fbpx Skip to content

Ha van egy fehér iPad 2-d, egy jópofa effektet is kihozhatsz belőle sötétben. Elég elővenned mondjuk egy iPhone 4-et, bekapcsolni rajta a vakut, és az iPad fehér keretére helyezned. Ha megtalálod a megfelelő pontot, az iPad 2 teljes fehér kerete halványan felvilágosodik, mintha csak a Tron című filmből való eszköz lenne. 🙂

Ugyan nem szándékosan lett ez így tervezve, de az anyag optikai tulajdonságainak köszönhetően a LED vaku fénye mégis képes halványan bevilágítani az egész keretet.

Felvételről nézni mindezt természetesen nem az igazi, mert csak élőben nyújt valóban érdekes hatást. De azért itt egy videó, hogy láthasd, miről is van szó:

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

 1. Újabb hasznos tulajdonság a PhotoBooth mellé 😉 Persze ha megjön végre tuti kipróbálom 😀

 2. @9er9o0:
  😀

 3. Awesome!

 4. faja

 5. Zsír, épp van itthon 2 ilyen kütyü, csak le kell hoznom a padlásról, mert senki nem használja őket …

 6. A 3g iphone fehér hátlapján is átvilágít a fény, ha fullra fel van tolva a brightness, sötétben elég érdekes =D

 7. Sziasztok! Bocs, hogy ide ítok csak egy gyors kérdés iPhone 4 4.2.1 mivel kell jailbreakelni?! Redsnow?! Vagy mivel Win-em van koszi a választ előre is

 8. @izoli: legújabb redsn0w viszi (de unlock NINCS!!!)

  ON: ez mekkora! 😀

 9. @H2CO3: ok köszi nekem nem kell unlock csak a cydia köszi

 10. @izoli: greenpois0n viszi

 11. Sziasztok!
  Ne haragudjatok én is kénytelen vagyok offolni, de nem tudom mi lehet a probléma, úgygondolom ti már találkoztatok hasonlóval.

  4.0-ról iphone 3g-t jailbrake-eltem 4.2.1-re és eltünt a carrier választhatósági lehetőség a preferences-ből, és ugye nyilván így nem talál magának semmit sem. T-mobile-os kártyám van és a készülék elvileg t-mobile függő.

  Ötletek, hogy hogyan tudnám megoldani ezt, hogy telefonálni is tudjak ismét?:)

  Köszi előre is!


Add a Comment