fbpx Skip to content

Tegnap találkoztam a Sena tokok forgalmazójával, és nem mindennapi élményben volt részem.

Nem vagyok egy olyan ember, aki szívesen tartja tokban az iPhone-át, mert szerintem az iPhone úgy szép ahogy van. Ellenben mindig teszek rá fóliát, hogy azért védjem valahogy, és leejteni pedig végképp nem szoktam. Ettől függetlenül mindenkinek azt mondom, hogy igen kell tok az iPhone-ra, mert akár egy esés is végzetes lehet. Több ezer féle termék közül lehet itthon vásárolni, az ember kétféleképpen dönthet. Vagy nehezen: mert nem tudja eldönteni, hogy honnan és mit vegyen – vagy pedig könnyen: bemegy egy GSM boltba, és megveszi az ott neki legjobban tetsző tokot. Amikor tegnap a kezembe fogtam a Sena tokokat, nem volt opció, hogy nekem kell egy közülük, már csak azért is mert olyan minőséget sugároznak, ami az itthoni piacon egyedi.

Összesen 6 tokot kaptam kézhez, ebből számomra 4 tetszett, a többi nem az én stílusom. Röviden bemutatnám azokat, amik megdobogtatták a szívemet.

Sena ARGYLE


Őt már az elején kinéztem magamnak, a kárómintás hímzésével. Egyszerűen elegáns, fiatalaos és masszív tok. A tok alapját egy kiváló minőségü marhabőr adja, majd pedig a telefont belülről egy puha bársony védi. A toknak van egy kihúzható elasztikus nyelve is mellyel könnyedén kihúzhatjuk a telefont, amikor csak akarjuk. 2 színben érhető el jelenleg, nekem a narancssárga jobban tetszett. Bátram ajánlom azoknak, akinek tetszik ez a fajta tok!

Sena COLCHA

Evezzünk át egy picit a gyengébbik nemhez, de figyeljenek a férfiak is, mert ajándékba kapni egy ilyet nem semmi érzés lehet! Nekik leginkább ezt a tokot tudnám ajánlani. Hadd ne beszéljek arról, hogy mennyire elegánsan néz ki egy hölgy kezében. Anyagát tekintve ez is marhabőr, de kívülről egy fényes bevonatot kapott. Egyedi, párnázott külső megjelenés, és ugyan csak puha belsőt kapunk. A telefon kivételét itt is egy nyelv segíti, aminek a végén egy fényes tartó helyezkedik el, így a nőknek nem akad bele a körmük a nyelvbe. Ő volt a második tok, ami teljes mértékben elnyerte a tetszésemet.

Sena MAGNET FLIPPER és HAMPTON FLIP

Az utolsó két termék amiről szeretnék beszélni, inkább az üzletemberek tokja. Arra gondoltam, hogy nem választanám teljesen szét ezt a kettőt, mivel nagyjából ugyanolyanok, kisebb eltéréssel. Első körben igazi férfias tokok, masszív marhabőrből. Mindkettő úgynevezett FLIP kialakítású, tehát a tokba belecsúsztatott telefont egy elölről ráhajtott védő réteg is védi. Most nézzük meg a különbségeket.

Itt már jóval több dologról beszélhetünk. A MAGNET FLIPPER nevéből adódóan egy mágnessel ellátott termék. A flip része mágnessel tapad hozzá a tokhoz, így védve a telefonunkat, és ezzel teszi lehetővé az egykezes elővételt. Az Egyesült Államokban az egyik legkeresettebb típus, és ennek a toknak van egy övre szerelhető kit-je is. Így tulajdonképpen kettő az egyben tok.

Ismerjük meg akkor a kollégát is. Sena HAMPTON FLIP a becsületes neve, letisztult, varrás nélküli dizájn azoknak, akik a luxus kategóriát preferálják. A teljes tok nagyon szép barkarajzolatú, és egy kattintással nyitható – zárható. A finom felületű erős bőr előlap teljes védelmet ad az esések ellen, illetve ugyan ebbe az előlapba “elrejtettek” 2db bankkártya/névjegykártya tartó zsebet is.

Nos, azon kívül, hogy a tokokba igen nehezen mentek be a telefonok, tehát még be kell járatni őket, nem igen találtam hibát. Sőt, tulajdonképpen egyet sem. Akinek 1-1 ilyen tok megtetszik, teljesen meg lesz elégedve vele. Nyilván az áruk sem az olcsó műanyag termékek árai, de úgy gondolom, 1-2 évre nyugodtan be lehet ruházni egyre.

Mivel nekem nagyon megtetszett a Sena márka, így a forgalmazótól kiharcoltam nektek egy 10%-os Szifon engedményt! Véleményem szerint ez egy szép gesztus tőlük, és ebben az árkategóriában már egy remek kedvezmény. Csak be kell mondanotok/írnotok a vásárláskor a Szifon szót, és máris megkapjátok. A kedvezmény április végéig érvényes. Húsvétra egy szép ajándék lehet.

Web: senacases.hu Facebook

Olvasd el a hozzászólásokat is

39 Comments

  1. Ez itt a reklám helye…..

  2. és a reklám rossz dolog! Hiszen nem nekünk szól!

    vagy… most akkor mi van?

  3. @hollywoodoo: Tényleg de rossz vagyok, hogy 2h szántam arra, hogy elmondjam neked, hogy miért igényesek és jók ezek a tokok. De egy bunkó ember vagyok.

  4. Ezektől az elcseszett burzsuj tokoktól hülyét kapok.
    Ezek miatt van az apple kütyüknek ilyen rossz híre, mert a sok majom próbál divatot csinálni belőle!
    Még szerencse, hogy a vas legalább jó…

  5. @imi79: Sajnos már erről lekéstél, mert divatból veszik már az iPhone-t, a fiatalok 🙂

  6. Poén volt amikor én vettem iPhone 4-et néhány napja a T-nél..Egy ismerős csajszi volt az eladó és szerződés kötés közben beszélgettünk és kérdezte, hogy miért akarok iPhone-t venni, gyorsan elmondtam neki a tapasztalataimat iPod Touch-csal kapcsolatosan, hogy azt mennyire megszerettem és hogy ettől mennyivel több funkció és sebesség lesz az telefonban, említettem neki a Zagg-os fóliát, meg a lopásvédelmes progit, ami lefotózza aki rossz kódot ír be, meg néhány apróságot..majd kiderült, hogy neki is iPhone-ja van de fogalma sincs, hogy milyen jellemzőkkel bír a készüléke..hihetetlen számomra, hogy egy törzsgyökeres mobil értékesítőnek gőze sincs hogy mit vett..tényleg csak divatból..mindezek mellett ez egy tök jó cikk volt, ha ez nincs akkor én pl. lehet nem is hallok erről a tok típusról..szélesíti a látókörömet..:)

  7. Azért csendben elárulom, hogy más telefonokra és pont ennyi egy minőség bőr, vagy műbőr vart tok. Lehet venni feleannyiért szart, ami negyedannyi ideig lesz használható és akkor megnyugszik a lelked, hogy nem burzsuj tokot vettél, hanem egy műanyag divattokot, aminek az anyag és gyártási költsége az ár negyede az maradékával meg támogattad a gyártó és a forgalmazó házát, kocsiját, nőit. 🙂
    Ez a gyártó legalább ad valami az áráért, nem csak fröccsent neked gumigatyát.

  8. @admin: Gondolom nem ingyen szántad rá idődet….

  9. Azért nagy biznisz ez a “scratch resistant, ultradurable” (helikopterekhez használt) üveg. Egy hónapos használat után tiszta karc volt a telefon…
    @oritibor: Max tősgyökeres mobil értékesítő. 🙂

  10. Ez is jókora habiszti! 🙂

  11. @hollywoodoo: tehát bármi termékteszt reklám. ilyen erővel lehetne bármi jailbreakes hír is reklám, hiszen reklámozza az adott fejlesztő csapatot, vagy szoftvert. vagy a játék- és alkalmazáshírek és tesztek. valójában semmiről nem kellene írni, inkább vegyél meg mindent magad, kiegészítők, szoftverek, stb, és jöjj rá magadtól, mire volt kár pénzt kidobni…

    azért meg még külön elnézést kell kérnünk, hogy még 10% árengedményt is kapsz nekünk köszönhetően…

    de ha nem tetszik a cikk, nem kell elolvasni. menj ki a szabadba, szívj friss levegőt, menj el a haverokkal valahova, stb.

  12. hollywoodoo: igazad is van, ennyit fizetünk az oldalnak a hírekért és még reklámmal is teletömködik! Vérlázító!

    Baszki ezt a sok álszent hisztigépet…

  13. @Jadeye: Nem szeretnék offolni de nekem nem menti le tyniumbrella legujabb 4.3.1hez shsh-t és itunes meg már 4.3.2ajánja fel nem lehet hogy lekéstem róla?

  14. @Jadeye: Nem kell azon megsértődni hogyha egyeseknek esetleg más a véleményük.Csak unom már álszentkedést:”Mivel nekem nagyon megtetszett a Sena márka, így a forgalmazótól kiharcoltam nektek egy 10%-os Szifon engedményt!” Naná,miért nem harcolsz ki esetleg egy 10% kedvezményt az Ipad 2,vagy Iphone4-ből.Jó árunak nem kell cégér…. mellesleg Krusell tokot használok ha mond valamit……A No Name-ket inkább hagyjuk.

  15. @W3ber: de, elképzelhető, hogy már nem írja alá.

    @hollywoodoo: ki sértődött meg? csak pontosan azt írtam le, amit te írtál.

    egyébként az általad említett krusell talán nem a névtelenségből indult? dehogynem. az elején minden névtelen. illetve nem, hiszen neve van, csak még nem ismeri senki, és nincs több éves vagy évtizedes múltja. így kezdte az Apple, a Microsoft, az összes létező cég. a semmiből.

    ha neked nem kell sena tok, hát akkor ne vegyél. van, akinek jól jön a 10% kedvezmény. de bemégy a boltba, és megveheted kedvezmény nélkül is, ha nem tetszik, hogy kaphatsz rá kedvezményt is.

    tipikus magyar mentalitás. nem annak örülünk, ami van, hanem lehúzzuk, ha nekünk bármi okból nem tetszik. ilyen hozzáállás mellett minek harcoljunk ki Apple termékekre kedvezményt? akkor meg az lenne, hogy miért csak az iPhone 4-re vagy az iPad 2-re van, és nem igaz, hogy nem lehet mondjuk a MacBook Air-ekre vagy 12 magos Mac Pro-kra, és hogy reklám… meg hogy lehetne rögtön ingyen is, nem? hagyjuk.

  16. Tudjátok mi vicces gyerekek?Az hogy amikor tanácsra lett volna szükségem akkor nem ilyen hamar, sőt egyáltalán nem méltattak még válaszra sem.És most mi történik? Van egy szerintem jógos megjegyzésem,és erre hatalmas sértődöttség,hogy így meg úgy ha nem tetszik lehet sétálni,friss levegőt szívni stb.Ja bocs sőt még az én Anyám P….ja,hogy esetleg más véleményen vagyok,és esetleg meg is merem jegyezni azt…Hát ez titeket jellemez,eddig szívesen látogattam az oldalt de az utóbbi időben egyre kommerszebb lett.

  17. @hollywoodoo: nos, nem egészen értem, visszakerestem az összes olyan hozzászólást 2009.11.17-ig, amiben szerepel a neved. 2009. november 17. – 17:03-tól a mai napig 46 darab, ebből 30 darab a tiéd, amiből sokszor csak több hozzászóláson keresztül van leírva egy kérdés, ezt akkor mondjuk vegyük csak 10 konkrét kérdésnek. az összes 46-ból levonva a 30-at, a maradék 16 alkalommal említik a neved a kommentben, ebből vonjuk le azt a 3 kommentet, amit ma itt kaptál, marad 13. még voltak, akik skype-ra vagy MSN-re is felvettek téged, hogy segítsenek.

    ha meg offolsz, vagy olyan kérdést teszel fel, amivel még senki nem találkozott, vagy egyszerűen nem tudja rá a választ látatlanban, akkor nem értem, min csodálkozol és miért. mindig vannak új problémák, amikre nincs azonnal válasz. ez van, ha tetszik, ha nem. megpróbálunk segíteni, de akkor ne azzal kezdd, hogy nem igaz, hogy nem tud válaszolni senki, és add meg az összes lehetséges infót, mert legtöbbször nulla infó alapján várják el sokan, hogy valaki csodát tegyen, hiába van közben van több cikkünk is, ami pont az esetleges hibákról és azok megoldásáról szól, csak a keresőt kellene használni, ami szintén sokaknak nehézséget okoz.

    nem az a baj, hogy kritizáltad a cikket, hanem hogy mindezt rögtön, elsőként, és amilyen hangnemben tetted, és amilyenben utána válaszoltál, mint akinek soha semmi sem jó.

    de lásd, én baráti békejobbot nyújtok feléd, az már rajtad áll, mit kezdesz vele: tény, hogy én sem válaszoltam feltétlenül a legudvariasabban, és ez esetben elnézésedet kérem, ha ez téged sértett. de akkor várom a konstruktív javaslatodat, hogyan kellene úgy közzétenni egy terméktesztet, amiben ráadásul kedvezményt is biztosítunk az érdeklődőknek, hogy mindez ne sértse azokat, akik számára ez egy zavaró reklám. mert egy kritikát megfogalmazni könnyű, de építő javaslattal is élni már sokkal nehezebb.

  18. OFF:

    Megoldható valahogy, hogy egy 3G[S]-ről elhitessem a me.com szerverével, hogy ez egy iPhone 4 annak érdekében, hogy beaktiváljam a Find my iPhone programot? Milyen file-t kellene átírnom? Jailbreakelhető egyáltalán a készülékem még? 4.2.1 van rajta.

  19. Sziaztok! Nem ide tartozik, de kellene egy kis segítség. 3g 06.15bb felraktam a 3.1.2-t és most nem tudom kikapcsolni a data roamingot. Azaz ki van kapcsolva, de folyamatosan megy. Valaki tud segíteni ?

  20. @nszebenyi: a find my iPhone és a jailbreakelhetőség nem függ össze. 4.2.1 elég régóta jailbreakelhető, de még a 4.3.1 is, illetve tethered módon a 4.3.2 is, és lesz nemsoká untethered is.

    a find my iPhone-hoz nem hiszem, hogy át tudod írni megfelelően, mert lehetséges, hogy ellenőrzi a sorozatszámát is az eszköznek, azt meg nem fogod tudni átírni.

    @tumskin: 3.1.2 alatt nem tesztelte senki az iPad-es basebandet, hiszen egészen a 4.0.2-vel bezárólag volt függetleníthető baseband. a 06.15-ös baseband csak a 4.1 vagy annál újabb iOS-ek esetén lett tesztelve. miért tettél rá 3.1.2-t egyáltalán?

  21. mert a 4.x os-ek lassúak 3g-hez. lassítja az egészet.

  22. @tumskin: de akkor miért 3.1.2, és miért nem 3.1.3? mondjuk kb mindegy, mert ahogy írtam, az iPad baseband nem ezekhez a verziókhoz volt eleve, így könnyen lehet, hogy ez okozza a gondot. 4.2.1 esetén lehet lassabb lesz, de ilyen gondok sem lesznek.

  23. @Jadeye: Egyébként imádom, amikor kérdésre kérdéssel felelnek. Ha lövésed sincs akkor fölösleges írnod. Ezeket amiket leírtál már egyszer leírták. Nem szorulok ismétlésre.
    KÖSZ A SEMMIT!

  24. @Jadeye: Bocsi csak segíteni akartál tudom. Szar napom volt. Bocsi a hangnemért. És azért köszi !

  25. Ha találok valami olyat ami sima fekete bőr belecsúsztatós, lehet hogy rendelek egyet. Kezdetekben és is flip tokot használtam, de nagyon elvette az iPhone szépségét. Később kemény hátlap tokokat, de a sokféle szín nagyon komolytalan volt, és minimálisan vastagította is a drágaságomat. Most egy plüss belecsúsztatós tokom van, de nem nagyon használom mivel pár hónapja már IS védi az egészet.
    Képernyőfólia természetesen az első perctől van rajta.

  26. @Jadeye: Nem szándékosan szóltam hozzá elsőként,és nem is volt rossz indulatú a hozzászólásom,inkább irónikus.Nem is a reklám zavart annyira hanem a hozzászólásom utáni vehemens magyarázkodás….Lehet reklámozni sőt kell is csak ne tolakodóan,és főleg ne úgy próbáljuk meg eladni a terméket mintha csak az lenne egyedűl a Piacon.Mi az hogy Premium tokok már Magyarországon is.Mért eddig csak szar gagyi Kínai tokok uralták a Piacot.Ja s most megjelent a Sena és mindjárt minden jobb lesz…..Én nem haragszom és ami a konstruktív javaslatokat illeti részemről csak annyit hogy ne legyünk annyira elfogultak.

  27. Nem értem mire ez a csörte.
    Van egy oldal ami probálja ossze szedni az infókat.
    Segíteni próbál! Ha nem válaszol azonnal, anyáztok.( a kérdezők 90% nem tudja értelmezni ami le van írva!) Ez nálatok standard? Valaki egy kérdést tet fel, az Admin meg nem válaszolt azonnal, akkor ő egy szar alak? Miért is?
    Ha próbál boldogulni, anyáztok!
    Az egy alap beidegződés nálatok hogy mindent azonnal, ingyen?
    Hol van az leírva hogy nem reklámozhat facsipeszt 10% kedvezményel? Szive joga! Fizetős az oldal? NEM?

    Ha nem érdekel, továbmész! Ha tetszik megveszed, és nem azzal érvelsz hogy nem válaszolt!
    (tipushiba az is ha nincs tovább, akkor nem vállaszolt, vagy nem jó a helyesírása) 

    Hiába ti találtátok fel a golyostollat, ez igy kevás, nem meggyöző.

    Admin: Az irány jó!

    Mindenki másnak: Think Different!

    Ps: bocs ha nem jó a helyesírás, még tanulom 

  28. Szeret a magyar puffogni, nem kene

  29. “..olyan minőséget sugároznak, ami az itthoni piacon egyedi.” erre csak annyit, hogy Vaja cases

  30. Jadeye, Hollywoodoo:
    Nem kotozkodni akarok, de van valami kivetnivalo abban, ha valaki kinai tokot hasznal? En spec inkabb veszek 2000ert kinait es cserelgetem 5-6 havonta, mintsem 2 evig ugyanaz a nagyon szep, de unalmas tokom legyen.
    Ezt nem a SENA ellen mondom – van egy-ket nagyon szep darab – hanem az olcso(bb) es valtozatos megoldas mellett!

  31. Akinek nem tetszik a cikk, kérem mutasson olyan iphone 4 tokot ami bőrből van, övre csatolható, és nem megy szét 2 hónap alatt. Ha tud olcsóbban, várom a linkeket. Köszönöm.

  32. @hollywoodoo: Nah így már értem mi a problémád, rendben legközelebb erre odafigyelek, de abból az egy szóból nem értettem ám meg 🙂

    Vissza térve a reklámra. Ami PR cikket láttok és pl van benne egy játék azért mi feláldozzuk a pénzt. Ezt úgy kell érteni, ha ti nyertek valamit, abból mi nem kapunk semmit, ha játszunk a Facebook-on vagy twitteren vagy akár itt, abból én nem részesedek és ebből a -10%-ból sem. Ez egy érdek volt, hogy a “szifon” név ott is megjelenjen és a szifon névvel TI kapjatok kedvezményt. Összeségében a bannerekből keresünk mi pénzt és az sem úgy megy, hogy csatt és jön a hirdetés, mi ezért keményen cikkeket írunk és dolgozunk és ott vagyunk mindenhol. Picit gondoljátok át ezeket a dolgokat és olvassatok vissza hányszor kaptatok már kedvezményt vagy hányszor játszottunk már termékekért… Köszönöm. Joéjt!

  33. És ilyenkor sajnálom megnyitni a kommentelést, mert csak azt fogja látni mind a “hirdető” aki nektek ad kedvezményt mind a szifon csapat (mi), hogy csak fikázzátok azt, amit elétek rakunk. Sajnálom.

  34. @admin: tömeges fikázásról azért nincs szó. csak sajnos a negatív töltetnek nagyobb a visszhangja. aki elolvasta és érdeklődik, nem feltétlenül kommentel, pl eddig én sem. talán a “hirdető” számára hitelesebb visszacsatolás, h hányan keresik fel az üzletet és élnek a kedvezménnyel, mint hogy olyanok hozzászólását olvassa, akiknek semmi se jó. ilyen emberek mindig, mindenhol vannak. egyébként meg, ha személyes hasznod is lenne: akinek nem tetszik a rendszer, csináljon saját oldalt, dolgozzon meg ő is a saját hasznáért. lófaszt a seggébe az ilyeneknek – sena tokba helyezve, h elegáns legyen. 😀

  35. @airness23: Tegnap este pont beszéltem a beszállítóval és mesélte, hogy meglepődött a kommenteken mert sok rendelés érkezett és ebből persze a legtöbb “szifon”-os úgy, hogy neked van igazad. Mindegy csak, akkor épp ilyen hangulatban voltam, és kiadtam.

  36. ha tok akkor kizárólag vaja…

  37. Nagyon jó kis ajánló lett ez. Már ismertem a SENA-t a More-Thing-es srácokon keresztül, először őket találtam meg, majd mivel nem volt a kínálatukban nekem megfelelő tok, ajánlották ezt a márkát. De szerintem ízlések és pofonok, különbözőek vagyunk – szerencsére – mindenkinek más tetszik (én pl. végül OZAKI tokot vettem, és meg vagyok vele elégedve, védi a készüléket és remekül rásímul, többeknek fel sem tűnik, tok van rajta). Ezért nem értem ezt a “csörtét” az oldal azért van – szerintem – hogy segítsen és tájékoztasson, esetleg reklámozzon. Akinek ez nem tetszik ne olvassa.
    Üdv.

  38. Nagyon jó kis ajánló lett ez. Már ismertem a SENA-t a More-os srácokon keresztül, először őket találtam meg, majd mivel nem volt a kínálatukban nekem megfelelő tok, ajánlották ezt a márkát. De szerintem ízlések és pofonok, különbözőek vagyunk – szerencsére – mindenkinek más tetszik (én pl. végül teljesen más típusú tokot vettem, és meg vagyok vele elégedve, védi a készüléket és remekül rásímul, többeknek fel sem tűnik, tok van rajta). Ezért nem értem ezt a “csörtét” az oldal azért van – szerintem – hogy segítsen és tájékoztasson, esetleg reklámozzon. Akinek ez nem tetszik ne olvassa.
    Üdv.

  39. Ma megjött az argyle tok. Hát csudajó. Mondjuk lehet, hogy a rám jellemző ingzsebből hajoláskor kicsúszás a viakolorra típusú eséstől pont nem védi meg, de a jewel tokot hirtelen jobb kézzel bal vállam fölött…

    Remélem is, hogy sokáig bírja. Szép és tartós darabnak tűnik.

    Persze lehet, hogy sznob vagyok, de azoknak nem érdekel a véleménye 😉


Add a Comment