fbpx Skip to content

Jó reggelt szifonosok! A 220volt.hu csapattal arra gondoltunk, hogy biztosan örülnétek egy új AppleTV-nek, így ismét egy Facebook-os játékra hívnánk fel a figyelmeteket. De mi is az az AppleTV?

Az AppleTV tulajdonképpen egy kis doboz, ami elfér a kezedben, és WiFi-n, vagy UTP-n keresztül csatlakozik az otthoni hálózatodhoz. Az AppleTV képes lejátszani YouTube videókat és képes fogadni más iOS vagy Mac OS X eszközről érkező jelet. Az új 4.3-as szoftver, és az ezzel elérhető AirPlay szolgáltatás segítségével tulajdonképpen bármit kirakhatunk a TV-re, bármelyik iOS-t, vagy Mac OS X-et futtató eszközünkről. Az AppleTV támogatja már a HD-t is 720p-ben, és HDMI-vel csatlakozik a TV-hez. Bővebben…

Hogyan lehet részt venni a Játékban? A dolog rendkívül egyszerű!

  1. Lépj be a Facebook-ra majd like-old a 220volt.hu oldalát.
  2. Lépj be a Szifon.com Facebook adatlapjára és tölts fel egy nemrég készült képet a TV-dről (ne látszódjon ember a képen)!
  3. Ezután szólj ismerőseidnek, hogy like-olják a képedet.

A játék jövő hét péntekig, azaz április 15-ig tart, és a legtöbbet like-olt TV tulajdonos kapja meg az AppleTV-t!

Olvasd el a hozzászólásokat is

35 Comments

  1. Éljen ismét a Facebook játék…. ezt sem nyerem meg….

  2. @hohand: hát de regisztrálj a facebookra, és kész. nem kell használnod napjában, nem kell megadnod szinte semmi adatodat, csak egy mailcím kell a regisztrációhoz.

  3. Szerintem nem igazán jó ez a módszer. Jobb a véletlen kiválasztás.

  4. @ToMmY_hun: Igen mert ebben nektek is dolgoznotok kell 🙂

  5. Én sem fogok ezen részt venni, pedig “tetszikeltem” már az oldalt.
    Ez sajnos a “kinek van több ismerőse” játék…

    A véletlenszerű vagy feladatmegoldós-sorsolós típusú fair megoldás nekem jobban bejön.

  6. @talamasca: Múltkor a Dension játéknál megmutattátok van mindenkinek elég ismerőse, hogy nyerhessen, ezért csináljuk újra.

  7. @talamasca: egyáltalán nem az számít, hogy hány ismerősöd van, hiszen lehet neked 1200 is, ha közülük csak 5 lájkolja a képed. és lehet csak 175 is, ha mindenki lájkolja. sőt, a lájkolóknak még csak nem is kell az ismerősödnek lenniük, hiszen a szifon.com oldal lájkolói közül is bárki szabadon kattinthat bármelyik képre. minden csak azon múlik, hogy te magad hogyan menedzseled a dolgot az ismerőseid között.

  8. @Jadeye: Akkor viszont hiába regisztrálnék, ha nincs sok ismerősöm, akkor kevesebb az esélyem a nyerésre. Ha meg sok ismerősöm lenne… na ezt nem akarom. Minden elismerésem, hogy szerveztek ilyen játékokat, meg nem könnyű mindenki kedvében járni, csak sajnálom, hogy ilyenekről lemaradok. 🙁

  9. hohand: Ne sírjál már…

    Kérdésem az lenne, hogy ismerőseimnek is likeolni kell a 220volt Facebook oldalát? Gondolom elég ha csak Szifont likeolják (mivel anélkül nem is tudják a képet likeolni a galériában).

    Köszi.

  10. Admin: nem azééért :)) csak az én ismerőseim nem hiszem hogy likeolgatnák amit kirakok nekik 🙁 így sajnos esélyem sincs a nyerésre. Persze érthető az is, hogy ez egy ingyenreklám a szervezőknek, de sajna akkor sincs esélyem 🙂

  11. @hegyi: Természetesen nem, de a TV tulajdonosának igen.
    @ToMmY_hun: Hát semmi sincs ingyen főleg a reklám nem 🙂 de ti viszont ingyen játszhattok érte. 🙂

  12. Ezeket a “minél többen lájkoljátok” típusú játékokat én sem szeretem… Van sok ismerősöm FB-on, de én biztosan nem írkálnék nekik, hogy ugyanmár lájkoljátok a tévémről felrakott képet… Így tényleg nem egyenlők az esélyek.

  13. Klassz az a fészbuk oldal. Egyszer beregisztrálsz utána mást sem kapsz, mint a meghívót meg a lájkot az idétlen ismerősöktől. Ha törölni akarod magad, akkor guglizás meg 2 hét “próbatörlés”.
    Köszönöm inkább kihagyom a játékkal együtt.

  14. @hegyi: örülnék ha nem szólnál be, nem neked lett címezve.

  15. Nemértem miért kell ilyen hisztit vágni egy nyereményjáték miatt, még ti vagytok kiakadva hogy miezmár hogy ilyen nyereményjáték van és nem olyan, örüljetek hogy egyáltalán van, aki meg azt hiszi hogy ez ingyen reklám, igen nagyot téved mert a 220volt.hu nak pontosan annyiba kerül ez a reklám amennyibe egy AppleTV. Hozzáteszem én sem veszek részt a nyereményjátékban, mert lusta vagyok és nincs is szükségem egy AppleTV-re jelenleg, ha pl. egy iPhone 4-ről lenne szó részt vennék, de nem kezdek el kommentelgetni hogy ez így szar srácok, miért nem úgy van ahogy én akarom… Komolyan mondom nem is értem az ilyen embert. Nem tetszik nem kell játszani. Ők csak jót akarnak (meg persze + látogatót/vásárlót 😉 ).

  16. Csatlakozok Remphez sok a nyavajgàs.
    Inkàbb menjetek ès kampànyoljatok ha kell a nyeremèny ha pedig nem akkor ne tegyètek.
    Nem nehèz dolgok ezek.
    Szerintem jò kis jàtèk remèlem lesz sok ilyen.
    HAJRÀ!!!!!! 😀

  17. utálom, ha valaki nekem küldözget iyleneket, hogy szavazzak erre meg arra… de most úgy szétspameltem mindenkit, hogy csak na 😀

  18. Én akkor fogok részt venni ilyen játékban,ha elég csak a szifon.com-ot likeolni. Ezt a blogot napjában többször is megnézem, de a voltos izét nem szoktam egyáltalán nézni. Épp ezért nem is fogom likeolni soha^^ Épp ezért nem is fogok nyerni soha, dehát ez van. Ha csináltok olyan játékot, ahol csak a szifont kell hypeolni akkor számíthattok rám is 🙂

  19. @KillerTeam: Olyan majd akkor lesz, amikor csak úgy lesz pénzünk nektek appletv-t vásárolgatni és eljátszani 🙂

  20. Az egész Facebook egy komplett, kifejlesztett reklám! Semmi más….

  21. Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Iphone 3 Gs-em van 4.1 szerettem volna frissiteni,ami nem sikerült.Lefagyott minden,próbáltam a gyári restorolást,de az sem sikerül.Elkezdi restorolni,de a háromnegyedénél megáll és lefagy.Mindent próbáltam Dfu mód,stb…de nem sikerül.Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is.

  22. Azt tudja vki, hogyan lehet safariban iphone 4en elmenteni egy felh nevet es jelszot, hogy ne kelljen mindig beirkalni? Esku meg nem jottem ra, es hianyzik.

  23. Toltam fel fényképet, de nem marad fent, és a linket sem lehet megosztani… 🙁

  24. ehh…. :S

  25. Azért az tisztán látszik, hogy a legnagyobb reklámot most a fészbúk kapta. 🙂
    Minden kommentben ott van.
    Még ebben is. Tehát a 220 volt nekik csinált ingyen naaaaaagy reklámot!
    Hát hajrá! 🙂

  26. @molnarmate:
    Nyomjon Neked rá az úthenger! 🙂

  27. @taky1974: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Nagggyon ott van!

  28. @hohand:
    Igyexik az ember… 🙂

  29. @taky1974:
    így van 😛

  30. srácok, pontosan meddig tart a verseny? csütörtök 23:59-ig vagy péntek 23:59-ig? esetleg pénteken délig?

  31. @kareeka: Péntek 23:59 🙂


Add a Comment