

Tehát ahhoz, hogy részt vehessetek a húsvéti játékban, nincs más dolgotok, mint Facebook-on Like-olni ezt a cikket, egyrészt a Szifon.com oldalán, másrészt a stylebolt.com oldalán is! (FIGYELEM! A nyertesek kiválasztásakor csak azokat vesszük figyelembe, aki mindkét helyen Like-olta a cikket!)

Illetve azok, akik nincsenek a Facebook-on, küldjenek hasonló képet emailben az [email protected]-ra! Lényeg, hogy a képen a szifon.com/szifon/iPhone/iPad, illetve a húsvét-jelleg látszódjon, mint például ez a kép:

A játék jövőhét szerdáig azaz 27. éjfélig tart, addig lehet lájkolni, illetve képeket küldeni. A legjobb képeket természetesen kirakjuk a szifon.com-ra!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kíván a szifon.com csapata, és persze ne felejtsétek el használni az iKölni alkalmazást sem! Akik pedig almás locsoló versre vágynak, illetve még egy iPodShuffle-t is nyernének érdemes benézni az XMS Facebook oldalára.

Olvasd el a hozzászólásokat is

40 Comments

  1. Heló!

    Van egy második generációs ipod touchom pixelhibával. Még garanciális szóval ez egyenlő készülék cserével. Június másodikán jár le. A 2.generációsok gyártását egy éve és pár hónapja már abbahagyták, szóval pofátlanul arra hjazok hogy harmadik vagy negyedik generációs készüléket kapjak. Nem tud valaki valami infót hogy van e még nekik raktáron? köszii

    Kellemes húsvéti ünnepeket! király a játék :D:D

  2. @Kereknagy: köszi a (nagyobb részében) OFF hsz-t. 1. A pixel hiba nem jelenti azt, hogy teljes készülék csere… 2. Kinek? Hol? Merre? (van raktáron…?) Nem írtad hol vetted/kitől vetted… 3. Attól, amiért nem gyártanak iPT2G-t, még alkatrészt kaphatnak…

  3. Teljesen jogos bocs az offért utólag. Voltam szervízbe vele Andrássy úton közölték hogy amennyiben garanciás ez bizony készülékcsere. Csak a készülék száma szerint lerjárt a gari elmagyarázta a szervízes, hogy ez nem gáz mert ez csak egy becsült idő, vigyem be a számlát(szerencsére megvan)

  4. ment a lájk mindenhová 😀

  5. @kereknagy: sorry, nem vagyok szervizes, bizonyára ők jobban tudják. Elméletileg az a szokás amúgy, hogy vagy megbuherálják (javítás) vagy adnak helyette egy vacsi újat (ugyan olyat) vagy vissza kapod az árát és levásárolhatod, vagy pedig valamennyi összeg hozzáadásával kapsz 1 új készüléket. Ezt megkell érdeklődni bent, hogy mit tudnak tenni. 🙂

  6. @iTrash: Nagyon szépen köszönöm és jó étvágyat a vasárnapi ebédhez!!!! 🙂

  7. @kereknagy: Köszönöm és Viszont Kívánom! 🙂

  8. 1 ember csak 1 képet küldhet?

  9. @kereknagy: Sajnos ne reménykedj:-( A belsejét kicserélve megkapod ugyanazt vissza + 90 nap garanciával. Én ugyanígy jártam az Iphone-val 3x cserélték ki mind 3x alaplap hibával, legutóbb lejárt már a garancia és szerencsére van biztosításom rá, így kaptam egy újat természetesen ugyanazt a modelt. Én is arra játszottam kicserélik 4es-re hát rohadjanak meg nem tették:-)

  10. @Atomcsirke: Küldhet több képet is, de csak 1x szerepel majd a sorsolás során.

  11. @admin:
    Ja h a képek között is szerencse alapú sorsolás lesz? Vagyis szinte maga a kép nem is mérvadó annyira?

  12. Sziasztok! bocsi az Off-ért
    Minap csináltam egy Iphone 3G 8GB-osat. Baseband 05.14.x-es már nem tudom melyik volt,csak tudom hogy nincs rá unlock, a srácnak akinek csináltam nagyon kellett a telefonom –> ezért csak egy megoldás volt és felnyomtam rá egy Ipad besabend-et 06.15.00-t szóval , volt rajta egy 4.1 gyári firmware. Szóval az lenne a lényeg hogy arra 4.1 gyári után felrak a 4.1 custom firmware amin már 06.15ös baseband futott ,de nem ment el a GPS minden faszásan müködik! Semmi baja nincs. Ennyi a lényeg. Kérdésem még annyi lenne hogy-hogy nem ment el!?

  13. Heló!

    Mobil safariba jailbreak nélkül lehet user agentet állítani?

  14. Engem is érdekelne, hogy mennyire lesz sorsolás a végén. Úgy több esélye lenne az embereknek! Kép már elment, tök jó a játék és kellemes ünnepeket nektek is! 😀

  15. @Atomcsirke: A képnek meg kell felelnie a cikkben lévő követelményeknek, hamarosan rakunk majd ki képeket. Természetesen az összes nem fér majd be a cikkbe, de pár db-ot kirakunk, ettől függetlenül az összes kép játszik.

  16. @mightymo3: próbáld csak meg egy 3rdparty GPS alkalmazásban, ami a valós GPS információk alapján megy, mert a Maps esetén az cellainfókból, vagy wifi geolocation alapján is mehet. de SIM nélkül, kikapcsolt wifivel mondjuk egy iGo esetén már nem fog menni.

    @attika40: természetesen nem. de az appstore-ból letölthető alternatív böngészőappokban esetleg igen.

  17. De ha jól értem, ez az egész nem is úgy fog menni, hogy: hmm, de jó kép, ez az első, stb… Hanem egyszerűen kiválasztotok egyet találomra?

  18. De a képeknél meg a lájkoknál külön lesz a sorsolás vagy egybe?

  19. @Mortax: Egyben, de a képekhez tervezünk valami extrát.

  20. Boldog húsvétot nektek is SzifonTeam! 🙂

  21. A nyuszis képet én küldtem tavaj 🙂
    Köszi hogy kiraktátok…:)

  22. Megint műkodik a Cydia rendesen!

  23. @Admin: kuldtem tegnap en is par kepet,azt megkaptatok?

  24. vállogatás?? miért lógatod a vállad? nem inkább válogatás? 🙂

  25. Szabad tudni h idáig hány kép érkezett?

  26. szeretném megkérdezni a véleményeteket.
    Egyik barátomnak van egy 3GS amin 4.0.1 van és most akarom neki felrakni a legfrisebbet 4.3.2-t de úgy kell neki hogy aktiválva legyen a telefon és független legyen …

  27. OFF:
    Van egy iphone 3G-m amin elromlott a wifi. Már megcsináltatni nem fogom, de szeretnék a részére megosztani internetet bluetoothon keresztül.
    A szoftver rajta 3.1.3.
    Próbáltam netet megosztani 3GS ről (4.3.2) ről, de nem jött be. Próbáltam a MyWI is de az sem működött nekem (lehet a különbező rendszerek miatt).
    De az is jó lenne ha a PC ről megosztott bluetooth internetet tudna fogadni.
    ha valaki tud megoldást, köszönöm

  28. @Robbiemalac: custom firmware. de aktiválni mindenképp gyári kártyával lenne érdemes a push, youtube, és társai miatt.

    @JEROME: a bluetooth tethering típusú internetmegosztásokat az iOS elvileg csak megosztani tudja, de csatlakozni rá őmaga nem tud. ugyanígy elvileg a számítógépről bluetooth-on megosztott net sem fog menni rajta. a MyWi esetén is ugyanez volt a gond, tehát hiába osztod meg bluetooth-on, arra másik iOS eszköz nem tud csatlakozni. arról nem tudok, hogy erre lenne-e valami megoldás.

  29. Hali!
    Eredményhirdetés mikor lesz?
    Köszi!

  30. @Hende:
    kipurcant a nyuszi 🙂

  31. Hát jó kérdés, hogy mikor lesz eredményhirdetés, a styleboltból kinézem, hogy kamu volt az egész játék, anno azt hirdették náluk hetente ki fognak sorsolni valamit!!

    DE TÉNYLEG MIKOR LESZ NYERTES?

  32. @PredatorNo1: @atka7676: @Hende: A holnapi nap folyamán fogom össze szedni a lájkolókat és a Képet beküldőket, nem a stylebolt sorsol.

  33. Mikor lesz eredményhirdetés?????

  34. Hali!
    Tényleg a papírnyuszis kép nyert?:D:D 3szor ugyanaz a kép…

  35. Szánalmas szerintem!Nem tudunk semmit a sorsolásról, tegnapra volt ígérve. Azt sem közölték, hogy melyik kép nyert….

  36. @hohand: de hát ott van a cikk elején a frissítés:

    Frissítés #2 – A nyertes!
    Gratulálunk Molnár Mónikának, ő nyerte meg a Stylebolt és Szifon.com közös húsvéti iPod Nanoját! Természetesen felvesszük a nyertessel a kapcsolatot, és megbeszéljük vele a továbbiakat. Bővebben később!


Add a Comment