fbpx Skip to content

Nem kevesen ismerjük a POIplaza-t! Úgy gondolom nem kell sokat beszélnem róla, és örömmel jelenthetem be, hogy mától elérhető az iOS eszközökre is.  A POIplaza a világ egyik legnagyobb közösségi GPS-adatbázisa, ahonnan POI-kat (Point Of Interest – érdekes helyszín) tartalmazó gyűjteményeket tölthetsz le ingyen – országokra és kategóriákra bontva PNA, PDA vagy mobiltelefon alapú navigációs alkalmazásokhoz.

Miután az iPhone vagy iPad segítségével meghatározta helyzetét, az alkalmazás a térképen vagy a kiterjesztett valóság (augmented reality) segítségével mutatja meg, milyen POI-k, érdekes helyek találhatók az Ön közelében. A folyamatosan frissülő magyarországi adatbázis csaknem 700 kategóriájából, közel 80 ezer POI közül szűrheti ki azokat, amelyeket éppen keres.

Jusson el gyorsan és egyszerűen egy kiváló étteremig, keressen szállást, tankoljon a közelben, vagy kapjon figyelmeztetést egy út menti traffipaxról. Ingatlanértékesítés vagy -vétel esetén ellenőrizze, milyen érdekességek találhatók a környéken.

A POIplaza Magyarország 1.0-ás verziója már letölthető az iPhone vagy iPad bármelyik változatára.

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. $1.99

  2. De fura, telon bárhogy írom be keresőbe, nem dobja ki. Polplaza? semmi találat

  3. @davme: hupsz. látom nem pol hanem poi ehh

  4. valaki feldobhatna installusra kiprobalni ha erdemes akkor megveszem.

  5. Hát ezen még van mit dolgozni. Két dolcsiért kicsit csupasz az app.

    Beállítási lehetőség nuku. A kategóriák neve, maga a menü angolul van. (Lehet h magyar appstoreban más alkalmazás van fent mint a magyarban… De mindenképp kéne beállítási lehetőség a nyelvváltáshoz, már ha van más nyelv)

    A filter (keresés) nem működik kategória kiválasztás nélkül. Főkategóriát nem lehet választani csak alkategóriát (nagyon nem jó!!!), rengeteg főkategória, iphoneon kilométereket kell görgetni.

    Az egész kezelőfelüle nem az igazi így. pl a legközelebbi ATMet akarom megkeresni, ki kell választanom a megfelelő főkategóriát, majd azt, hogy melyik banké érdekel. (alapból egyik bank sincs kipipálva, tehát ha bármelyik megfelel, mindent pipálhatom ki)

    Kéne egy univerzális kereső/filter, valamint egy check all funkció is.
    A kiválasztott POIre való navigáláshoz átdob a google mapsbe, de egyszerűsíteni kéne a dolgon.

    Cirka ennyi 3 perc után. Ha valamit rosszul írtam, elnéztem volna és mégis működik, pardon.

    A jó hír viszont, hogy ami van, az működik rendesen.
    Kéne egy check all funkció

  6. Meg se kell venni, az app igénytelenségét mutatják a Zágrábos screenshotok.

    De most komolyan: hogy sikerült ennek az appnak egy teljes cikket szentelni?

  7. Sajnos a tarthatatlan akkumerülés még mindig fenn áll. Egy éjszaka alatt, (7 órát aludtam) mindenféle piszkálás nélkül 40%-ra esik vissza a töltöttség. Tudtok valami módszert hogyan térhetnék vissza 4.2.1-re?

  8. Kezd herótom lenni az almától, minden legális a telómon, megveszegetem a programokat, aztán jön egy fw frissítés, felteszem mert miért ne, és dobhatom az egészet a kukába. Lett egy drága vezetékes telefonom.

  9. @Godlike: ha mindez a POIpláza miatt van, akkor esetleg azt szedd le – már gondolom ezt abból, hogy ide írtál.

    egyébként változatlanul: gyári kártyával van aktiválva, vagy hacktivált? mert ha ez utóbbi, akkor ezen nincs mit csodálkozni. vagy beragadt valami app multitaskingban. egyáltalán milyen készülék? ha legalább azt is leírtad volna itt, kicsit egyszerűbb lenne, mert most nem fogom 3 cikkel odébbról kibogarászni… volt már restore, és set up as new iPhone? az is lehet, hogy megadta magát az akku = akkucsere.

  10. Először is bocs hogy ide írtam.
    Drága pénzen vett gyári független 3gs. 2010-es telefon, nem hinném hogy máris megadta magát. A 3G-m 2 évig tartotta magát. Volt restore és setup as new…nem segít.

  11. @Godlike: ez esetben jó a kérdés. megpróbálhatod visszatenni a 4.2.1-et, ha azon esetleg kevésbé merült. de inkább azt kéne megnézni, hogy a settings/general/usage alatt mennyi használatot és készenlétet ír. mert ha sok a használat az alvásidő alatt, akkor valami process beragadt, vagy egy app a ludas. ha viszont kevés a használati idő, akkor bizony könnyen lehet, hogy mégis az akku. az akkuval kapcsolatban viszont ki tudod deríteni a dolgot, ha a 4.2.1-et visszateszed – már ha azon nem merült ennyire. ha ott nem merül, akkor az iOS 4.3.1 a ludas valamiért. ha viszont ott is merül, akkor vagy a 4.3-mas baseband (mert 4.3.1 alatt is az van), vagy az akku a hibás. a baseband okozta hiba egy következő baseband-frissítésig nem fog kiderülni. én elvinném szervizbe.

  12. Köszi
    Abban még tudsz segíteni, hol találok leírást a downgrade-hez. Eddig ez alapján próbáltam: h t t p ://iphoner.blog.hu/2011/03/20/www_iphoner_blog_hu_downgrade1
    De a végén mindig beragad, se iREB se fixrecovery nem segít.

  13. @Godlike: akkor leginkább custom 4.2.1, mert az nem foglalkozik a basebanddel. de a fixrecovery421 ki kellene szedje recoveryből. vagy DFU-ban a greenpois0n is.

  14. @Jadeye: Kösz a segítséget.
    A mai szenvedésem tanulsága:
    – fixrecovery végén a szám nem programverzió, hanem hogy melyik fw-hez való (nem feltétlenül a legnagyobb számú használandó)
    – downgrade után bebizonyosodott, hogy valóban a 4.3.1 meríti a telefont (3Gs)

  15. @Godlike: hát, legalább kiderült, hogy nem hardveres a gond, ez mindenképp pozitív eredmény. de hogy pont a 4.3.1 miatt merül, hát az elég szívás. :/

  16. @Vega:

    Nekem Ipad2-n a minden magyarúl jelenik meg és szerintem teljesen logikus a ketegoriákon belöli választás is. Sokkal bőségesebb kínálat közül lehet választani mint bármely ismert útvonal tervezőben azt megszokhattuk.

  17. felraktam ezt a progit installusra(apptrackr)

  18. Egyelőre nem egy nagy kunszt, van hova fejlődni. De nem rossz.
    Apptrackr-en már fent is van a tört 😉 gyorsak voltak

  19. @sylk855: köszi szépen!

  20. @dacika: sylk855 volt a gyors, neki köszönd!

  21. nincsmit nekem igazábol csak a horgász tavak meg a mekik miatt kelett xD


Add a Comment