fbpx Skip to content

Megérkezett az Angry Birds Seasons húsvéti frissítése, mely magával hozza a tavaszi hangulatot, a nyuszifüleket és a színes tojásokat a játékban. A frissítés 15 új izgalmas pályát tartalmaz, melyek nehézségi szintje fokozatosan nő, ám ha sikerül teljesítenünk mindet, akkor kapunk még 3 ingyenes bónusz pályát, de hogy ennek a 3 pályának mi a különlegessége, ez még egyelőre meglepetés. 😉

A játékmenet változatlan, már mindenki számára ismerős lehet, csak a játék témája, zenéje, háttere változott, illetve a malacok kaptak egy nyuszifület a fejükre. 🙂 A frissítésbe belekerült egy húsvéti képeslapküldési lehetőség, melyet facebook-on keresztül meg is tehetünk, ha esetleg barátainkat, ismerőseinket meg akarnánk lepni.

Az Angry Birds Seasons iPhone-ra és iPad-re is elérhető. Természetesen akiknek már megvan a Seasons, azok számára a frissítés ingyenes, a többiek 0,79 €-ért, illetve a nagyobb felbontású HD változatot 1,59 €-ért tölthetik le.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Sziasztok!

    Volna egy kérdésem!

    Ujra akarom telepiteni az iPhone 2G-met mert ugyérzem kicsit kezdi megadni magát viszont félek, hogy elvesznek az angry birds eredményeim mert a legtöbb 3 csillagos és nem akarom ujrakezdeni az egész játékot az elejétől mert minden pályám kész van és ha kijön egy ujabb frissités akkor se tudom onnan folytatni ahol abbahagytam.

    Tehát a nagy kérdés, hogy elfognak-e veszni az eredményeim ha ujrarakom a telefont és ujra felrakom rá a játékot?

    Köszönöm a válaszokat!!


Add a Comment