Fehér iPad 2 + iPhone 4 vaku: Tron-effekt?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha van egy fehér iPad 2-d, egy jópofa effektet is kihozhatsz belőle sötétben. Elég elővenned mondjuk egy iPhone 4-et, bekapcsolni rajta a vakut, és az iPad fehér keretére helyezned. Ha megtalálod a megfelelő pontot, az iPad 2 teljes fehér kerete halványan felvilágosodik, mintha csak a Tron című filmből való eszköz lenne. 🙂

Ugyan nem szándékosan lett ez így tervezve, de az anyag optikai tulajdonságainak köszönhetően a LED vaku fénye mégis képes halványan bevilágítani az egész keretet.

Felvételről nézni mindezt természetesen nem az igazi, mert csak élőben nyújt valóban érdekes hatást. De azért itt egy videó, hogy láthasd, miről is van szó:

  1. Sziasztok! Bocs, hogy ide ítok csak egy gyors kérdés iPhone 4 4.2.1 mivel kell jailbreakelni?! Redsnow?! Vagy mivel Win-em van koszi a választ előre is

  2. Sziasztok!
    Ne haragudjatok én is kénytelen vagyok offolni, de nem tudom mi lehet a probléma, úgygondolom ti már találkoztatok hasonlóval.

    4.0-ról iphone 3g-t jailbrake-eltem 4.2.1-re és eltünt a carrier választhatósági lehetőség a preferences-ből, és ugye nyilván így nem talál magának semmit sem. T-mobile-os kártyám van és a készülék elvileg t-mobile függő.

    Ötletek, hogy hogyan tudnám megoldani ezt, hogy telefonálni is tudjak ismét?:)

    Köszi előre is!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!