fbpx Skip to content

Az swGuru nevű alkalmazás a nemrég indult swGuru informatikai portál iPhone-os változata. Elolvasható vele az utolsó 20 publikált cikk, az azokhoz fűzött hozzászólások is, sőt, amennyiben rendelkezel regisztrációval, a programból hozzájuk is szólhatsz. Az app segítségével továbbá tájékozódhatsz az általuk tartott, programozással kapcsolatos tanfolyamokról is.

A portál amúgy körülbelül napi 3-5 cikket közöl le az iOS, Android és Windows Phone 7 világából. Bemutatja a témába illő híreket, humoros cikkeket, videókat, és a főként magyar fejlesztől által létrehozott alkalmazásokat, játékokat.

Egy említést szintén érdemelnek még az swGuru fejlesztő csapat egyéb alkalmazásai, a Sunflower Ingatlan iPhone-ra, mely hazánkban az egyetlen ingatlankereső alkalmazás erre a platformra, valamint iPad-en a MEK Book, melyet az Országos Széchenyi könyvtárral közösen fejlesztettek a srácok, és kb. 9 ezer könyv tölthető le és olvasható. Ennek az alkalmazásnak egyébként a jövő héten jelenik meg az újabb verziója, melyben már sokkal hatékonyabban lehet keresni a könyvek között!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Kösz, a magyar app-okat mindig is preferáltam…

  2. Sziasztok!

    Bocsánat az OFF-ért.
    Kellene nekem egy kis segítség. Adott iPhone 3g 4.2.1 független (mostmár hivatalosan), JailBreak-elni szeretném de nem sikerül. Redsn0w-val próbálkozom, elindul szépen DFU-mód rendben, a program kiírja várjak a reboot-ra de nem csinál semmit tök fekete a képernyő a program meg olyan mintha lefagyott volna. Már többször JailBreak-eltem régebben de most elakadtam.
    Jól jönne egy kis segítség!

    Köszönettel Braien


Add a Comment